Lahjakortit

Harvempi asia on niin hyvä lahja kuin Levykauppa Äxän lahjakortti. Levykäisiä on kuitenkin maailmassa miljoonia ja ei se ole niin helppoa tietää mitä toisella on hyllyssä ja mitä taas ei - saati sitä mitä hän mahtaisi haluta. Äxän lahjakortti on ratkaisu tähän ongelmaan: Tällä lahjansaaja voipi valita itselleen juuri ne levyt (tahikka muut vehkeet) jotka hän itselleen todella haluaa. Valitse tästä joko E-lahjakortti (toimitus sähköpostiisi) tai perinteinen pahviversio (toimitus kotiisi tai nouto myymälästä).

(Saajan sähköpostiosoite on pakollinen. Antaja, saaja ja viestisi kenttää sinun ei tarvitse välttämättä täyttää - lahjakortti toimitetaan sähköpostiisi heti tilauksen tehtyäsi.)

Lahjakortin malli

Levykauppa Äx -lahjakortti

Linkki tulostuu tähän

Summa xx,xx €

Vastaanottaja: Vastaanottajan nimi

Kirjoittamasi saateviesti tulee tämän tekstin paikalle.
- Antajan nimi

Toimitus postitse (2,99) tai nouto myymälästä. Valittavana huikean hieno vinyylilahjakortti joka on täydellinen lahja lp-levyjen ystävälle tai perinteisempi lahjakorttimalli. Näitten lahjakorttien lisäksi voit ostaa myymälöistämme lahjakortin joka osoitetaan halutulle levylle, esim tulevalle julkaisulle tai levylle joka juuri lopussa varastostamme.

Lahjakortin malli

Lisätietoa

Äxän E-lahjakortti toimii sekä netissä että kaikissa myymälöissämme (pahvilahjakortti vain myymälöissä)

Äxän E-lahjakortti toimitetaan sähköisessä muodossa PDF-tiedostona ja voit joko tulostaa sen tai lähettää meilitse tahi muulla viestimellä lahjansaajalle.

Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kaikkea kerralla vaan voit käyttää korttisi osissa.

Äxän lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä lukien

E-Lahjakortti aktivoidaan käyttöön klikkaamalla sen mukana tulevaa linkkiä ja syöttämällä siihen liitetty sähköpostiosoite.

Huom! Käyttäessäsi lahjakorttia leimatilisi ei kartu, sillä lahjakortin ostaja saa ostohetkellä leimat omalle tililleen.