metal-äx

Maaliskuu metal assault!

Alkuvuoden kiireen jälkeen metallilista palaa vahvempana kuin koskaan. Tässä koostettuna suositukset maaliskuussa ilmestyneistä ja tulevista raskaamman osaston julkaisuista. Jos
alkaa jo ns. kevättä tuntumaan rinnassa niin kohta ei enää tunnu kun
tekee vain mieli paiskoa päätä seinään, fiilistellä keskellä metsää synkeissä tunnelmissa tai ratsastaa uljaasti vuorenharjanteilla korppikotkien liidellessä taivaalla.

Jussi & Mynni - Äx | 5 vuotta, 4 kuukautta sitten
 • Accuser : Forlorn Divide

  Toimitusaika n. 5-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Metal Blade Records
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  17,99 € Osta
   -
  Kohta 30 vuotta thrash-piirien tunnettuna salaisuutena operoinut saksalainen Accu§er on uransa varrella julkaissut jo kymmenen albumia, joista viimeisin, Forlord Divide, sai julkaisunsa vastikään. Tiukkaa riffittelyä ja vihaista meuhkaamista riittää, vaikkei tekijöinä enää mitkään nuorukaiset olekaan. Pätevää thrash-paiskomista tältä liiankin vähälle huomiolle jääneeltä bändiltä. Äxän sivuilta biisinäyte kuunteluun ja ostopäätöksiä tekemään!
 • Agonizer : Visions of the blind

  Toimitusaika n. 2-7 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Häive Productions
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  10,99 € Osta
   -
  Agonizerin kakkosalbumia on kypsytelty yhdeksän vuoden ajan ja viimein se on nähnyt päivänvalon. Melodista, semisti progehtavaa hevimetallia työstävä bändi edustaa Suomenmaan metalliskenessä vähemmän tunnettujen suuruuksien liigassa, mutta tämän julkaisun myötä hyppäys seuraavalle tasolle olisi enemmän kuin suotavaa. Näppärää tiluttelua rytmikkäiden riffien sekaan kliiniraspilaululla höystettynä - siinäpä tämän keitoksen ykkösainekset.
 • Allan, Davie / Grind, Joel (Toxic Holocaust) : Surfrock -split
  -29%

  Allan, Davie / Grind, Joel (Toxic Holocaust) : Surfrock -split

  Legendary Surf Rock Pioneer DAVIE ALLAN and TOXIC HOLOCAUST mainman JOEL GRIND

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Relapse Records
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD-EP
  13,99 € 9,99 € Osta
   -
  Toxic Holocaustin Joel Grind on lyönyt hynttyyt yhteen surfrock-legenda Davie Allanin kanssa tämän minijulkaisun ajaksi ja lopputuloksena saadaan takaa-ajolta autiomaassa kuulostavaa instrumentaaliräsikintää. Surf rock lyö kättä punkin kanssa kun nämä kaksi täysin eri genrestä ponnistavaa ukkoa kurittavat instrumenttejaan. Suositellaan kuunneltavaksi merkittävän olutmäärän kera.
 • Amon Amarth : Jomsviking

  2LP+CD

  Levy-yhtiö
  Sony
  Julkaisuvuosi
  2016
  2LP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Juomasarvet on täytetty sahdilla, kirveet on vuoltu terään, kypärät on kiillotettu ja Drakkar on lastattu verenhimolla. Eli Amon Amarth on valmiina uuteen valloitukseen, mikä alkaa maaliskuun lopulla kun yhtyeen kymmenes levy ulostautuu. Naapurimaan lahja viikinkitarujen julkituomisella ja metallimusiikille on kolmisen vuotta nyt työstänyt uutta levyää ja vihdoin se on valmis. Bändi on tiukassa iskussa, ja sen kyllä kuulee ja tuntee. Uusin levy on saatavilla limited digibook cd:nä ja tupla-LP:nä missä on myös cd mukana. Levystä on myös paitabundle-setti vain ja ainoastaan meidän kautta saatavilla. Bundle on joko CD:n tai vinyylin kanssa. Äxän sivuilta maistiaisvideota levyn avaavasta First Kill -biisistä.
 • Beseech : My darkness, darkess

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Despotz Records
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  17,99 € Osta
   -
  Ruotsalainen goottimetallibändi Beseech tekee paluun kuuden vuoden paussin jälkeen. Kokoonpanoa on muuteltu mukana on nykyään 2000-luvun alussa pois jättäytynyt perustajajäsen, laulajakitaristi Klas Bohlin. Tunnelmallisen metallin ystäville tästä tärppiä, jos esim. Sirenia, Theatre Of Tragedy tai Leaves' Eyes uppoaa.
 • Cannibal Accident : Ritual Paprika
  Enää 1 kpl

  Cannibal Accident : Ritual Paprika

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Nailjar Records
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  5,99 € Osta
   -
  Old school grindcorea, kuolometallia, d-biittiä, punkkia, moshpartteja, sairaita laulujen aiheita... Näistä rakennuspalikoista on turkulaisen Cannibal Accidentin toinen kokopitkä tehty. Kuusitoista biisiä ja vajaat puoli tuntia rypistystä, rutistusta ja rusentamista - eipä pääse ainakaan kyllästyttämään kuulijaa?! Örinän, brutaloinnin ja hurmeisen sekoilun seasta löytyy myös jokunen yllätys soundi- ja instrumenttipuolelta.
 • Church Of Misery : And then there were none...

  Green vinyl

  Levy-yhtiö
  Rise Above
  Julkaisuvuosi
  2016
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Japanilainen stoner/sludge/doom -yhtye Church Of Misery julkaisee uuden levyn. Sarjamurhaajia käsittelevistä sanoituksistaan tunnettu bändi on kahdenkymmenen vuoden uransa aikana julkaissut viisi täyspitkää albumia sekä lukuisia seiskatuumaisia ja split -ep-levyjä. Edellinen levy Thy Kingdom Scum ilmestyi 2013. And then there were none.. ilmestyi äskettäin ja seuraavat versiot ovat nyt Äxistä: CD, Green vinyl, Black vinyl Muistathan, että halutessasi voit myös varata levyn ja noutaa sen lähimmästä Levykauppa Äxän myymälästä. Näin säästät postikulut.
 • Clandestine Blaze : Night of the unholy flames

  black vinyl, 2016 repress vinyl. Moderately adjusted. Each reissue comes with 12x12" double sided insert with lyrics.

  Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Northern Heritage
  Julkaisuvuosi
  2001/2016
  LP
  28,99 € Osta
   -
  Clandestine Blazen todella väkevät vanhemmat levyt ovat vinyyleinä jälleen kerran saatavilla kun uusintapainokset tärähtivät julki. Northern Heritage hoitaa homman kuten olettaa saattaa. Nyt nämä suomalaisen mustan metallin helmet haltuun ellei niitä vielä jo löydy hyllystä. Fire Burns in Our Hearts LP / CD Night of the Unholy Flames LP / CD Fist of the Northern Destroyer LP / CD Deliverers of Faith LP / CD
 • Convulse : Cycle Of Revenge

  Levy-yhtiö
  Svart Records
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Convulse yllättää uudella levyllään tuoden kuolometalliinsa selkeitä progevaikutteita mm. Kingston Wallin hengessä. Koukuttavaa, brutaalia ja tasapainoista elämänjälkeistä metallia soittava bändi luo nahkaansa tyylikkäästi vielä yli 20 vuoden uran jälkeenkin.
 • Draugnim : Vulturine
  Enää 1 kpl

  Draugnim : Vulturine

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Debemur Morti Productions
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  11,99 € Osta
   -
  Pääkaupunkiseudun kolkoista betonimaisemista nousee todella vakuuttavia pakanametalli kokoonpanoja. ja yksi näistä on espoolainen Draugnim, joka pusertaa pihalle kolmannen levynsä tässä kevään kynnyksellä. Vahvasti samoissa tunnelmissa mennään kuin Moonsorrowin tuotannossa, joten eeppisiä äänimaisemia ja pakanallista julistamista on tiedossa, millä suoristetaan keskisormi kristinuskon tuomalle ihanan tekopyhälle ilosanomalle. Uusi levy on saatavilla cd:nä ja tietenkin ajan hengen mukaisesti vinyylinä, olkaa hyvät!
 • Egypt : Endless Flight -digipak-
  -50%

  Egypt : Endless Flight -digipak-

  Levy-yhtiö
  Doomentia records
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Doom metallin ja autiomaarokin välimaastossa fuzzaileva Egypt palaa kakkoslevyllään kultakantaan. Tarttuvaa jytäämistä ja stoner-henkistä riffittelyä tarjoilevaan Endless Flight -levyyn kannattaa ainakin Kyuss-, Spiritual Beggars- ja Graveyard-fanien tutustua. Huomaa myös cd:n asiakasystävällinen hinta!
 • Malum : Awakening Of The Black Flame

  limited to 200 copies

  Levy-yhtiö
  Patologian Laboratorio
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD-EP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Turkulainen Malum julkaisee viimevuotisen kokopitkänsä perään jo nyt uutta materiaalia kolmen biisin minisoiton muodossa. Tinkimätöntä black metallia raa'alla toteutuksella suoritettuna on homman nimi. Kylmänvarmaa suoritusta bm-skenen uudehkolta tulokkaalta.
 • Metal Church : XI
  Enää 2 kpl

  Metal Church : XI

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Nuclear Blast
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  19,99 € Osta
   -
  Metal Churchin 90-luvun alkupuoliskon laulaja Mike Howe on palannut bändin miehistöön ja tämä yhdestoista levy toimii miehen komeana todistuksena äänijänteiden loistokunnosta parikymmentä vuotta myöhemminkin. Tarttuvaa, tiukkaa ja melodista heviä speed metal -vaikutteilla on Metal Churchin leipälaji ja tässä hommassa bändi on mestarillisen suvereeni, vaikkei suuren maailman tietoisuuteen oikein koskaan ole noussutkaan. Suositellaan mm. kaikille, joiden mielestä Metallica on menettänyt otteensa jo 90-luvulla.
 • Necropole : Necropole

  Levy-yhtiö
  Northern Heritage
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Ranskalainen Necropole on julkaissut ainoastaan kaksi demoa ennen tätä kyseistä julkaisua mikä nyt on käsillä. Kyseinen Necropoleksi nimetty levyhän pitää sisällään kummatkin demot Atavisme... 2014 ja Ostara 2015 mitkä on julkaistu ainoastaa kasettiformaatissa. Mutta sisältöhän on tällä julkaisulla todella vahvaa ettei sitä edes demokokoelmaksi voi mieltää. Itsekkin luulin tätä debyyttilevyksi ennen kun perehdyin asiaan syvemmin. Hintakin on naurettavan halpa joten nyt tästä haltuun ranskalaista laatua. Riffeissä on vienoa pohjoismaalaista kaikua joten jos suomalainen black metal miellyttää niin uskoisin että myös tämä toimii.
 • Ofermod : Mystérion Tés Anomias

  Blue/Black Splatter-vinyl + 4 pages insert (first pressing, limited 500 copies)

  Levy-yhtiö
  I Hate Records
  Julkaisuvuosi
  1998/2016
  MLP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Loistava Mystérion Tés Anomias julkaistiin vuonna 1998 seiskatuumaisena ja se käsitti ainoastaan kaksi biisiä eli ykkösosan. Sittemmin julkaisua laajennettin kahdella biisiä eli part II otettiin mukaan - sen biisit nauhoitettiin vuonna 2004. Vaikka aikaväliä biiseillä on tovi niin se ei tee julkaisusta yhtään huonompaa. Laatu on todella kovaa ja monet mieltävätkin tämän Ofermodin parhaaksi/parhaiksi julkaisuiksi. Levy on ollut jo tovin loppuunmyyty vinyyliformaatissa mutta siihen tulee korjaus kun I Hate Records julkaisee tästä uusintapainoksen. Ja tämähän tulee vielä komeana mustasinisenä splatter vinyylinä. Levy on toki myös cd:nä saatavilla mikäli vinyyli ei niin napostele.
 • Ragnarok : Psychopathology
  Enää 1 kpl

  Ragnarok : Psychopathology

  Ltd. clamshell box, comes with a pin with a logo, poster, booklet with rare footage and old interview, and a bonus compilation CD "Chaos and insanity between 1994-2004" (featuring all of the band's early demos and EP's). 666 copies.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Agonia
  Julkaisuvuosi
  2016
  2CD
  31,99 € Osta
   -
  Norjalainen pitkän linjan black metal -yhtye Ragnarok perustettiin jo vuonna 1994, joten tapahtumia riittää bändin historiassa. Nyt on vuorossa kahdeksas kokopitkä, joka kantaa nimeä Psychopathology. Ragnarokin tuorein levy julkaistaan maaliskuun loppupuolella ja on saatavilla kolmessa eri formaatissa. Perinteinen cd sekä cd-boxi missä on bonus-cd:tä mukana ja muuta tarpeellista romua. Psychopathology ilmestyy myös vinyylinä, jossa on mukana download-koodi kuten nykyaikaan kuuluu. Maistiaisbiisiä meidän sivuilta tämän linkin takaa, olkaa hyvät!
 • Rotten Sound : Abuse to suffer

  Digipak with bonus tracks.

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Season of Mist
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  9,99 € Osta
   -
  Perjantaina 18.3. Rotten Sound julkaisee uuden kokopitkän albuminsa viiteen vuoteen. Ääreistykittelyä on luvassa cd:n normiversion 16 ja digipakin 18 biisin voimin eikä edelleenkään bändi säästele vauhtihanojen asetusten suhteen. Turpaan tulee vähän kaikille ja joka suuntaan ja muutamat raskaammat suvantokohdat vain lisäävät tulevien grind-purskahdusten väkivaltaista alkuvoimaa. Suositellaan Rotten Soundin faneille.
 • Solothus : No King Reigns Eternal -digipak-
  -50%

  Solothus : No King Reigns Eternal -digipak-

  Levy-yhtiö
  Doomentia records
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Solothus Turusta julkaisee odotetun kakkosalbuminsa ja tiedossa on taasen täyslaidallinen raskaan musertavaa doom/death metalia. Candlemassin ja Cianiden ristisiitoksen kaltainen äänivalli kun vyöryy kuulijan ylle niin mitäpä siinä voi kuin ahis... ihastua moiseen massiivisuuteen.
 • Tribulation : Melancholia

  digipak

  Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Century Media
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD-EP
  17,99 € Osta
   -
  Tribulation julkaisi viime vuonna yhden koko vuoden parhaista albumista, The Children of the Night. Ja tämä loistokas albumi se saa jatkoa Melancholia nimisellä minisoitolla, mikä julkaistaan ensi kuun alussa. Tribulation yhdistelee onnistuneesti heavy-elementtejä black metalliin ja maustaa tämän seoksen occult-rock vivahteilla, saaden siitä erinomaisen ja omintakeisen tuotoksen. Eli pitemmittä puheitta, tulossa on kovaa kamaa mikä kannattaa ottaa haltuun sitä ihmeemmin miettimättä. Nimikkobiisin voi tyypata tämän linkin takaa, ja samalla vaikka naputella tilauksen vetämään kun on niin halpa hintakin. Olkaa hyvät!
 • Thenighttimeproject : Thenighttimeproject

  Melancholic rock/metal, featuring members and ex-members from bands such as Katatonia, In Mourning, October Tide.

  Levy-yhtiö
  Aftermath Music
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Nyt Katatonia-fanit korvat hörölleen. Bändin entisen kitaristin Fredrik Norrmanin uusi bändi The Nighttimeproject julkaisi vastikään debyyttilevynsä. Melankolisen metallin ystäville on tästä levyä varmasti ns. iloa loskaiseen lopputalveen ja sateenpieksemään kevääseen. Ei se siitä ja kaikki kuitenkin loppuu aikanaan.
 • Wormed : Krighsu

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Season Of Mist
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  12,99 € Osta
   -
  Espanjalainen Wormed ei todellakaan kuulu ns. siesta-porukoihin, sillä bändin levyillä sattuu ja tapahtuu enemmän kuin keskimääräisen ihmisen koko elämän aikana. Homman nimi on brutaali ja ääritekninen death metal, jossa raskauden ja nopeuden lisäksi mieltä vinksautellaan huikeilla tahtilajien vaihdoksilla ja sairailla sovitusratkaisuilla.

Muita listojani - Jussi & Mynni, Äx

Jussi & Mynni - Äx

Viikon Bäst Säljaret

Päivän Bäst Säljaret

Soitetuimmat levyt

Suosittelemme

Viimeksi lisätyt tulevat uudelleenjulkaisut
Anne - Jyväskylä | 1 h, 1 min sitten
Viimeksi lisätyt tulevat uutuudet
Anne - Jyväskylä | 5 h, 37 min sitten
Viikon 29 uutuudet!
Riku - Kuopio | 5 päivää, 7 h sitten
Kamppisrusinoita pullasta
Ville - Oulu | 1 viikko, 6 päivää sitten
Viikon 28 uutuudet!
Thomas - Kuopio | 1 viikko, 6 päivää sitten
Loistavat kokoelmat
Ansku - Kuopio | 2 viikkoa, 5 päivää sitten
Heinäkuiset metalliuutuudet!
Mynni - Jyväskylä | 2 viikkoa, 6 päivää sitten
Viikon 27 uutuuksia!
Petteri - Kuopio | 3 viikkoa sitten
Viikon 26 uutuksia!
Joni - Äx | 3 viikkoa, 5 päivää sitten
Laurin lempparit all time top 20
Lauri - Äx | 3 viikkoa, 6 päivää sitten
Top 20 kesähatut
Riku - Kuopio | 4 viikkoa sitten
Tämän viikon kirkkaimmat uutuudet!!!
Mynni - Jyväskylä | 1 kuukausi sitten
TOP 20 lippokassut
Juuso - Kuopio | 1 kuukausi sitten
Viikkouutuudet viikolta 24!
Jaakko - Turku | 1 kuukausi, 1 viikko sitten
Kesän tarjouslevyt top-20!
Tuomas - Helsinki | 1 kuukausi, 1 viikko sitten
Parhaat pukimet top 20!
Thomas - Kuopio | 1 kuukausi, 1 viikko sitten
20 kovinta järkälettä!
Joni - Äx | 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten
Viikon 23 uutuudet!
Matias - Helsinki | 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten
Top 20 "Jos omistaisit vain yhden"
Masi - Helsinki | 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten
Top 20 keltaiset levyt
Antti - Helsinki | 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten
Hot metal news from Record Shop X!
Mynni - Jyväskylä | 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten
Kesäkuun uutuusmetallit!
Mynni - Jyväskylä | 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten
Warnerin Kesäkamppis 2021 Top 20
Jaakko - Turku | 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten
Kaksikymmentä aamulevyä
Matias - Helsinki | 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten
Viikon 22 uutuudet!
Antti - Helsinki | 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten