metal-äx

Joulukuun metallivinkit

Ho-ho-ho!!!
Lahjasäkkien sangat kireiksi esimerkiksi näillä metalliuutuuksilla! Olkaa hyvät!!!

Jussi & Mynni - Äx | 2 vuotta, 12 kuukautta sitten
 • Archgoat : Whore of Bethlehem

  black vinyl, A2 poster and 12"x12" booklet glued on the Gatefold

  Levy-yhtiö
  Debemur Morti Productions
  Julkaisuvuosi
  2008/2015
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Archgoat ei paljon esittelyjä kaipaa joten en siihen omaani enkä teidän aikaa kuluta. Joten suoraan saatanalliseen asiaan ja ytimeen! Archgoatilta on tullut ja on tulossa uusintajulkaisuja kohtuu mainio nippu niin cd:nä kuin vinyylinäkin. Tulevissa on tietenkin Angelcunt (Tales of Desecration) CD sekä Heavenly Vulva (Christ's last Rites) CD. Jo tulleita on Light-Devouring Darkness CD sekä LP sekä Whore of Bethlehem CD ja LP.
 • Dodheimsgard : Kronet till konge

  Re-issue in 180gram heavyweight vinyl with a four page booklet featuring additional content, including unseen photographs and liner notes from the band.

  Toimitusaika n. 3-6 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Peaceville
  Julkaisuvuosi
  1999/2015
  LP
  29,99 € Osta
   -
  Yksi Norjan black metal -historian kovimmista levyistä julkaistaan uudelleen ja syystäkin! Ennen kuin Dodheismgard muutti nimensä DHG:ksi ja otti mukaansa kone- ja avantgarde-vaikutteita, bändin ulosanti oli perinteistä, mutta ylivoimaista ja puhdasta norjalaista black metalia, ja sen aistii ja maistaa tästä loistavasta levystä! Vuonna 1995 julkaistulla Kronet Till Konge -levyllä jopa kokoonpano on kohtuu ylivoimainen koska mukana on yksi parhaimmista black metal -huutajista Aldrahn (Zyklon-B, Deathtrip ym.), kitarassa hullu visiönääri Vicotnik (Manes, Ved Buens Ende ym.) ja bassoa louhii Fenriz (Darkthrone, Storm, Isengard ym.), joka ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Nyt tästä loistolevystä on tosiaan tulossa uusintajulkaisu tupla-CD:nä sekä LP:nä ennennäkemättömillä kuvilla ja sisällöllä varustettuna. Jos hyllystäsi ei tätä norjalaisen black metalin merkkiteosta vielä löydy niin kehotan korjaamaan tämän vääryyden välittömästi! Mikäli tämä leuhotus ei riittänyt sinua vakuuttamaan niin meidän sivuilla on levy kuunneltavissa kokonaisuudessaan tästä, olkaa hyvät!
 • Galvanizer : Horrid Tales of Death...

  Levy-yhtiö
  Equinox Discos
  Julkaisuvuosi
  2015
  7"
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Mätäistä wanhan liiton kuolometallia tarjoileva Galvanizer hyökkää debyytti-ep:nsä kanssa suoraan kurkkuun kiinni eikä päästä irti ennen kuin kohteesta ei kuulu enää pihaustakaan. Nuorten sällien vimmainen taidonnäyte miten visvaista death metalia pieksetään.
 • Helheim : Raunijar

  Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Dark Essence Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  15,99 € Osta
   -
  Norjalaiset ovat vallan ylpeitä mytologiastaan, perimästään, historiastaan ja ajoista jolloin mystiset Aasa-jumalat määräsivät asioista. Bergenistä ponnistava Helheim on mainio esimerkki siitä. Jo vuonna 1992 perustettu Helheim on julistanut Aasa-jumalien ilosanomaa viikinki-päissään, juomasarvet heiluen ja meno ei ole hidastunut eivätkä aihepiirit juuri muuttuneet. Hyvä näin. Ensiluokkaista viikinkimetallia on siis kyseessä missä on vahvoja black metal -elementtejä mukana niin musiikillisesti kuin myös lyyrisesti, koska kristittyjen mukana tuomaa ilosanomaa ei juuri lämmöllä muistella. Mikäli maistuu sellaiset bändit kun Enslaved, Kampfar, Einherjer, Taake yms. niin tästä haltuun uutuuspala Raunijar norjalaista viikinmetallia mikä on ryyditetty black metallin vivahteilla ja ensiluokkaisella ulosannilla, olkaa hyvät!
 • Mayhem : A Season In Blasphemy

  Limited edition 3CD

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Season Of Mist
  Julkaisuvuosi
  2015
  3CD
  25,99 € Osta
   -
  Norjalainen blackmetal-legenda Mayhem julkaisee 11.12. CD-boksin nimeltä A Season In Blasphemy. Boksi sisältää studioalbumit Grand Declaration Of War: (2000), Chimera (2004) ja Ordo Ad Chao (2007). Eli toisin sanoen kaikki Mayhemin täyspitkät studioalbumit, joissa kitaristi Rune "Blasphemer" Eriksen esiintyy. Levyjen lisäksi boksi sisältää hienon Mayhem-hihamerkin. Tilaa tästä julkaisupäiväksi joko suoraan kotiin toimitettuna tai noudettavaksi lähimmästä Äxän myymälästä.
 • Metallihelvetti : Male Pin Up Calendar 2016
  -38%

  Metallihelvetti : Male Pin Up Calendar 2016

  Tulevan vuoden lihaisin poikakalenteri! Turkulainen keikkajärjestäjädelegaatio Metallihelvetti avoimena seinälläsi koko ensi vuoden.

  Julkaisuvuosi
  2015
  Kalenteri
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Turkulaisten metallikeikkajärjestäjien täyteläinen ja lihaisa "poikakalenteri" viskaa kliseet romukoppaan ja esittelee suomalaisen miehen vartaloa monissa eri asennoissa ja kuvakulmissa. Joulun ehdoton lahjavinkki! Katso teaser-video Äxän sivuilta ja laita tilaus menemään ennen kuin on liian myöhäistä.
 • Mgla : Exercises in Futility

  reissue

  Levy-yhtiö
  Northern Heritage
  Julkaisuvuosi
  2015/2017
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  Loistavalta puolalaiselta Mgla:lta on nyt myös tulossa uudesta albumista vinyyliversio, joten se kiireen vilkkaan haltuun ettei kerkiä myydä loppuun. Kylmää, melodista ja vangitsevaa mustaa metallia yhdeltä Puolan kovimmista black metal -yhtyeistä!
 • Night Viper : Night Viper

  black vinyl

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Svart Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  LP
  17,99 € Osta
   -
  Ruotsalainen Night Viper on Tom Suttonin (Order Of Israfel, Horisont, ex-Church Of Misery) uusi hevibändi, jonka vimmainen debyyttialbumi paiskoo vimmaista hevimetallia kasarihengessä. Girlschoolin ja Motörheadinkin hengessä etenevät biisit ovat varmasti mannaa monelle perinteisen, rivakan hevin ystävälle.
 • Nightbringer : Apocalypse Sun
  Enää 3 kpl

  Nightbringer : Apocalypse Sun

  140-gram Transparent Blood Red 2xLP, remastered specifically for vinyl

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Blood Music
  Julkaisuvuosi
  2010/2015
  2LP
  26,99 € Osta
   -
  Ameriikan ihmemaasta tulee muutakin kun ylipaino-ongelmia ja maailmaa viihdyttävää pop-musiikkia. Nimittäin mullistava black metal -yhtye nimeltä Nightbringer. Nightbringer tarjoilee meille loistavaa ja täysin uniikkia mustaa metallia vakaumuksella ja visiolla varustettua. Nightbringerin musiikki vaihtelee ylinopeudesta hitaisiin ja synkkiin suvantovyörytyksiin, ja tätä kaikkea ruokitaan okkultismin ja kaaoksen luomalla tietämyksellä. Nyt julkaistaan vuonna 2010 tullut Apocalypse Sun ja vuonna 2011 ilmestynyt Hierophany of the Open Grave punaisina vinyyleinä, jotka kummatkin ovat täyttä timanttia alusta loppuun. Kummatkin vinyylit ovat olleet loppuunmyytyjä jo tovin joten re-issuet ovat enemmän kuin tervetulleita. Mikäli soitinta ei taloudesta vielä löydy, niin sellaisenkin meidän kautta saat tämän linkin takaa. Kumpikin levy on saatavilla cd-formaatissa, joten kaikille löytyy varmasti sopiva kiekko.
 • Pantera : Complete studio albums 1990-2000

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Julkaisuvuosi
  2015
  5CD
  32,99 € Osta
   -
  Nyt lävähti hommat isoilleen! Tässä loosterissa on kaikki Panteran kovimmat vinyylit ja kylkeen on vielä murjaistu bonari 7”, jolta löytyy harvinainen, aikoinaan julkaisematta jäänyt siivu: Piss! Tämmönen vehe pitäis löytyä joka taloudesta ja nyt onkin oiva tilaisuus laittaa tilanne oikealle tolalle. Ja tämmösen kun sujauttaa joulu-ukon konttiin ni kylläpä alkaa kyynisimmänkin sikaniskan huuli väpättämään kun paketista kuoriutuu koko värisuora! Siinä on Rakkaimmat joululaulut -kokoelma ihmeissään kun Panteran boxi tulee ja laittaa punakuonon nippuun! Panteran Complete studio albums 1990-2000 on saatavilla 5CD:n ja 5LP:n bokseina. Laitahan ennakkotilaten! Strength beyond strength, ihmiset!
 • Pyuria : Cult of Vesalius

  Lähes 20 vuotta omanlaistaan kieroutunutta ja turkulaista death metalia tahkonnut Pyuria julkaisee neljännen täyspitkän albuminsa joulukuun 12. päivä. ”Cult of Vesalius” on samalla sekä tuttua että turvallista Pyuriaa, mutta samalla siltä myös löytyy uusia yllättäviä elementtejä, joista levyn päättävä ”VainAjan jäljet” on vain yksi esimerkki.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Retromingent Vigilante
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  13,99 € Osta
   -
  Kieroa ja teknistä sekä brutaalia death metalia parikymmentä vuotta takonut turkulaisbändi julkaisee neljännen albuminsa. Tiukkaa pieksentää väkivaltaisuuden tuolta puolen, järjenhiventen karistessa riffitulituksen edessä.
 • Secrets Of The Moon : Sun

  2CD hardcover artbook (28x28 cm, 48 pages) incl. 6 bonus tracks, in-depth interview, extended artwork and content (500 copies available)

  Toimitusaika n. 3-4 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Lupus Lounge
  Julkaisuvuosi
  2015
  2CD
  55,99 € Osta
   -
  Kolme vuotta on kulunut edellisestä, loistavasta Seven Bells -levystä, jonka saksalainen Secrets of the Moon julkaisi. Nyt on vuorossa yhtyeen kuudes kokopitkä nimeltään Sun. Secrets of the Moon on aina haastanut kuulijansa eikä yhtye ole mennyt musiikillisesti sieltä missä aita on matalin. Laadukasta ja ammattitaitoista mustaa metallia koukuilla ja oivaltavilla sovituksilla. Tunteen palon aistii välittömästi yhtyeen alkuvoimaisesta soundista, innovatiivisistä biiseistä sekä raivokkaista vokaaleista. Kuudes levy on tarjolla monen eri formaatin muodossa kuten oli myös edellinen levy. On normi CD:tä sekä röyhkeää artbook-versiotam, joka on rajattu 500 kappaleen painos. Vinyylipuolelta on perinteistä mustaa tuplavinyyliä rajattuna 500 kipaleen painoksena sekä keräilijöiden "complete Boxia", joka sisältää tuplavinyylin, bonusvinyylin sekä ylimääräistä kansitaidetta.
 • Warlord : Hunt for Damien

  Levy-yhtiö
  Empire Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  2000-luvun alussa comebackin tehnyt eeppinen hevibändi Warlord versioi uudella albumillaan itseään. Yhdeksän vanhaa biisiä uudelleen nauhoitettuna uuden vokalistin kera. Melodista, mahtipontista ja eeppistä vanhan koulun heviä päivitettynä tälle vuosituhannelle.

Muita listojani - Jussi & Mynni, Äx

Jussi & Mynni - Äx

Viikon Bäst Säljaret

Päivän Bäst Säljaret

Soitetuimmat levyt

Suosittelemme

Rumimmat elikkäs parhaimmat joulupaidat
Maija - Kuopio | 1 h, 21 min sitten
Viimeksi lisätyt tulevat uutuudet
Anne - Jyväskylä | 1 h, 33 min sitten
Top 20 julkaisua vuodelta 2018
Lauri - Äx | 18 h, 39 min sitten
Viimeksi lisätyt tulevat uudelleenjulkaisut
Anne - Jyväskylä | 1 päivä, 1 h sitten
Vuoden 2018 TOP20 ei-levykäiset
Jussi - Turku | 4 päivää, 9 h sitten
Top 20 2018
Masi - Helsinki | 4 päivää, 16 h sitten
UUTUUDET VIIKOLLE 49!
Thomas - Kuopio | 6 päivää, 1 h sitten
Kuluneen vuoden eniten säväyttäneet levyt
Marko - Äx | 6 päivää, 1 h sitten
Uutuus pökäleet viikolle 48
Mynni - Jyväskylä | 1 viikko, 4 päivää sitten
Top 20 2018
Petteri - Kuopio | 1 viikko, 4 päivää sitten
Vuoden 2018 räp-levyt top 20
Riku - Kuopio | 1 viikko, 5 päivää sitten
TOP20 tuoreet uusintajulkaisut
Tanja - Helsinki | 1 viikko, 5 päivää sitten
Seinälle kelpaavat levynkannet
Lauri - Äx | 2 viikkoa, 4 päivää sitten
Uutuusboogie viikolla 47
Ville - Oulu | 2 viikkoa, 4 päivää sitten
Best of the best 2018!
Ari - Tampere | 2 viikkoa, 6 päivää sitten
Just say OZZY!
Hurja - Tampere | 3 viikkoa, 4 päivää sitten
Top 20 livelevyt
Havis - Kuopio | 3 viikkoa, 6 päivää sitten
Viikon 46. uutuudet!
Tanja - Helsinki | 3 viikkoa, 6 päivää sitten
20 martoa
Tiia - Kuopio | 4 viikkoa sitten
Isänpäivä 2018
Anne - Jyväskylä | 1 kuukausi sitten
Svartin vinyylivinkit pt. 40!
Svart - Äx | 1 kuukausi sitten
Uutuusherkut viikolla 45!
Ville - Oulu | 1 kuukausi sitten
Top 20 marraskuista vaatekappaletta
Ansku - Kuopio | 1 kuukausi sitten
Marraskuun ensimmäiset uutuudet!
Ari - Tampere | 1 kuukausi, 1 viikko sitten