Äxän Black Friday
26.-28.11.

MIELENVIKAINEN MÄÄRÄ VINYYLEJÄ, CD-LEVYJÄ, KASETTEJA JA PAITOJA TARJOUKSESSA! UUTUUSRINTAMALLA JA ENNAKKOTILAUKSISSA KÄY MYÖS JÄRJENVASTAINEN JA ENNENNÄKEMÄTÖN KUHINA!

Black Fridayn Record Store Day -julkaisut

Erikoisjulkaisuja rajoitettuina painoksina artisteilta kuten Dire Straits, Miles Davis, Foo Fighters jne. Katso koko listat täältä ja nämähän vapautuvat nettimyyntiin perjantaina 26.11. klo 19 alkaen eli kun kaikki kauppamme ovat ovensa sulkeneet.

5 Lippo-kasettia 50 eur

Näin se on: Täältä Lipposen Levyn ja KASETIN kuumimmat kasetit 5 kpl 50 eur, normaalisti 11,99 kipale.

Lipposen Sinkkupäivät

Osa näistä sinkuista myi jo iloisesti loppuun mutta useita onpi vielä jäljellä erilaisia määriä. Täältä näet kaikki saatavilla olevat.

Beatlesin, Pink Floydin sekä Rolling Stonesin cd-levyt polkuhinnoin!

Jos sinulla cd-hyllyssäsi Beatlesin, Pink Floydin tai Rolling Stonesin menevä aukko, tämän halvemmalla et sitä kyllä saa tukittua - näin se vaan on!

Iron Maiden cd-tarjous

Tämän halvemmaksi ei enää Maideni mene ja ehkä hyvä niin.

Käytettyä heviä ja metallia vinyylinä

Saatiin kelpo satsi käytettyä heviä sekä metallia vinyylinä jes, suurinta osaa yksi kipale kuten aina!

Vinyyliklassikoita sopuhintaan

Parinkymmenen hyper-super-klassikon tarjous tässä - jos joku näistä sinulta vielä puuttuu niin nyt on oikea aika pistää homma korjaten.

Joulun Best-säljaret

Täältähän ne löytyypi: Joulun halutuimmat ja himotuimmat uutuudet, uudelleenjulkaisut ja kirjojakin on. Tämä lista auttaa monta lahjanostajaa helpottamaan päätöstään ja hankkiutumaan rahoistaan eroon.

Äxän lahjakortit

Nuo kovaakin kulutusjuhlaa kestävät Äxän Lahjakortit: On nettiversiota, on perinteistä ja myymälässä myös sellaista jonka voit osoittaa esim haluamallesi tulevalle äänilevylle.

Äänilevyluettelo

Mentiin ja tehtiin tämmönen. Jos haluat lueskella tahi selailla tätä aikamoista 80-sivuista pumaskaa niin saat "sen" itsellesi näppärästi joko tilaamalla luettelon levytilauksesi mukana tai piipahtamassa lähimmässä Äxässä. Ja niin hurjalta kuin se kuulostaakin: tämä on ilmainen ja täyttä asiaa!

Ennakkomyynnit & viikon uutuudet

Ihan järjetön viikko tuli nyt tästä näitten uutuuksien sekä tulevien äänitejulkaisujen suhteen. Alta löydät kaikki olennaisuudet ja on kuulkaa aikamoisia levyjä tuloillaan huh-hei! Ja samoin tällaista "Lippojen uutuuspäivää" ei ole nähty koskaan eikä toivottavasti nähdäkkään enää jatkossa, joka myymälässämme siis uutuksia piisaa!

Uutuudet

Archgoat : Worship The Eternal Darkness

Vain Äxästä tämä musta/punainen/splatter-vinyyli! Rajoitettu 250 kipaleen painos.

23,99 €

Osta Varaa
Hurriganes : Hamina and Helsinki All Night Long
Loppuunmyyty

Hurriganes : Hamina and Helsinki All Night Long

Mieletön neljän vinyylin livekattaus Hurriganesilta! Kaksi kokonaista keikkaa, 39 biisiä - Love Recordsin Måns Groundstroemin vuonna 1973 nauhoittamat ja hyllylle jääneet livenauhat viimein julki kokonaisuudessaan! Rajoitettu painos mustilla vinyyleillä. Mukana lisäksi hieno juliste sekä vain Äxästä saatava neljän tarran arkki!

88,99 €

Osta Varaa

Black Label Society : Doom Crew Inc.

Color LP Solid Silver

31,99 €

Osta Varaa

Bowie, David : Brilliant adventure [1992-2001]

Viides osa Bowien koko katalogin yhteen niputtavasta kokoelmaboxien sarjasta, johon on koottu julkaisuja vuosilta 1992-2001. Kokoelma sisältää uudelleenmasteroidut versiot albumeista Black Tie White Noise (1993), The Buddha Of Suburbia (1993), 1. Outside (1995), Earthling (1997) ja ’hours…’ (1999) , BBC Radio Theatre -livetaltioinnin vuodelta 2000, ei-albumiraitoja, vaihtoehtoisia versioita, sinkkujen b-puolia ja soundtrack-musiikkia sisältävän kokoelman Re:Call 5 sekä ennenjulkaisemattoman Toy-levyn. //Rajoitettu painos.

419,99 €

Osta Varaa

Deep Purple : Turning To Crime

Deep Purple uusi cover-levy Turning To Crime

29,99 €

Osta Varaa

Vikman, Erika : Erika Vikman

Erika Vikmanin levy nyt myös vinyylinä!

32,99 €

Osta Varaa

Hurriganes : Crazy days

Jälleen saatavilla vinyylinä tämä Ganesin kolmoskiekko. Rajoitettu 300 kpl:een painos farkunsinisellä vinyylilllä ja avattavilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Carola : 30 suosikkia

Carolan hieno 30 Suosikkia kokoelma. Tämä julkaistiin alunperin Tähtisarja kokoelmasarjan alla, nyt ensi kertaa vinyylinä ja uusituin kansin. Rajoitettu 300 kpl:een painos, vain Levykauppa Äxästä.

35,99 €

Osta Varaa

Fredi : 30 suosikkia

Fredin mieletön 30 biisin kokoelma, tämä julkaistiin alunperin 30 Suosikkia Tähtisarja -nimen alla ja nyt siis uusituin kansin ja ensi kertaa vinyylinä. Rajoitettu 300 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

35,99 €

Osta Varaa

Salmi, Vexi : 30 suosikkia

Huikea Vexi Salmen 30 Suosikkia -kokoelma. Alunperin tämä julkaistiin Tähtisarja -nimen alla, nyt ensi kertaa vinyylinä ja kannet uusittuna. Avattavat kannet. Rajoitettu 300 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

35,99 €

Osta Varaa

Rautavaara, Tapio : 30 suosikkia

Huikea Rautavaaran kokoelma! Tämä julkaistiin alunperin 30 Suosikkia Tähtisarja -nimen alla ja nyt siis ensi kertaa vinyylinä ja avattavilla kansilla. Rajoitettu 300 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

35,99 €

Osta Varaa

Tabula Rasa : Tabula Rasa

Uusintapainos läpinäkyvällä vinyylillä, rajoitettu 240 kpl:een painos, vain Levykauppa Äxästä. Mukana liite.

29,99 €

Osta Varaa

Tuomari Nurmio : Kohdusta hautaan

Uusintapainos läpinäkyvällä sinisellä vinyylillä, mukana 2-puolinen liite. Rajoitettu 340 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Hector : Herra Mirandos

Ensi kertaa uutena vinyylinä vuosikymmeniin, nyt on herkkua tarjolla Hectorin hittilevyn muodossa. Rajoitettu 280 kpl:een käsinnumeroitu painos punaisella vinyylillä ja avattavilla kansilla. Mukana liite. Saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Lindholm, Dave : Valmista kamaa

Ekaa kertaa vinyylinä tämä Daven hieno kokoelma jossa mm ensi kertaa vinyylimuodossa avausraita "Annan Kitaran Laulaa Vaan". Avattavat kannet ja rajoitettu 240 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

35,99 €

Osta Varaa

Oz : OZ

Odotettu uusintajulkaisu tästä kotimaisesta heviklassikosta! Rajoitettu 240 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä. Mukana sanoitusliite.

29,99 €

Osta Varaa

Oz : III Warning

Odotettu uusintajulkaisu tästä kotimaisesta heviklassikosta! Rajoitettu 240 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Sensuuri : Enemmän kuin koko tuotanto

Ensimmäistä kertaa vinyylinä tämä Sensuurin mehevä kokoelma! Rajoitettu 240 kpl:een käsinnumeroitu painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

35,99 €

Osta Varaa

Linnavalli, Esko / Katajavuori, Esa : On The Rocks

Ensimmäisen kerran sitten vuoden 1972 saatavilla tämä kotimaisen jazz-funkin herkkupala, alkuperäinen erittäin kiven alla ja jos kivenalus sattuu löytymään niin hintakin on yleensä kohdillaan. Rajoitettu 240 kipaleen numeroitu painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Ernos : Rutto ja romu

Tätä Ernosin hienoa levyä ei olekaan aikapäiviin saanut uutena vinyylinä ja käytettynä hinnat on jo parhaimmillaan kolminumeroisia. Rajoitettu 290 kpl:een käsinnumeroitu painos onpi tämä ja saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Numminen, M.A. / Somerjoki, Rauli Badding / V/A : Joulupukin juhannusyö

Ensi kertaa vinyylinä sitten 70-luvun! Rajoitettu 240 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä. Mukana sanoitusliite.

29,99 €

Osta Varaa

Ajattara : Joululevy

Ensi kertaa vinyylinä tämä "hieman erilainen" joululevy. Rajoitettu 240 kpl:een painos avattavilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Hypocrisy : Worship

Hypocrisy uusi levy Worship

31,99 €

Osta Varaa

Lassy, Timo : Trio

Sininen vinyyli + 7"

31,99 €

Osta Varaa

Lordi : Lordiversity

Lordin uusi levy, tai siis 7 levyä, Lordiversity. Hopeanväriset vinyylit, rajoitettu painos.

231,99 €

Osta Varaa

Paradise Lost : The Lost and the Painless

A LIMITED EDITION EXPANSIVE COLLECTION OF STUDIO, DEMO & LIVE MATERIAL FROM THE EARLY YEARS OF THE BRITISH METAL LEGENDS IN THIS 6CD & DVD SET, INCLUDES NEWLY REMASTERED ALBUMS, PLUS 92 PAGE BOOK COINCIDING WITH THE GOTHIC 30th ANNIVERSARY

104,99 €

Osta Varaa

Roxette : Joyride

30th Anniversary

21,99 €

Osta Varaa

U2 : Achtung baby

30th anniversary limited edition. 180gr black vinyl. Newly designed 8-page booklet. 60x60cm poster.

53,99 €

Osta Varaa

Oiling, Matti : Happy Jazz Band

Jälleen saatavilla vinyylinä tämä kotimaisen jazzin merkkiteos! Rajoitettu 340 kpl:een painos ja saatavilla vain meiltä Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Christian Schwindt Quintet : For Friends And Relatives

Jälleen saatavilla vinyylinä tämä arvostettu suomalainen jazz-klassikko! Kovatasoisessa bändissä musisoivat Schwindtin lisäksi Heikki Sarmanto, Tapani Tamminen, Otto Donner, Erik Dannholm, Pentti Hietanen ja Pekka Sarmanto. Käsinnumeroitu 340 kpl:een painos kyseessä ja tätä saat vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Pethman, Esa : The Modern Sound Of Finland

Jälleen saatavilla vinyylinä tämä kotimaisen jazzin merkkiteos! Rajoitettu 340 kpl:een painos ja saatavilla vain meiltä Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Nightwish : How's the heart / Noise

Kahden biisin lohkaisu Nightwishin viimeisimmältä, vuonna 2020 julkaistulta Human. :II: Nature. -albumilta. Oletus on että merkittävä määrä tästä singlestä myydään ulkomaille sillä tätä(kään) singleä ei ole mistään muualta maailmasta saatavana kuin Levykauppa Äxästä. KIRKKAANVÄRINEN vinyyli, rajoitettu 500 kpl:n painos. Ostorajoitus 2kpl/asiakas.

11,99 €

Osta Varaa

Vartiainen, Jenni : Ihmisten edessä / Missä muruseni on

Jenni Vartiaisen mielettömässä kokoluokassa olevat hitit nyt 7"-singlenä. Ja mikä hienointa, Ihmisten Edessä -kappale (joka mm. valittiin vuonna 2008 vuoden biisiksi) nyt ensimmäistä kertaa koskaan vinyylimuodossa. Missä Muruseni -kappale taas löytyy Seili-levyltä ja oli ja on edelleen yksi suurimmista ja soitetuimmista biiseistä mitä Jenni Vartiainen on tehnyt, lyriikoistahan tässä vastaa Mariska. Rajoitettu 300 kpl:n painos. Ostorajoitus 2kpl/asiakas.

11,99 €

Osta Varaa

Cledos / BEHM / Cledos & BEHM : Life (sun luo) / Cledos & Bizi: Tän kaa

Cledoksen ja Behmin yhteissingle Life (Sun luo) on ollut megaluokan menestys niinkuin koko Cledoksen levy, jota ei ole aikaisemmin ollut saatavilla kuin cd- & digimuodossa. Huomioitavaa on myös se että singlellä mukana oleva Behm debyytillään oli yksi viime vuoden myydyimmistä levyistämme. B-puolena "Tän kaa" jonka bassolaini jääpi rullaamaan päähän jos nyt ei ikuiseksi ajoiksi, mutta pitkään! Rajoitettu 300 kpl:n painos. Ostorajoitus 2kpl/asiakas.

11,99 €

Osta Varaa

Kari Tapio / Kirka / Jalkanen, Kari : Niskavuoren nuorimmainen / Kirka: Igor

Kari Jalkasen eli Kari Tapion ensimmäinen single vuodelta 1972 ja mitä menoa tämä onkaan: aivan mieletön funk/soul-jyystö kunnon "koukuilla". Teimme tästä singlestä ainoan ns. split-singlen ja sen myötä B-puolelta löytyy huikea Kirkan Igor, joka menee samaan kategoriaan eli ns. suomijyystö-osastoon. Jos olet DJ tai haaveilet alkavasi sellaiseksi, tämä single sinun laukussasi on vaan oltava. Ilman et pärjää. Rajoitettu 300 kpl:n painos. Ostorajoitus 2kpl/asiakas.

11,99 €

Osta Varaa

Circle / Dawson, Richard / Richard Dawson & Circle : Henki

Richard Dawson is the diminutive Geordie troubadour whose moving songs have been described as state-of-the-nation addresses, even — or perhaps especially — when he’s singing about pre-medieval peasants. Circle are the genre-straddling pioneers of The New Wave Of Finnish Heavy Metal, known for wearing spandex or dead fish onstage and singing in a made-up language.

29,99 €

Osta Varaa

Ennakkomyynnit

Agents / Sorsakoski, Topi : Half and Half

ilm. 29.4.

Ensi kertaa vinyylinä sitten 90-luvun! Rajoitettu 240 kpl:een painos turkoosilla vinyylillä. Saatavilla vain Levykauppa Äxästä!

29,99 €

Osta Varaa

Ajattara : Tyhjyys

ilm. 18.2.

Jälleen saatavilla CD:nä. Rajoitettu 200 kipaleen painos digisleeve-kansissa, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

11,99 €

Osta Varaa

Ajattara : Tyhjyys

ilm. 29.4.

Ekaa kertaa vinyylinä! Rajoitettu 240 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Diablo : When All the Rivers Are Silent

ilm. 25.2.

Diablon uusi levy When All the Rivers Are Silent. Äxclusiivinen läpinäkyvä vinyyli, rajoitettu painos. Vain Levykauppa Äxästä!

31,99 €

Osta Varaa

Diablo : When All the Rivers Are Silent

ilm. 25.2.

Diablon uusi levy When All the Rivers Are Silent

19,99 €

Osta Varaa

Diablo : When All the Rivers Are Silent

ilm. 25.2.

Diablon uusi levy When All the Rivers Are Silent. Musta vinyyli

29,99 €

Osta Varaa

Diablo : When All the Rivers Are Silent

ilm. 25.2.

Diablon uusi levy When All the Rivers Are Silent. Tässä paketissa musta vinyyli + T-paita. TILAA VIIMEISTÄÄN 6.12., NIIN TOIMITAMME PAIDAN SINULLE JO JOULUKSI! Vain Äxästä.

44,99 €

Osta Varaa

Diablo : When All the Rivers Are Silent

ilm. 25.2.

Diablon uusi levy When All the Rivers Are Silent. Tässä paketissa äxclusiivinen läpinäkyvä vinyyli + T-paita. TILAA VIIMEISTÄÄN 6.12., NIIN TOIMITAMME PAIDAN SINULLE JO JOULUKSI! Rajoitettu painos, vain Äxästä.

46,99 €

Osta Varaa

Diablo : When All the Rivers Are Silent

ilm. 25.2.

Diablon uusi levy When All the Rivers Are Silent. Tässä paketissa CD + T-paita. TILAA VIIMEISTÄÄN 6.12., NIIN TOIMITAMME PAIDAN SINULLE JO JOULUKSI! Vain Levykauppa Äxästä.

34,99 €

Osta Varaa

Haavisto, Marko & Poutahaukat / Haavisto, Marko : Lamppu palaa

ilm. 17.12.

Jälleen saatavilla CD:nä. Rajoitettu 200 kipaleen painos digisleeve-kansissa, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

11,99 €

Osta Varaa

Hurriganes : Jailbird

ilm. 29.4.

Jälleen saatavilla vinyylinä. Rajoitettu 350 kipaleen painos punaisella vinyylillä ja avattavilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Hurriganes : Jailbird

ilm. 17.12.

Jälleen saatavilla CD:nä. Rajoitettu 200 kipaleen painos digisleeve-kansissa, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

11,99 €

Osta Varaa

Kirka : Tiukka linja

ilm. 22.4.

Pitkästä aikaa saatavilla vinyylinä, sitten kultaisen 70-luvun! Rajoitettu 240 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Leskinen, Juice : Dokumentti

ilm. 18.2.

Jälleen saatavilla CD:nä, pitkästä aikaa. Rajoitettu 200 kipaleen painos digisleeve-kansissa, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

11,99 €

Osta Varaa

Leskinen, Juice : Dokumentti

ilm. 29.4.

Pitkästä aikaa saatavilla taas vinyylinä! Rajoitettu 240 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Lyijykomppania : Tuotanto

ilm. 6.5.

Triplavinyyliboksi, mukana 28-sivuinen vihko, jossa uusi laaja haastis + kuvia bändin arkistoista. Rajoitettu 500 kpl:een painos!

67,99 €

Osta Varaa

Lyijykomppania : Tuotanto

ilm. 17.12.

Mukana vihko, jossa uusi laaja haastis + kuvia bändin arkistoista. Rajoitettu 500 kpl:een painos.

19,99 €

Osta Varaa

Maj Karma : Ääri

ilm. 29.4.

Ensi kertaa vinyylinä tämä Maj Karman suomirock-herkku! Tuplavinyylille levitetty kokonaisuus, jossa mukana kaksi bonusbiisiä. Rajoitettu 240 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

35,99 €

Osta Varaa

Smack : On You

ilm. 18.2.

Ensi kertaa vinyylinä sitten 80-luvun!

30,99 €

Osta Varaa

Sorsakoski, Topi : Tummansininen sävel

ilm. 4.3.

Komea uusintajulkaisu Topin vielä komeammasta albumista kymmenen vuoden takaa. Rajoitettu 240 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Tabula Rasa : Ekkedien tanssi

ilm. 22.4.

Tätä perusversiota ei olekaan ollut saatavilla sitten 70-luvun, jolloin levy julkaistiin. Rajoitettu 240 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Tabula Rasa : Ekkedien tanssi

ilm. 25.2.

Jälleen saatavilla CD:nä. Rajoitettu 200 kipaleen painos digisleeve-kansissa, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

11,99 €

Osta Varaa

Teräsbetoni : Metallitotuus

ilm. 17.12.

Erittäin rajoitettu 100 kipaleen uusintapainos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä. Mukana liite.

29,99 €

Osta Varaa

Teräsbetoni : Vaadimme metallia

ilm. 29.4.

Ensi kertaa vinyylinä tämä kotimaisen hevin moderni klassikko! Rajoitettu 240 kipaleen painos avattavilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Tiisu : III

ilm. 14.1.

Tiisun kolmas levy rajoitettuna 240 kipaleen käsinnumeroituna vinyylipainoksena, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Tiisu : III

ilm. 14.1.

Tiisun kolmas levy rajoitettuna 240 kipaleen käsinnumeroituna vinyylipainoksena, saatavilla vain Levykauppa Äxästä. / Tässä paketissa mukana spesiaali t-paita sekä 13x19cm kokoinen valokuva, jonka bändi on nimmaroinut. Rajoitettu painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

44,99 €

Osta Varaa

Tiisu : III

ilm. 14.1.

Tiisun kolmas levy rajoitettuna 240 kipaleen käsinnumeroituna vinyylipainoksena, saatavilla vain Levykauppa Äxästä. / Tässä paketissa mukana spesiaali t-paituli. Rajoitettu painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

42,99 €

Osta Varaa

Tiisu : III

ilm. 14.1.

Tiisun kolmas levy rajoitettuna 240 kipaleen käsinnumeroituna vinyylipainoksena, saatavilla vain Levykauppa Äxästä. / Tässä paketissa mukana spesiaali 13x19cm kokoinen valokuva, jonka bändi on nimmaroinut. Rajoitettu painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

31,99 €

Osta Varaa

Tolonen, Jukka : The Hook

ilm. 22.4.

Rajoitettu 240 kipaleen virallinen uusintapainos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta Varaa

Vaavi : Tytöt hymyilee

ilm. 29.4.

Eka kertaa vinyylinä tämä Vaavin kokoelma, useita bonusbiisejä. Rajoitettu 340 kipaleen painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

38,99 €

Osta Varaa

Vaavi : Tytöt hymyilee

ilm. 18.2.

Vaavin kokoelma taas saatavilla CD:nä, nyt enemmän kappaleita kuin aiemmin! Saatavilla vain Levykauppa Äxästä. Rajoitettu 200 kipaleen painos digisleeve-kansissa.

11,99 €

Osta Varaa

Viikate : Marraskuun Lauluja 1 & 2

ilm. 29.4.

Viikatteen Marraskuun Lauluja -kokoelmien molemmat osat sekä Marraskuun Singlet -julkaisun b-puolet samalla triplavinyylillä, kahdesti aukeavilla kansilla ja kera A4-vihkosen. Rajoitettu 500 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

57,99 €

Osta Varaa

Viikate : Marraskuun Lauluja 1 & 2

ilm. 18.2.

Viikatteen Marraskuun Lauluja -kokoelmien molemmat osat sekä Marraskuun Singlet -julkaisun b-puolet samalla tupla-cd:llä kera 24-sivuisen bookletin. Rajoitettu 300 kpl:een painos, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

19,99 €

Osta Varaa