Wolfheart : Shadow World

Wolfheart: Shadow World

Shadow World

Wolfheart

Levy-yhtiö
Spine
Julkaisuvuosi
2015
CD 9,99 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1
  • Hakaniemi, HKI 1
  • Jyväskylä 1
  • Kuopio 1
  • Kuopion varasto 1 ?
  • Lahti 1
  • Oulu 2

Päivässä perillä

Tilaukset klo 14.00 mennessä lähetetään samana päivänä. Normaali toimitusaika varastotuotteille
1-2 arkipäivää. Lue lisää

Toimitamme tilauksesi yhdessä tai useammassa kirjeessä / paketissa riippuen tilauksesi sisällöstä. Isommat tilaukset yhdistämme päivittäin päävarastollamme, mutta mikäli tilaukseesi liittyy 1-2 pientä tuotetta myymälästämme, toimitamme ne erikseen suoralla kirjeellä.

Uutuudet pyrimme toimittamaan sinulle julkaisupäiväksi perille. Jos julkaisupäivä siirtyy, tiedotamme siitä sinulle heti tiedon saatuamme.

Päivää ennen julkaisua tilattuja CD:tä emme voi taata toimitetuksi julkaisupäiväksi.

Keräilemme ja lähetämme kaikki kello 14.00 mennessä tehdyt tilaukset aina joka arkipäivä.

Normaali toimitus kirjeelle tai paketille on 1-2 arkipäivää. Huomioithan kuitenkin kirjetoimituksissa Postin jakelupäivät.

Samassa tilauksessa olevat vinyylit toimitetaan aina samassa paketissa.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

Aeon of Cold
Zero Gravity
Storm Centre
Last Of
All Winters
Nemesis
Abyss
Resistance
Veri

Saukkosen Tuomas on tullut monille tutuksi pääosin Before the Dawnin primus-moottorina ja suunnan näyttäjänä. Before the Dawn kerkesi porskuttaa ja niittää mainetta kunnioitettavat 14 vuotta, ja levyjäkin ulostautui komeat seitsemän, pien-julkaisuista puhumattakaan. Mutta aikaansa kutakin tuumasi Tuomas ja pisti kaikki silloiset bändit jäihin, uusi projekti mielessään. Näin syntyi Wolfheart.
Debyyttilevy Winterborn on saanut mainioita arvosteluja ympäri maailman ja keikkoja on heitetty ulkomaita myöten. Nyt onkin vuorossa toinen levy Shadow World ja tie suurempaa suosioon on avoin. Ammattimaista ja tunnistettavaa suomi-metallia on siis luvassa mitä Tuomaksen kynästä voi odottaa. Uusi levy on tarjolla CD:nä ja myöskin vinyylinä. Sekä kummatkin ovat paidan kanssa ukotettuna, joten tästäpä cd+paita ja tästä LP+paita. Ja tietenkin nämä paidat löytyy myös girlie-versioina tästä: Cd+girlie ja LP+girlie.

Mynni - Jyväskylä | 7 vuotta, 3 kuukautta sitten

Kappaleet

Aeon Of Cold

Wolfheart - Shadow World teaser pt 1

Jaa rakkaimpiesi kanssa