Necropole : Necropole

Necropole: Necropole

Necropole

Necropole

Levy-yhtiö
Northern Heritage
Julkaisuvuosi
2016
CD 13,95 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1
  • Turku 1

Päivässä perillä

Tämä tuote kotiisi jo huomiseksi, kun tilaat ennen klo 15. Lue lisää
Päivässä perillä tuotteet pyritään toimittamaan sinulle kotiisi seuraavaksi arkipäiväksi, kun teet tilauksen arkisin ennen klo 15:00. Tämä koskee siis kotiin tilattuja tuotteita (ei siis varauksia, postiennakkoa tai Smartpostia).

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

Le Ver Immonde
Perdition de l’atavisme cristallin
Souverainete du maudit
Immanence
Trashison Fratricide
Necropole

Ranskalainen Necropole on julkaissut ainoastaan kaksi demoa ennen tätä kyseistä julkaisua mikä nyt on käsillä. Kyseinen Necropoleksi nimetty levyhän pitää sisällään kummatkin demot Atavisme... 2014 ja Ostara 2015 mitkä on julkaistu ainoastaa kasetti-formaatissa. Mutta sisältöhän on tällä julkaisulla todella vahvaa ettei sitä edes demo-kokoelmaksi voi mieltää. Itsekkin luulin tätä debyyttilevyksi ennen kun perehdyin asiaan syvemmin. Hintakin on naurettavan halpa joten nyt tästä haltuun ranskalaista laatua. Riffeissä on vienosta pohjoismaalaista kaikua joten jos suomalainen black metallia miellyttää niin uskoisin että niin toimii myös tämä.

Mynni - Jyväskylä | 5 vuotta, 4 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa