Uhrilampaat - Silence of the Lambs

Silence of the Lambs

Silence of the Lambs

Uhrilampaat

Julkaisuvuosi
1991
Tekstitys
suomi, ruotsi
Ääni
DTS HD-MA 5.1
Kesto
118 min - Blu-ray 116 min - DVD
Ikäraja
18
Kieli
englanti
Saatavat versiot
DVD
Tuote ei ole myynnissä

Kuvaus

Anthony Hopkins ja Jodie Foster tyrmäävät Oscar –palkituissa pääosarooleissa tässä ”järkyttävän voimakkaassa trillerissä” (New York Magazine). Tämä ”hämmästyttävä” (Los Angeles Times) ja ”lumoava” (The Hollywood Reporter) kauhun mestariteos keräsi peräti viisi Oscar®-pystiä, mm. Paras ohjaus ja Paras elokuva.
Buffalo Billinä tunnettu psykopaatti kidnappaa ja murhaa nuoria naisia ympäri Yhdysvaltain keskilänttä. Vakuuttuneena teoriasta ’ymmärtääkseen jotakuta on oltava sitä itse’, FBI lähettää agentti Clarice Starlingin (Foster) haastattelemaan mielipuolista vankia saadakseen psykologista taustatietoa ja johtolankoja sarjamurhaajasta. Haastateltava on psykiatri Tri. Hannibal Lecter (Hopkins), yliälykäs, murhanhimoinen ihmissyöjä, joka suostuu yhteistyöhön vain, jos Starling tyydyttää hänen sairaalloisen uteliaisuutensa kertomalla yksityiskohtia omasta, sekavasta elämäntilanteestaan. Tämä kieroutunut suhde pakottaa Starlingin kohtaamaan omat sisäiset demoninsa, ja hän joutuu kasvotusten mielipuolisen katalan murhaajan ja pahan ruumiillistuman kanssa, joka on niin voimakas, ettei Clarice ehkä uskalla – tai jaksa – pysäyttää tätä! ”Kammottava, oudon eroottinen ja intiimi… tämä kauhistuttava trilleri on sähköistävä jännitysjumppa!” (Newsweek)

Blu-ray
Tuote ei ole myynnissä

Kuvaus

Yksi kaikkien aikojen pelottavimmista, kiehtovimmista ja pirullisimmista rikostrillereistä on entistäkin nautittavampi Blu-ray formaatissa! Voimakas, viiden Oscar®in voittaja* karmii selkäpiitäsi kauan lopputekstien jälkeen. Kun FBI:n agentti Clarice Starling (Jodie Foster) saa tutkittavakseen tapauksen johon liittyy psykopaattinen sarjamurhaaja, hän pyytää neuvoa vangitulta kannibaali-psykiatri Tri. Hannibal Lecteriltä (Anthony Hopkins), jonka hypnotisoiva voima on yhtä kyltymätön kuin hänen murhannälkänsäkin. Heidän suhteensa syvetessä on Starlingin kohdattava omat sisäiset demoninsa – ja niin voimakas pahuus että hänen rohkeutensa ja voimavaransa saattavat olla riittämättömät sen pysäyttämiseksi!

Jaa rakkaimpiesi kanssa

Muut katsoivat myös näitä tuotteita