metal-äx

Eloisaa kuolometallia

Elokuun metallitarjonta kallistuu aika pitkälti kuolometallin suuntaan mutta onhan siellä muutakin mukana. Esimerkiksi vanha kunnon Motörhead! Osteluhousut jalkaan ja levyt haltuun!

Jussi & Mynni - Äx | 3 vuotta, 4 kuukautta sitten
 • Act Of Defiance : Birth And the Burial
  Enää 1 kpl

  Act Of Defiance : Birth And the Burial

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Metal Blade
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  17,99 € Osta
   -
  Act Of Defiance on viime vuonna Megadethistä lähteneiden Shawn Droverin ja Chris Broderickin uusi bändi, jonka luulisi maistuvan mm. Testamentin fanittajille. Ammattisoittajien toteuttamaa nykypäivän thrash metalia tiukkaan heviriffittelyyn sekoiteltuna on tämän keitoksen ydin. Sivuiltamme voit ennakkokuunnella pari levyn biisiä ja muodostella rauhassa mielipiteesi bändin ulosannista.
 • Ahab : Boats of the Glen Carrig

  Levy-yhtiö
  Napalm Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Saksan valtameridoom-lähettiläät puskevat ulapalle uutta raskasta aaltoa neljännen albuminsa myötä. Raskassoutuista, funeral doominkin kanssa flirttailevaa tuomiometallia tarjoillaan viiden biisin ja liki tunnin verran. Kuuntelusession päätteeksi tuntuu itsekin muuttuneensa vedeneläväksi eli lähinnä kaskelotin ja manaatin risteytykseksi. Tsekkaa sivuiltamme myös verevän semisadistinen näytebiisivideo.
 • Cattle Decapitation : Anthropocene Extinction

  Limited Deluxe Edition Digipack incl. Bonus-DVD

  Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Metal Blade Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  2CD
  29,99 € Osta
   -
  Äärimmäistä death metalia kohta parikymmentä vuotta paiskonut jenkkibändi murjoo jo seitsemättä albumiaan eikä meno ota hellittääkseen sitten millään. Vaikka uudella levyllä kuullaan jopa "puhdasta" laulua, kuulostaa sekin täysin perverssiltä noitumiselta. Ihmisen sukupuuttoon tähtäävillä teemoilla ryyditetyt täsmätappobiisit nostavat Cattle Decapitationin toivottavasti pian ns. suurten death metal -bändien kastiin. Uuden levyn tuplaversiolta löytyy myös runsaasti silmäniloa vanhojen promovideoiden sekä livepätkien muodossa.
 • Hate Eternal : Infernus

  Limited edition digibox. Includes Deluxe Digipak, download card to get high definition audio version, 70cm x 100cm full colour flag, and embroidered patch

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Season Of Mist
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  23,99 € Osta
   -
  Nyt ei ole kyse Gorgorothin nokkamiehen Infernuksen ikuisesta vihasta vaan loistavan jenkkiläisen death metal -bändin, Hate Eternalin, uudesta eli kuudennesta levystä. Hate Eternal on Erik Rutanin hengentuotos ja tämä mieshän on vaikuttanut muunmuassa Morbid Angelissa ja tuottanut monia merkittäviä death metal -albumeja. Vihainen ja hyökkäävä mutta myös tarttuva ja tekninen äärimetalli on Hate Eternalin erikoisalaa. Nyt ei pimputella ja nyplätä vaan pistetään turpaan niin että paikat lähtee hampaista. Kymmenen biisiä ja kolme varttia kestää tämä höykytys eli voluumi täysille ja niskalihakset romuksi!
 • Inkvisitor : Doctrine of Damnation
  Enää 3 kpl

  Inkvisitor : Doctrine of Damnation

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  12,99 € Osta
   -
  Jyväskylän thrash-partio julkaisee itse debyyttikokopitkänsä ja roolimalli Bull Mentulaa mukaillen ei voi muuta sanoa kuin hattu pois. Nuorisoväkivalta on valjastettu hienosti thrash-pieksentään ja tiukat riffittelyt vetävät vertoja alan konkariyhtyeille. Exodus, Forbidden, Dark Angel... Jollei mm. näitä yhtyeitä löydy Inkvisitorin influenssalistalta, syön märkivät pukamani.
 • Krisiun : Forged In Fury
  Enää 1 kpl

  Krisiun : Forged In Fury

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Century Media
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  19,99 € Osta
   -
  Brasilialaiset Camargon / Kolesnen veljekset syöksevät saatanallista kuolometalliaan piristämään tätäkin valossa kylpevää kesää. Krisiun on tuonut ilosanomaansa meidän kuultaville jo vuodesta 1990 ja nyt on kyseessä bändin kymmenes levy. Krisiun on ollut aina tunnettu armottomasta death metallista, joka on lihoitettu saatanallisen sanoman avuin. Armottoman temmon ja murskaavat riffit tämä veljestrio hallitsee ja sen takia Krisiun on yksi tunnetuimmista brasilialaisista death metal -bändeistä. Jos sinulle toimii Deicide, Hate Eternal ja Vital Remains niin tässäpä sinulle oikein pirteää kesämusaa vaikkapa verilettupiknikille. Uudesta levystä on saatavilla cd:tä sekä tuplavinyyliä mustana ja kultaisena. Kummassakin vinyyliversiossa on myös cd-lirpake mukana.
 • Motörhead : Bad Magic
  Enää 2 kpl

  Motörhead : Bad Magic

  jewel case

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Ada
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  15,99 € Osta
   -
  THEY ARE MOTÖRHEAD AND THEY PLAY ROCK 'N' ROLL!!!!!! That's all you need to know...
 • Myrkur : M

  Levy-yhtiö
  Relapse Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Viime vuonna debyytti-ep:n julkaissut yhden naisen bändi tulee nyt täyslaidallisen kera. Simppelisti nimetty albumi M sekoittelee black metal -sävyjä, ambient-tunnelmointia sekä eteeristä fiilistelyä. Värivinyylipainos kannattaa ottaa haltuun nyt, jos 150 kipaleen erästä mielii omansa haalia.
 • Necropsy : Buried in the Woods
  Enää 3 kpl

  Necropsy : Buried in the Woods

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Xtreem Music
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  13,99 € Osta
   -
  Jo 80-luvun puolella perustetu Necropsy pääsi albumikantaan vasta vuoden 2011 Bloodwork-debyytillä. Aikoinaan repullisen demoja julkaissut suomidödiksen unohdettu helmi tekee nyt kuitenkin vahvasti uutta tulemistaan nyt julkaistavalla kakkosalbumillaan. Melodiset, mutta synkät kuolometallibiisit repivät silmät päästä kun raavaat miehet työstävät instrumenttejaan sataprosenttisella pieteetillä. It's like '92 again and I like it!
 • Nile : What Should Not Be Unearthed

  Limited first edition with slipcase

  Toimitusaika n. 5-7 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Nuclear Blast
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  18,99 € Osta
   -
  Yhdysvaltalainen Nile on tehnyt omaleimaista death metalia jo vuodesta 1993 ja bändin musiikkiin sekä lyriikoihin on vahvasti antanut vaikutteita Egyptin ja Mesopotamian muinainen mytologia. Joten tämän genren yhdestä pioneereistä on nyt kyse. Nilen äärimmäisyyksiin viety kuolometalli on ollut aina täysin omaa luokkaansa myös nopeuden ja teknisyyden puitteissa. Uskomaton rumpali George Kollias on pistänyt sellaiset tahdit levyille, ettei edes pirinarkin hampaat kolise tätä vauhtia. Karl Sandersin muinaisia tuulia henkivät melodiat saavat Tutank-hammondin urutkin laulamaan ilovirsiä. Levy on tarjolla cd:nä sekä mustana ja kirkkaanvärisenä tuplavinyylinä. Sivuiltamme löytyy myös videomaistiaisena levyn avausraita Call of Destruction.
 • Pentagram : Curious volume
  -20%
  Enää 1 kpl

  Pentagram : Curious volume

  Digipack with 16 page booklet

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Peaceville
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  18,99 €15,19 € Osta
   -
  Pentagramin legendaarinen, vanha hullu mulkosilmä Bobby Liebling selätti vuosikymmeniä jatkuneen huumeriippuvuuden ja johan alkoi Pentti-leirissä tapahtua. Comebackien ja dokumenttien jälkeen tulossa on jälleen uusi albumi ja mukana häärää myös kitaravelho Victor Griffin. Otahan uusi Pentagram haltuun, sillä tämän bändin kirjassa on vielä monta sivua jäljellä.
 • Rotting Christ : Lucifer Over Athens

  Digipak, rajoitettu, numeroitu 3000 kappaleen painos

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Season Of Mist
  Julkaisuvuosi
  2015
  2CD
  18,99 € Osta
   -
  Sakis ja Themis, nuo kreikkalaisen mustan metallin pioneeriveljekset löivät karvaiset päänsä yhteen ja tulivat siihen tulokseen, että nyt jos koskaan tarvitaan Lucifer Ateenan ylle ja niin oli tapahtuva. Tämä loistokasta nimeä kantava tapahtuma myöskin taltioitiin meidän kaikkien onneksi, joten nyt Rotting Christ esittelee meille ensimmäisen live-levynsä vaikka bändillä on takana vuosia jo täysi-ikäisyyden verran. Tämä massiivinen paketti on tarjolla tupla-cd:nä sekä mustana ja punaisena tripla-vinyylinä. Äxän sivuilta löytyy toki maistiainen tältä tulevalta kiekolta.
 • Soulfly : Archangel
  Enää 5 kpl

  Soulfly : Archangel

  cd+dvd -Limited digipak with bonus tracks

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Nuclear Blast
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD + DVD
  25,99 € Osta
   -
  Soulfly on saavuttanut täysi-ikäisyyden ja sen kunniaksi yhtyeen kymmenes levy putkahtaa esiin lailla Vatikaanin seksiskandaalien. Uudella levylläkin mennään nimittäin raamatullisissa teemoissa ja kokonaisuuden nimikin on Archangel. Uusin Soulfly-tuotos on saatavilla rajoitettuna cd+dvd -settinä bonusbiiseillä, normi-cd:nä sekä tietenkin vinyylinä.
 • Wolfheart : Shadow World
  -45%

  Wolfheart : Shadow World

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Spine
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  10,99 €5,99 € Osta
   -
  Saukkosen Tuomas on tullut monille tutuksi pääosin Before the Dawnin priimusmoottorina ja suunnannäyttäjänä. Before the Dawn kerkesi porskuttaa ja niittää mainetta kunnioitettavat 14 vuotta, ja levyjäkin ulostautui komeat seitsemän, pienjulkaisuista puhumattakaan. Mutta aika aikaansa kutakin, tuumasi Tuomas ja pisti kaikki silloiset bändit jäihin, uusi projekti mielessään. Näin syntyi Wolfheart. Debyyttilevy Winterborn sai mainioita arvosteluja ympäri maailman ja keikkoja heitettiin ulkomaita myöten. Nyt onkin vuorossa toinen levy Shadow World ja tie suurempaan suosioon on avoin. Ammattimaista ja tunnistettavaa suomimetallia on siis luvassa eli juuri sitä, mitä Tuomaksen kynästä voi odottaa. Uusi levy on tarjolla cd:nä ja myöskin vinyylinä. Kummatkin ovat lisäksi saatavilla paidan kanssa ukotettuna, joten tästäpä cd+paita ja tästä vinyyli+paita. Ja tietenkin nämä paidat löytyy myös girlie-versioina tästä: cd+girlie ja lp+girlie.

Muita listojani - Jussi & Mynni, Äx

Jussi & Mynni - Äx

Viikon Bäst Säljaret

Päivän Bäst Säljaret

Soitetuimmat levyt

Suosittelemme

Viimeksi lisätyt tulevat uudelleenjulkaisut
Anne - Jyväskylä | 2 h, 43 min sitten
Top 20 / 2018
Liisa - Tampere | 3 h, 9 min sitten
Viimeksi lisätyt tulevat uutuudet
Anne - Jyväskylä | 3 h, 36 min sitten
Eniten soitossa olleet levyt vuodelta 2018
Joni - Äx | 7 h, 46 min sitten
Vuoden 2018 parhaat levyt Tanen mielestä
Tanja - Helsinki | 1 päivä sitten
Svartin vinyylivinkit pt. 41!
Svart - Äx | 1 päivä, 1 h sitten
Uutuudet viikolle 50!
Ansku - Kuopio | 1 päivä, 10 h sitten
Best of the best 2018!
Ari - Tampere | 2 päivää, 6 h sitten
Vuoden -18 18 parasta julkaisua
Maija - Kuopio | 2 päivää, 6 h sitten
Top 20 julkaisua vuodelta 2018
Lauri - Äx | 2 päivää, 6 h sitten
Rumimmat elikkäs parhaimmat joulupaidat
Maija - Kuopio | 2 päivää, 9 h sitten
Vuoden 2018 TOP20 ei-levykäiset
Jussi - Turku | 6 päivää, 16 h sitten
Top 20 2018
Masi - Helsinki | 1 viikko sitten
UUTUUDET VIIKOLLE 49!
Thomas - Kuopio | 1 viikko, 1 päivä sitten
Kuluneen vuoden eniten säväyttäneet levyt
Marko - Äx | 1 viikko, 1 päivä sitten
Uutuus pökäleet viikolle 48
Mynni - Jyväskylä | 1 viikko, 6 päivää sitten
Top 20 2018
Petteri - Kuopio | 2 viikkoa sitten
Vuoden 2018 räp-levyt top 20
Riku - Kuopio | 2 viikkoa sitten
TOP20 tuoreet uusintajulkaisut
Tanja - Helsinki | 2 viikkoa sitten
Seinälle kelpaavat levynkannet
Lauri - Äx | 3 viikkoa sitten
Uutuusboogie viikolla 47
Ville - Oulu | 3 viikkoa sitten
Just say OZZY!
Hurja - Tampere | 4 viikkoa sitten
Top 20 livelevyt
Havis - Kuopio | 4 viikkoa, 1 päivä sitten
Viikon 46. uutuudet!
Tanja - Helsinki | 1 kuukausi sitten
20 martoa
Tiia - Kuopio | 1 kuukausi sitten