metal-äx

Marrasmetalli

“Winter is Coming” kuten yhdessä tv-sarjassa julistetaan, ja tämähän pitää paikkansa, kuten myös se tosiasia, että taas paukkuu jokakuukautista metallisuositusta. Tästäpä näin!

Jussi & Mynni - Äx | 2 vuotta, 2 kuukautta sitten
 • Archgoat : Angelcunt (Tales of Desecration)

  This new edition comes with the proper front cover as it was always meant to me originally as well as with an exclusive booklet gathering exclusive pictures found in the vaults of the horde!

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Debemur Morti Productions
  Julkaisuvuosi
  1993/2015
  MCD
  9,95 € Osta
   -
  Archgoat ei paljon esittelyjä kaipaa joten en siihen omaani enkä teidän aikaa kuluta. Joten suoraan saatanalliseen asiaan ja ytimeen! Archgoatilta on tullut ja on tulossa uusintajulkaisuja kohtuu mainio nippu niin cd:nä kuin vinyylinäkin. Tulevissa on tietenkin Angelcunt (Tales of Desecration) CD sekä Heavenly Vulva (Christ's last Rites) CD. Jo tulleita on Light-Devouring Darkness CD sekä LP sekä Whore of Bethlehem CD ja LP. Ei pidä myöskään unohtaa Archgoatin loistavaa viimeisintä levyä Apocalyptic Triumphator, joka on saatavilla CD:nä ja LP:nä. Tämä väkevä levy on tarjolla myös paidan kanssa, ja vaihtoehdothan on CD+paita, LP+paita, CD+girlie-paita ja LP+girlie-paita. Huh huh, kylläpä nyt hemmotellaan...
 • Behemoth : Pandemonic incantations

  Gold vinyl / Black Friday 2015

  Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Metal Mind Productions
  Julkaisuvuosi
  1998/2015
  LP
  29,95 € Osta
   -
  Tuska julkisti, että ensi kesänä nähdään Behemoth ko. festarin maineikkaalla lavalla, joten nyt on hyvä aika ottaa muistutus tästä tulevasta erikoisjulkaisusta. Behemoth osallistuu tulevaan Black Friday -hulluteluun ja tuo loistavan Pandemonic Incantations LP:n kultaisena versiona saataville. Kyseinen levyhän on Behemothin urassa ikäänkuin rajapyykki mikä erotti alkuajan Behemothin perinteisine black metal -elementteineen uudesta Behemothista, jossa on kuultavissa selkeästi enemmän death metal -pontta mukana. Joten tämä kyseinen levy on ensimmäinen Behemothin julkaisu, joka esitteli enemmän death metaliin kallellaan olevaan Behemothin, unohtamatta kuitenkaan black metallia.
 • Black Oath : To Below and Beyond

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Doomentia records
  Julkaisuvuosi
  2016
  CD
  7,95 € Osta
   -
  Italialainen doom metal -ryhmä julkaisee jo kolmannen albuminsa viiden vuoden sisään. Black Oath tarjoilee perinteistä doomia kauniintraagisella laululla höystettynä. Tsekkaa näytebiisi sivuilta ja anna tuomiosi.
 • Desecresy : Stoic Death

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Xtreem Music
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  9,95 € Osta
   -
  Pk-seudulta kuolometalliaan puskeva Desecresy jatkaa ahkeraa julkaisulinjaansa: uusi albumi on jo neljäs bändin kuusivuotisen olemassaolon aikana. Bändi keskittyy rujossa ilmaisussaan pääosin keskitempoiseen ja hitaaseen death metal -jyystöön. Verrokkeina varmasti bändit kuten Incantation, Hooded Menace ja Asphyx. Tasaisen synkkää tuomitsemista!
 • Firespawn : Shadow realms

  Limited edition digipak

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Century media
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  21,95 € Osta
   -
  Monissa visvaliemissä keitettyjen ruotsalaismetallistien muodostama uusi death metal -kokoonpano julkaisee debyyttialbuminsa. Luvassa tietenkin perinnetietoia kuolometallia skandinaaviseen malliin. Mukana entisiä ja nykyisiä jäseniä mm. bändeistä Entombed, Dark Funeral, Necrophobic ja Totalt Jävla Mörker, joten death metal -laaduntarkkailu on nauhoituksissa ollut ns. kohillaan!
 • Imperia : Tears Of Silence

  limited digipak

  Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Massacre
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  18,95 € Osta
   -
  Sinfonismelodista metallia työstävä hollantilaisbändi on perustamisestaan asti levytellyt muutaman vuoden välein ja nyt on vuorossa albumi numero neljä. Itämaisiakin vaikutteita tällä levyllä musiikkiinsa tuovan bändin vertailukohteiksi voitaisiin mainita esim. After Forever, Amberian Dawn ja Edenbridge. Ja bändissähän vaikuttaa semilegendaarisen Prestigen Jan "Örkki" Yrlund!
 • Kampfar : Profan

  Deluxe gatefold limited edition orange and yellow splatter vinyl

  Levy-yhtiö
  INDIE RECORDINGS
  Julkaisuvuosi
  2015
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Norjalainen Kampfar on saavuttanut kypsän kahdenkymmenen vuoden ikäpyykin joten nyt ei ole kristinuskon vastaiset aihepiirit ja pakanajumaluudet ensimmäistä kertaa käsittelyssä. Vuorossa on seitsemäs levy, joka kantaa nimeä Profan. Kampfar on tosiaan yksi vanhimmista norjalaisista viikinkipakanametallibändeistä, joka yhdistelee black metal -elementtejä Aasa-jumalien perimälegendoihin. Odinin kanssa kajautetaan ylätassut ja juhlitaan öljyrikasta vuonolandiaa.
 • Mütiilation : Destroy Your Life for Satan

  Levy-yhtiö
  Osmose Productions
  Julkaisuvuosi
  2015
  10"
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Ranskasta kajahtaa uusintajulkaisua yhdeltä patonkimaan tärkeimmistä bändeistä, The Black Legionsin a.k.a Les Légions Noiresin jäseneltä eli legendaariselta Mütiilationilta! Destroy Your Life For Satan -demo julkaistiin alunperin kasettina ja on jälleen saatavilla kymppituumaisena vinyylinä. Myös uusintajulkaisuina on tulossa Hail Satanas We Are The Black Legions ja New False Prophet -seiskatuumaiset, jotka ovat olleet jo pitkään loppumyytyjä. Raakaa in-your-face mustaa metallia ranskalaisittain merci beaucoup!
 • Revenge : Behold.Total.Rejection

  black vinyl deluxe edition, printed inner sleeve, ltd 500, 24 page booklet, patch

  Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Season Of Mist
  Julkaisuvuosi
  2015
  LP
  54,95 € Osta
   -
  Kanadalainen Revenge on yksi tunnetuimmista Blasphemyn manttelinperijöistä kuuluisassa Ross Bay Area -kultissa, joka suoltaa äärimmäistä black/death metalia ilman herkistelyä ja armoa. Revengen viides levy jatkaa hyväksi havaittua kolmen.sanan.titteliä eli uusi levy kantaa nimeä Behold.Total.Rejection. Väkivaltaista ja sotaisaa mustaa metallia, joka vetää kuulijaa käkättimeen jo heti ensimmäisestä nuotista alkaen. Syntikoilla ei pimputella, eikä romanttisia goottitarinoita kerrota. Ydinpommi tasoittaa erimielisyydet ja lopettaa vittuilun, meidän puolella tai meitä vastaan, joukkohautoja kaivetaan sekä viholliset murskataan atomeiksi. Näillä hilpeillä aihepiireillä jyrätään eteenpäin lailla Tiger Panzerwagenin.
 • Ride For Revenge : Ageless Powers Arise

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Bestial Burst
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  11,95 € Osta
   -
  Ride For Revenge on päässyt luovaan esiteini-ikään eli uutta tuotosta puskee ilmoille. Kotimainen bändi on julkaissut hirmu läjän splittejä eri bändien kanssa sekä neljä albumia, ja nyt on siis vuoro viidennen kokopitkän, Ageless Powers Arise. Likaista ja primitiivistä black/death metalia konstailematta suoraan helvetin likakaivosta ja tämä jos mikä raiskaa korvakäytävät bassovoittoisella pörinällään ja rienaavilla lauluillaan. Beheritin tutustuttamilla puolitempojunttauksilla käy tämänkin teoksen tie eli nyt ei syntikoilla luoda kauniita melodioita ja röyhelöpaita on poltettu jo ajat sitten.
 • Solution .45 : Nightmares In The Waking State - Part 1

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  AFM Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  19,95 € Osta
   -
  Viisi vuotta sitten ilmestyneen For Aeons Past -debyytin jälkeen pieneen uutispimentoon jäänyt entisen Scar Symmetry -vokalisti Christian Älvestamin luotsaama Solution .45 tekee näyttävän paluun. Tiskiin isketään modernin melometallin kärkisijoja kärkkyvä kakkosalbumi Nightmares In The Waking State - Part 1, jolla puhdaslaulukertsit ja jyräävät biisit lyövät yläfemmoja kerta toisensa jälkeen
 • !
  Swallow The Sun : Songs from the North I, II & III

  Swallow The Sun : Songs from the North I, II & III

  Ltd. Deluxe Edition 5LP (2x Gatefold black Vinyl + black Vinyl in Slipcase) + 3CD

  Levy-yhtiö
  Century Media
  Julkaisuvuosi
  2015
  5LP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Jyväskylän melodisen hidastelumetallin ylpeys Swallow The Sun on saanut vihdoin uuden megalomaanisen albuminsa valmiiksi. Koska tupla-albumit on niin nähty, niin Swallow the Sun pistää muun muassa Iron Maidenille luun kurkkuun ja julkaisee tripla-albumin! Tehkääpä perässä! Kyseessähän on bändin kuudes kokopitkä levy ja kyllä kuulitte oikein, tämä opus sisältää kolme levyä taattua Swallow the Sun -laatua. Lohdutonta, kaunista ja todella laadukasta tunnelmointimetallia doom-otteilla siveltynä. Monipuolista niin musiikillisesti kuin myös lauluiltaan. On akustisia herkistelyjä kuin myös säröjunttaa sekä kauniin tulkitsevaa puhdasta laulua ja äärimmilleen vietyä viemäriörinää korkeilla huudoilla kompattuna.
 • TAOS / The Arrival Of Satan : Passion Sodomy Terror

  Limited to 300 copies

  Toimitusaika n. 4-6 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Osmose Productions
  Julkaisuvuosi
  2015
  LP
  17,95 € Osta
   -
  Grenoblen rinteiltä, Alppien kupeesta hyökkää TAOS tai toisin sanoen The Arrival Of Satan. Vuorossa on yhtyeen kolmas kokopitkä levy ja se sisältää likaista ja suoraviivaista mustaa metallia hieman Mütiilationin henkeen. Kitaran varressa löytyy herrasmies nimeltä Saint Vincent, joka tunnetaan esimerkiksi sellaisista bändeistä kun Blacklodge ja Vorkreist sekä Sethin live-kokoonpanosta. Eli vahvaa osaamista löytyy! Tämä ranskalaisen mustan metallin uutuuslevy on tarjolla CD:nä sekä 300 kipaleen limited edition vinyylinä.
 • Varathron : Confessional of the Black Penitents

  Ltd. eko-pak CD, 1000 copies

  Toimitusaika n. 1-2 kuukautta.

  Levy-yhtiö
  Agonia
  Julkaisuvuosi
  2015
  MCD
  12,95 € Osta
   -
  Varathron on yksi vanhimmista black metal -yhtyeistä, jotka ponnistavat Kreikan auringon lämmöstä. Varathron tarkoittaa syvintä kuilua ja liekkö tämän takia useimmille tämä bändi on kohtuu tuntematon vaikka yhtye on toiminut jo vuodesta 1988. Nyt on vuorossa kuitenkin uunituore minisoitto, jolla yhtye nostaa päivettynyttä päätään ja todistaa kuuluvansa Rotting Christin ja Necromantian rinnalle kun puhutaan kreikkalaisesta mustasta metallista. Tämä uutuuskiekko on saatavilla cd:nä ja tietenkin vinyylinä, ja maistiaista löytyy meidän sivuilta tämän linkin takaa. Varathron on myös esiintymässä tulevassa Black Flames of Blasphemyssä, joten levyt haltuun ja paikan päälle tsekkaamaan laadukasta kreikkalaista mustaa metallia.
 • !
  Worthless : Grim catharsis

  Worthless : Grim catharsis

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Ranka Kustannus
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  15.9510,00 € Osta
   -
  Celtic Frost / Hellhammer -coverbändin jäsenistä muotoutunut Worthless iskee levytyskantaan marraskuun ekalla viikolla debyyttialbumillaan. Em. klassikko-orkesterien lisäksi Worthlessin vaikutteet ovat syvällä rujon vanhan liiton death metalin syövereissä. Asphyx, Bolt Thrower, Autopsy, Obituary ja vaikkapa Grave vain jäävuoren huipun mainitakseni.

Muita listojani - Jussi & Mynni, Äx

Jussi & Mynni - Äx

Viikon Bäst Säljaret

Päivän Bäst Säljaret

Soitetuimmat levyt

Suosittelemme

Uutuuspläjäys viikolla 3
Anne - Jyväskylä | 3 päivää, 8 h sitten
Maijan mieluisimmat levyt 2017
Maija - Kuopio | 4 päivää, 10 h sitten
2017 parhaat!
Veikko - Turku | 5 päivää, 7 h sitten
Vuojen aikana maistuneet vuoden 2017 julkaisut
Olli - Helsinki | 5 päivää, 21 h sitten
2017 muistelot
Anne - Jyväskylä | 1 viikko, 2 päivää sitten
Crème de la crème 2017
Kim - Turku | 1 viikko, 3 päivää sitten
2017 top 20 according to Mynzig.
Mynni - Jyväskylä | 1 viikko, 3 päivää sitten
20 levyä vuodelta 2017
Petteri - Kuopio | 1 viikko, 3 päivää sitten
Viikon 2 julkaisut uutuusrintamalla
Maija - Kuopio | 1 viikko, 5 päivää sitten
Tanen top20 levyt vuodelta 2017
Tanja - Helsinki | 2 viikkoa sitten
Markuksen vuoden 2017 suosikkilöylyttelyt!
Markus - Jyväskylä | 2 viikkoa, 3 päivää sitten
2017 hyväksyntää.
Petri - Helsinki | 2 viikkoa, 3 päivää sitten
TOP20 Vuoden 2017 Death Metal -rieskat
Jussi - Turku | 2 viikkoa, 3 päivää sitten
Rikun rytmisuositukset 2017
Riku - Kuopio | 2 viikkoa, 4 päivää sitten
Perjantain levyuutuudet vuoden ekalle viikolle!
Kim - Turku | 2 viikkoa, 4 päivää sitten
Tiikerin vuoden levyt 2017!
Tuomas - Helsinki | 2 viikkoa, 5 päivää sitten
Tammikuun metalliset tykittelyt
Mynni & Markus - Äx | 3 viikkoa, 1 päivä sitten
Svartin vinyylivinkit pt. 26!
Svart - Äx | 3 viikkoa, 3 päivää sitten
Feliz navidad 2017
Kim - Turku | 1 kuukausi sitten
Jou-jou-joululahjoja
Ville - Oulu | 1 kuukausi sitten
Pukinkonttiin hätäseen!
Petri - Helsinki | 1 kuukausi sitten
Viimehetken lahjavinkit
Anne - Jyväskylä | 1 kuukausi sitten
Hesarin vuoden levyt pukinkonttiin!
Liisa - Tampere | 1 kuukausi sitten
Svartin varastoalen kovuudet!
Svart - Äx | 1 kuukausi sitten