Äxän Black Friday
26.-28.11.

MIELENVIKAINEN MÄÄRÄ VINYYLEJÄ, CD-LEVYJÄ, KASETTEJA JA PAITOJA TARJOUKSESSA! UUTUUSRINTAMALLA JA ENNAKKOTILAUKSISSA KÄY MYÖS JÄRJENVASTAINEN JA ENNENNÄKEMÄTÖN KUHINA!

Rap

Rap/hiphop-osastomme kattaa käytännössä lähes kaiken saatavilla olevan kotimaisen räpin, valtavirta-artisteista diipeimpään underground-meininkiin. Yhteistyömme suomirap-artistien kanssa on tiivistä, ja monet julkaisut saammekin heiltä suoraan hyllyymme. Esimerkiksi lähes kaikki viralliset suomalaiset rap-kassut eli kasetit tulevat kauttamme.
Valikoimaamme kuuluvat artistit kuten Asa, Huge L, Paperi T, Teflon Brothers, Paleface, Kemmuru, Loost Koos, Eevil Stöö ja monet, monet muut.
Ulkomaisen räpin osalta valikoimamme kattaa niin west coast g-funk -klassikot kuin east coast boom bap bangerit, esimerkiksi Dr. Dre ja Snoop Dogg sekä Nas ja Notorious B.I.G.
Äxässä on myös virallisia fanikauppoja, kuten Cheek, Elastinen ja Rähinä Records - niistä löydät levyjen lisäksi paljon fanituotteita eli paitoja, kangaskasseja sun muita ihanuuksia. Sivustolta löytyvät tärkeimmät suomirap-lafkat, kuten Monsp Rähinä, PME Records, Överdog, 3rd Rail Music ja Pitkiställä Records, sekä lukuisat muut pienemmät labelit jotka täydentävät UG-kantaa. Yo!