Bändipaidat ja muut fanituotteet

Levykauppa Äxästä löytyy laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia bändipaitoja sekä muita fanituotteita. Nämä kaikki T-paidat, hupparit ym. vehkeet saat tilattua kätevästi netistä suoraan kotiisi kannettuna. Jos haluat säästää postikulut, voit valita tilauksen yhteydessä noudon lähimmästä levykauppa Äxästä (Helsinki, Turku, Oulu, Tampere, Kuopio, Jyväskylä, Lahti).
Kaikilla paidoilla ja fanituotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, pitää sen luonnollisesti olla palautuskunnossa, eli voit rauhassa roplata paitaa kotonasi kunhan et liikaa “syvenny” siihen.
Ulkomaalaisista artisteista löytyy moni maailmanluokan bestseller kuten Metallica, AC/DC, Judas Priest, Pink Floyd ja Foo Fighters sekä tulevat klassikot kuten Ghost, Twenty One Pilots, Black Veil Brides ja Hollywood Undead. Kotimaisista ihanuuksista edustettuina ovat mm. Mokoma, Stam1na, Ismo Alanko, Juha Tapio, SANNI ja Robin.
Kannattaa myös säännöllisesti tarkastaa paitojen ja fanituotteiden tilanne verkkokauppamme tarjouksista. Sieltä löytyy koko ajan vaihtuva valikoima tuotteita, joiden hinta ei lompuukiasi liikoja rasita.

Näytä lisää

Fanituote tarjoukset