Black Friday tarjoukset voimassa viikonlopun ajan

Klassikkovinyylit nauruhintaan

Jos hyvät vinyylit kiinnostaa niin tässä niitä nyt on. Mieletön määrä kovia levyjä joita kaikkia sinulla ei voi millään ollan ja ennenkuin tuomitset meitä, katsoppa hintoja - ne on kohillaan kerrankin! Näiltä listoilta löydät mm David Bowien, Pink Floydin, Black Sabbathin ja Led Zeppelinin levyt sekä toki satoja muita.

Pink Floyd CD-tarjous, ei oo järkee näissä hinnoissa

Jos joku näistä nyt vielä sattuu puuttumaan niin nyt jos koskaan, tästä ei pinkit ja floydit enää halpene.

Beatles CD:t: Hienoja levyjä vielä hienompaan hintaan

Ja tästä puuttuvat Beatlesit itselle ja koko suvulle haltuun nauruhinnoin.

Black Fridayn Record Store Day erikoisjulkaisut

Täältä löytyypi ns RSD -julkaisut Black Fridaylle, on Alice In Chainsia, Dioa, David Gilmouria ja Motörheadia tottakai! Nämä vapautuvat nettimyyntiin kun Äxän ovet sulkeutuvat perjantaina eli n klo 18.00 tienoilla.

Kotimaisia tarjousvinyyleitä, vain nopeille!

Ja tästä pikkukiva tarjous kotimaista vinyyliä, näitähän ei kaikille riitä joten toimi heti jos joku vielä sinulta puuttuuvi.

Käytetyt vinyylit suoraan Japanista huh-huh!

Muutaman sadan kipaleen erikoiserä Japanin painoksia - kaikkia näitä vain 1 kpl ja on aikamoisia herkkupaloja tarjolla. Jos tästä klikkaat varaudu menettämään rahasi meille.

Jos AC/DC kiinnostaa, tule tänne!

Ollaan kerätty kunnon setti AC/DC:tä ja nyt nämä on saannillaan, jos sinulla on jo nämä kaikki niin AC/DC -addiktiosi on edennyt jo vakavalle tasolle.

Äxän lahjakortit, kovaakin kulutusta kestävä joka joulun hittilahja!

Summan päätät sinä mutta jos meiltä kysytään niin kyllähän suurempi euromäärä varmasti kivemmalle tuntuupi. Saatavana digiversiota sekä vanhan liiton pahvista lärpäkettä, vinyylinhimoajille toki omat mallistonsa

Ennakkomyynnit & uutuudet

Pisteltiin kunnon mälli uutta Lippo-levyä ennakkomyyntiin ja siellähän on monenmoista klassikkoa ensi vuoden alulle tuloillaan, tilaa kaikki tuosta noin näppärästi ennakkoon ja heitä hyvästit rahoillesi sekä nauti tunteesta kun tiedät kaiken olevan nyt hyvin.

Ennakkotilattavat

Avain : Punainen Tiili LP

Uusintapainos punaisella vinyylillä! Kotimaisen räpin klassikko taas saatavilla vinyylinä oujes!

21,99 €

Osta

CMX: Discopolis

Nyt ensimmäistä kertaa maailman historiassa tämä CMX:n mestariteos julkaistaan vinyylinä! 25 vuotta sitten rokattiin mm. Discoinfernon, Suljetun astian ja Vallat ja väet -hitin tahtiin ja sama meno jatkuu yhä tänäkin päivänä! Rajoitettu 200 kipaleen painos värivinyylinä ja saatavilla vain Levykauppa Äxästä!

29,99 €

Osta

Crash: Wildlife

Uusintapainos punaisella vinyylillä! Kotimaisen räpin klassikko taas saatavilla vinyylinä oujes!

29,99 €

Osta

Marko Haavisto & Poutahaukat: Kunpa tietäisitkin

Ensimmäistä kertaa vinyylinä tämä hieno Haaviston ja Poutahaukkojen levykäinen, erittäin rajoitettu 100 kipaleen painos! Saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta

Marko Haavisto & Poutahaukat: Lamppu palaa

Uusintapainos! Eka 100 kpl:een painos vietiin käsistä hetkessä, tästä nyt lohtua niille, jotka ekaan pyrähdykseen eivät ehtineet! Tässä nyt toiset sata kipaletta, olkaa hyvä! Saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta

Hurriganes: Hanger

Jälleen saatavilla vinyylinä tämä Ganes-klassikko! Hani, meitsi lähtee (levykäisostoksille)! Rajoitettu 350 kipaleen painos avattavilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta

Hurriganes: Roadrunner (kuvavinyyli)

Ensimmäistä kertaa kuvavinyylinä ja kyseessähän on sellainen kotimaisen musiikin kulmakivi, joka ei esittelyjä kaipaa! Kaikille Ganes-friikeille: levyn kansikuvassa on jotain "outoa" - mitä se on, näet kun tilaat levyn ja saat sen haltuusi. :) Rajoitettu painos totta kai, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

31,99 €

Osta

Matti Järvinen: Matin Levy

Matin levy saatavilla jälleen vinyylinä, kaikille niille, jotka sitä eivät vielä omista. Rajoitettu 250 kpl:een painos avattavilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä!

29,99 €

Osta

Eero Koivistoinen: Original sin

Koivistoisen Perisynti saannillaan taasen vinyyliformaatissa! Rajoitettu 200 kpl:een painos värivinyylinä ja avattavilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta

Kotiteollisuus: Tomusta ja tuhkasta

Ensimmäistä kertaa vinyylinä ja bonusherkkujen kera! Rajoitettu 250 kpl:een painos mustalla tuplavinyylillä ja avattavilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

33,99 €

Osta

Leevi and The Leavings: Mies joka toi rock'n'rollin Suomeen

Iki-ihana Leevi-klassikko saatavilla jälleen vinyylinä! Tarjolla nyt värivinyyliä avattavilla kansilla, rajoitettu 350 kipaalen painos ja saatavilla vain Levykauppa Äxästä!

29,99 €

Osta

Leevi and The Leavings: Raha ja rakkaus

Iki-ihana Leevi-klassikko saatavilla jälleen vinyylinä! Tarjolla nyt värivinyyliä avattavilla kansilla, rajoitettu 350 kipaleen painos ja saatavilla vain Levykauppa Äxästä!

29,99 €

Osta

Leevi and The Leavings: Suuteleminen kielletty

Iki-ihana Leevi-klassikko saatavilla jälleen vinyylinä! Tarjolla nyt värivinyyliä avattavilla kansilla, rajoitettu 350 kipaleen painos ja saatavilla vain Levykauppa Äxästä!

29,99 €

Osta

Radiopuhelimet: Maalla

Tarjolla jälleen vinyylinä tämä Radiopuhelinten herkkuteos! Rajoitettu 250 kpl:een painos avattavilla kansilla, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta

Sielun Veljet: Sielun veljet

Siekkarien debyytti tarjolla pitkästä aikaa vinyylinä! Rajoitettu 200 kpl:een painos keltaisena vinyylinä ja bonusbiiseillä varustettuna, saatavilla vain Levykauppa Äxästä. Mukana 12-sivuinen liite.

27,99 €

Osta

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit: Kymmenen tikkua laudalla

Uusintapainos! Eka vinyylipainos vietiin käsistä hetkessä, tästä nyt uusi sadan kipaleen lohtumälli niille, jotka ekaan pyrähdykseen eivät ehtineet! Saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit: Puoli viisi aamulla

Ensimmäistä kertaa vinyylinä tämä Elwoodien '95 suomirock-klassikko, erittäin rajoitettu 100 kipaleen painos! Saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta

Viikate: Surut pois ja kukka rintaan

Tarjolla taasen vinyylinä tämä Viikate-herkkupala! Rajoitettu 200 kipaleen painos mustalla vinyylillä, saatavilla vain Levykauppa Äxästä.

29,99 €

Osta

Rotting Ways To Misery - History Of Finnish Death Metal KIRJA

The definitive guide to the magical and morbid Finnish death metal scene! This 300 page tome explores the explosive scene of the early 90s, while also covering the pre-death metal extreme / thrash metal scene in Finland, as well as the genre’s resurrection.

29,99 €

Osta

WÖYH!: IV

WÖYH!-orkesterin neljäs albumi neonvihreällä vinyylillä ja komeilla avattavilla triplefolder-kansilla. Mukana koko levy myös CD:nä.

31,99 €

Osta

Bring Me The Horizon: Post Human - Survival Horror

Bring Me The Horizon uusi levy Post Human: Survival Horror cd

19,99 €

Osta

Sia: Music - Songs From and Inspired By The Motion Picture

Sia uusi levy Music - Songs From and Inspired By The Motion Picture cd

19,99 €

Osta

Black Sabbath : Vol 4

Super Deluxe edition, 5lp boxset. Includes outtakes remixed for this release by Steven Wilson, a live recording form the 1973 ‘Vol.4’ tour and 40-page case bound book.

133,99 €

Osta

Pohjola, Pekka : Keesojen lehto

Gatefold jacket, black vinyl. Limited re-edition of 500 copies.

25,99 €

Osta

Pohjola, Pekka : Pihkasilmä kaarnakorva

Gatefold jacket, black vinyl. Limited re-edition of 500 copies.

25,99 €

Osta

27.11. uutuudet

Ismo Alanko: Pulu 2LP

Nyt tuplavinyylinä ja avattavilla kansilla tämä mahtava Ismon klassikko vuodelta '98, mukana myös neljä aiemmin vinyylinä julkaisematonta bonusbiisiä, kuten "Vittu Kun Vituttaa" -hittiralli ai että! Tämä tuplavinyyli saatavilla vain ja ainoastaan Äxästä, ja tietenkin rajoitettu käsinnumeroitu painos kyseessä! Mukana juliste.

33,99 €

Osta

Ismo Alanko: Taiteilijaelämää 2LP

Odotettu vinyyliuusintajulkaisu! Rajoitettu 340 kipaleen painos punaisella vinyylillä. Avattavat kannet sekä Ari Väntäsen toteuttama Ismo Alangon haastattelu mukana. Levyn on masteroinut Pauli Saastamoinen Finnvoxilla ja se on kaiverrettu kahdelle 45 RPM vinyylilevylle.

33,99 €

Osta

Dream Theater: Distant Memories - Live in London

Dream Theater: Distant memories - Live in London SPECIAL EDITION 3CD+2 BLURAY DIGIPAK IN SLIPCASE

34,99 €

Osta

Waltteri Torikka: Toivo CD + nimmarifoto

Waltteri Torikan uusi levy Toivo / Tässä paketissa mukana Waltterin nimmaroima spesiaali valokuva (13x19cm), jonka saa vain Levykauppa Äxästä! Rajoitettu painos. / Kaikki tämän levyn ennakkoot tilanneet tai varanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintona lippupaketti (yksi voittaja + avec) Waltteri Torikan konserttiin. Konsertit: pe 4.12. Helsinki, Johanneksen kirkko / la 5.12. Tampere, Tuomiokirkko / su 20.12. Peräseinäjoen kirkko / ti 22.12. Turku, Mikaelinkirkko. Arvonta päättyy levyn julkaisupäivänä pe 27.11.

19,99 €

Osta