metal-äx

Kesäinen Metalli

Aurinko paistaa, laineet liplattaa ja juhannus koristaa itsemurhatilastoja. Ostahan mainioita metallilevyjä niin vanne pään ympärillä ei kiristä niin pahasti.

Jussi & Mynni - Äx | 3 vuotta, 5 kuukautta sitten
 • Angelscourge : Seraph Impaler

  Levy-yhtiö
  Werewolf records
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Turkulainen Angelscourge tarjoilee debyyttialbumillaan vahvaa skandinaavista black metallia mm. Dissectionin ja Watainin hengessä. Vimmaista enkelinpieksentäää verissäpäin matkalla suoraan helvettiin!
 • Armored Saint : Win Hands Down

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Metal Blade Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  18,99 € Osta
   -
  John Bushin aikoinaan Anthraxiin suonut Armored Saint tekee väkevän paluun perinnemetallin kentille. Viisi vuotta sitten julkaistu comeback-albumi La Raza esitteli jo vahvaa osaamista ja uutukaisella Armored Saint naulaa itsensä niiden dinosaurusbändien joukkoon, jotka EIVÄT ole haalistuneet kivikkoisen matkan varrella. Brittiheviä ja old school -jenkkimetallia mureasti yhdistävä bändi paiskoo menemään letkeästi vaikka uraa on takana rapsakat 33 vuotta. Win-win situation!
 • Burning Point : Burning Point

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  AFM Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  18,99 € Osta
   -
  Oulun power-ihme paaluttaa puoliuudella levyllään metalliaan Battle Beastin entisen vokalisti Nitte Valo(voima)n tähdittämänä. Levyllä on neljän uuden biisin lisäksi kuusi uudelleenäänitettyä vanhempaa rallia sekä makoisa Kiss-lainabiisi. Valon ärhäkän laulusuorituksen avittamana Burning Point nousee kikkelihevistä kivesmetalliin kertaheitolla. Melodista sukupuolivalistusta jälkipolville?
 • Carnalation : Ghosts
  Enää 5 kpl

  Carnalation : Ghosts

  Loppuun vielä lyhyet ja ytimekkäät kommentit bändin vokalisti Jonne Soidinaholta: "Viime levyllä lyötiin pelkästään suorilla, nyt lyödään myös musertavia koukkuja kylkiluihin!"

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Inverse Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  MCD
  7,99 € Osta
   -
  Pohjanmaan death/grind-ryhmä ulostaa tuoreen minisoiton ja ote kuulijan kurkusta sen kun tiukkenee. Turpaan tulee niin että perseestä alkaa valumaan verta kun tämä mylly pistetään tulille. Jos suomalainen death metal grind-höysteillä on sinun juttusi niin tästäpä haltuun oiva levy niskavammoja aiheuttamaan.
 • Dew-Scented : Intermination

  coppery vinyl, ltd 200

  Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Metal Blade
  Julkaisuvuosi
  2015
  LP
  32,99 € Osta
   -
  Saksalainen vahvan keskikastin death/thrash-partio julkaisee jo 10. albuminsa yhdentoista vuoden levytysurallaan. Tiukkaa mäiskettä ryyditetään progehkoilla kieroiluilla sekä tylyillä death metal -vyörytyksillä. Hauska anekdootti bändistä on, että kaikki sen levyt alkavat I-kirjaimella. At The Gatesin faneille tästä tuntematon suuruus tsekattavaksi! Levyn erittäin rajoitetut värivinyylit kannattaa ottaa nopeasti haltuun ennen kuin loppuvat.
 • Goatsnake : Black Age Blues

  Vinyl version contains 2 exclusive tracks and comes in a Stoughton gatefold jacket -Featuring original members: Greg Anderson (Sunn O)))), Pete Stahl (Scream, Wool), & Greg Rogers (The Obsessed)

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Southern Lord
  Julkaisuvuosi
  2015
  2LP
  34,99 € Osta
   -
  15 vuotta ehti vierähtää ja bändi kertaalleen jo pistää pillitkin pussiin, mutta Goatsnake on täällä taas! Raskasta riffiä sludge/doom/gravestoner-porukoille genren yhdeltä varteenotettavimmista bändeistä. For the fans of Goatsnake!
 • Gorgoroth : Instinctus Bestialis
  -23%

  Gorgoroth : Instinctus Bestialis

  limited black vinyl

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  SOULSELLER RECORDS
  Julkaisuvuosi
  2015
  LP
  25,99 €19,99 € Osta
   -
  Legendaarinen Gorgoroth on vihdoin jättänyt miehistönvaihdosdraaman taakseen ja lyö uuden saarnansa kuuluville. Tunnistettavaa, melodista ja omaperäistä norjalaista mustaa metallia on tarjolla ja siitähän Gorgorothin pääasiallinen säveltäjä Infernus on tunnettu. Tarjolla on perus-cd sekä limited digipak ja tietenkin normivinyyli sekä kuvavinyyli.
 • Hard Action : Sinister vibes

  Black vinyl, ltd to 600, with MP3 download.

  Levy-yhtiö
  Svart Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Nyt on kovaa äksöniä! Mm. Speedtrapin miehistöstä koostuva Hard Action tarjoilee räkäistä, säröistä ja alkukantaista autotallirokkia MC5:n, The Stoogesin ja varhaisen Hellacoptersin jalanjäljissä. Bensankatkuista karvanaamarokkia joka räkälän jukeboksiin - se on vähintä mitä tämä musiikki ansaitsisi. Muista myös bändin puolisen vuotta sitten ilmestynyt vinyylisinkku.
 • High On Fire : Luminiferous

  Gatefold 2-LP+CD in BLACK Vinyl

  Toimitusaika n. 5-7 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Century Media
  Julkaisuvuosi
  2015
  2LP
  31,99 € Osta
   -
  Namiskat vahvarista yhteentoista, viskistä pitkä huikka ja armotan ruimiminen voi alkaa. High on Fire on äänekäs, rujo, hyökkäävä ja voimakas trio, joka pistää turpaan niin että tunnet saaneesi osteoporoosin. Motörheadia stoner-vaikutteilla ja helvetin äänekkäästi voisi olla kohtuu osuva kuvaus tästä mainiosta Ameriikan ihmeestä.
 • Irreversible Mechanism : Infinite Fields

  reissue / Belarusian neoclassical technical death metal

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  BLOOD MUSIC
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  15,99 € Osta
   -
  Valko-Venäjän lahja tekniskieron metallin saralle lyö luun kurkkuun debyyttialbumillaan. Futuristisia soundeja ja teemoja tekniseen death metaliin yhdistellään hullunkiilto silmissä ja sormenpäät sauhuten. Death, Pestilence, Meshuggah, Cynic... Siinäpä sulle vertailukohteita. Tarkista oma näkemyksesi orkesterista esim. sivuillamme olevasta näytevideosta.
 • Lindemann : Skills In Pills
  -20%
  Enää 3 kpl

  Lindemann : Skills In Pills

  Superbox edition, featuring an 80-page coffee table book and CD with a bonus track. -New project from Rammstein lead singer Till Lindemann and Peter Tägtgren of the Swedish metal band Hypocrisy.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  57,99 €46,39 € Osta
   -
  Saksalainen ja ruotsalainen liipasevat kielen poskelle ja pistävät porukan ihmettelemään. Rammstein-vokalisti Till ja sekä Hypocrisy/Pain-mastermind Peter ovat saaneet valmiiksi pitkään haudutetun projektinsa ja sehän kuulostaa miltä olettaa saattaa. Rammsteinia ja Painia sotkettuna yhteen ja laulut päälle englanniksi. Joten kyseisten bändien faneille tutustuminen on suositeltavaa. Hilpeillä aiheilla mennään kuten Praise Abort, Golden Shower ja Ladyboy. On vinyyliä, superbox cd:tä, deluxe cd:tä ja cd-normiversiota.
 • Nocturnal Depression : Spleen Black Metal

  digibook

  Toimitusaika n. 1-2 kuukautta.

  Levy-yhtiö
  Avantgarde Music
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  14,99 € Osta
   -
  Kymmenisen vuotta, seitsemän albumia ja saman verran pikkujulkaisuja työstäneen ranskalaisbändin visioissa eivät onnelliset loput häämötä. Ainoastaan loput. Bändi esittää juuri sellaista musiikkia, mitä nimen perusteella voisi kuvitellakin: kylmää, epätoivoista ja raastavaa black metalia. Partaterä kouraan, silmät kiinni ja hyvää matkaa.
 • Shape Of Despair : Monotony Fields

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Season Of Mist
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  18,99 € Osta
   -
  Helsingissä on pistetty taas juhlahatut päähän ja tehty bailumusiikkia. Neljäs albumi on kyseessä ja edellisestä kokopitkästä on kulunut huimat 11 vuotta. Mutta eipä tämä tuotos yhtään hilpeämmäksi ole muuttunut. Syvissä ja ahdistavissa vesissä vellotaan ja tahdit eivät päätä huimaa. Funeral doom kun on kyseessä niin eihän tässä mihinkään kiire olekaan, arkun kantta naputellaan kiinni ja multaa päälle vaan. Mukana miehistöä sellaisista bändeistä kuin Finntroll, Throes of Dawn ja Impaled Nazarene.
 • Skinless : Only the ruthless remain

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Relapse
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  17,99 € Osta
   -
  20 vuotta gore-pitoista death metalia paskonut Skinless julkaisee viidennen albumin raikkaan yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Bändi luottaa brutaloinnissaan myös hitaisiin ja megaraskaisiin osuuksiin pelkän genrelle tyypillisen blast-kaahauksen sijasta. Turpaanvetoakin levyllä toki saadaan nauttia aimo laidallinen, älkää huolehtiko. Nilen, Cannibal Corpsen ja muiden jenkkikuolobändien arvostajille Skinless lienee tuttu ja jollei ole, niin kohta on! Kuuntele sivuiltamme pari näytevideota ja nylje itsesi tai joku, jota rakastat. <3
 • To Die For : Cult
  Enää 1 kpl

  To Die For : Cult

  Limited edition digipak with bonus tracks

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Massacre
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  19,99 € Osta
   -
  Kouvolan goottitunnelmametallientiteetti tulee taas. Seitsemäs albumi sisältää tutut elementit: hittihakuiset kertosäkeet, raskaat kitaravallit ja sydänsuruihin keskittyvät sanoitusteemat. Saksalaisille ja japanilaisille ainakin kelpaa, joten miksei härmäläisillekin. Sentenced, Poisonblack, Charon... sekä To/Die/For.

Muita listojani - Jussi & Mynni, Äx

Jussi & Mynni - Äx

Viikon Bäst Säljaret

Päivän Bäst Säljaret

Soitetuimmat levyt

Suosittelemme

Viimeksi lisätyt tulevat uutuudet
Anne - Jyväskylä | 2 h, 46 min sitten
20 martoa
Tiia - Kuopio | 6 h, 8 min sitten
Viimeksi lisätyt tulevat uudelleenjulkaisut
Anne - Jyväskylä | 1 päivä, 1 h sitten
Isänpäivä 2018
Anne - Jyväskylä | 3 päivää, 6 h sitten
Svartin vinyylivinkit pt. 40!
Svart - Äx | 4 päivää, 20 h sitten
Uutuusherkut viikolla 45!
Ville - Oulu | 5 päivää, 3 h sitten
Top 20 marraskuista vaatekappaletta
Ansku - Kuopio | 1 viikko sitten
Tärppitärpit monipuolisesta Universalin vinyylikamppiksesta
Marko - Äx | 1 viikko, 4 päivää sitten
Marraskuun ensimmäiset uutuudet!
Ari - Tampere | 2 viikkoa sitten
Marrasmetallit!
Mynni - Jyväskylä | 2 viikkoa, 2 päivää sitten
Reilut parikymmentä loistavaa julkaisua vuodelta 1970
Olli - Helsinki | 2 viikkoa, 2 päivää sitten
Svartin vinyylivinkit pt. 39!
Svart - Äx | 2 viikkoa, 4 päivää sitten
Uutuudet viikolla 43!
Tuomas - Helsinki | 2 viikkoa, 5 päivää sitten
Halloween
Danne - Turku | 2 viikkoa, 5 päivää sitten
Kate Bush <3
Liisa - Tampere | 3 viikkoa, 4 päivää sitten
Syksyn 2018 parhaat
Maija - Kuopio | 3 viikkoa, 4 päivää sitten
Viikon 42 uutuuksia
Danne - Turku | 3 viikkoa, 6 päivää sitten
Lokakuiset metalliuutuudet
Mynni - Jyväskylä | 3 viikkoa, 6 päivää sitten
27 tärkeää levyä vuosilta 1991-2018
Kim - Turku | 1 kuukausi sitten
Viikon 41 uutuuslista
Lauri - Äx | 1 kuukausi sitten
October rust
Veikko - Turku | 1 kuukausi sitten
Viikon 40 uutuuksia kas tässä näin!
Olli - Helsinki | 1 kuukausi, 1 viikko sitten
Syysmusat 2018
Masi - Helsinki | 1 kuukausi, 1 viikko sitten
Svartin vinyylivinkit pt. 38!
Svart - Äx | 1 kuukausi, 1 viikko sitten
Vinyyli-nysvääjän survival kit
Riku - Kuopio | 1 kuukausi, 1 viikko sitten