mai-äx

Helsingin juhlaviikot 2015

Helsingin juhlaviikot valtaavat kaupungin 14.-30.8. Tässä juhlien musiikkitarjontaa.

Maija - Kuopio | 3 vuotta, 4 kuukautta sitten
 • Aavikko : Planet Fun-Fun
  Enää 2 kpl

  Aavikko : Planet Fun-Fun

  Lisäerä pitkään lopussa ollutta levyä Englannista, ou jee! Sisältää latauskoodin.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Muysic for peoples
  Julkaisuvuosi
  2013
  MLP
  9,99 € Osta
   -
  "Lähi-idän autiomaat ovat yllättävän lähellä kotoista Aavikkoa ja sen itäeurooppalaisväritteisiä syntikkatunnelmia. Aavikko juhlii 20-vuotista taivaltaan, yhdessä samaa vuosikertaa olevan Huvilan kanssa."
 • Alanko, Ismo : 33 1/3 Kolmannesvuosisata taiteilijaelämää/Live

  29 Alangon klassista teosta sisältävä, studiossa livenä taltioitu kokoelma.

  Levy-yhtiö
  Fullsteam
  Julkaisuvuosi
  2013
  2CD
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  "Huvila-yleisöä hemmotellaan harvinaisella ensiesityksellä: Ismo Alangon syksyllä ilmestyvän uuden albumin materiaali kuullaan kokonaisuudessaan. Levyn työnimenä on ”Mikrokosmos”. Mukana on vahvaa visuaalisuutta, joka pohjautuu albumin graafiseen maailmaan. Uudet laulut ovat tunnelmaltaan hypnoottisia, rauhallisia ja intensiivisiä. Suomalaista sielunmaisemaa maalataan vahvoilla väreillä ja kiihkeillä siveltimenvedoilla klassisissa, mutta moderneissa kehyksissä. Konsertin toinen osa muodostuu vanhemmasta valikoidusta tuotannosta, joka jatkaa uuden levyn materiaalin tunnelmissa."
 • Aurora : Kadotaan kaupunkiin

  Toimitusaika n. 5-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Rokka
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  6,99 € Osta
   -
  "Tuore tulokas Aurora tekee lämminhenkisen illan täydeksi sekoituksellaan melankoliaa ja toivoa sekä ripauksella reggaeta."
 • Baloji : Kinshasa Succursale

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Crammed
  Julkaisuvuosi
  2011
  CD
  23,99 € Osta
   -
  "Baloji antaa tanssijalalle treeniä, hymyssä suin. Kongossa syntyneen, sittemmin belgialaistuneen muusikon tanssigrooven ytimessä on ranskankielinen rap. Sitä ympäröi runsaudensarvi erilaisia tyylien yhdistelmiä: reggaeta, soulia, retro-funkia… Energisyyden Baloji hakee ikiaikaisista kongorytmeistä, mm. soukous-musiikista ja balafoneista. Tekstien tärkeä sanoma nuoren miehen juurettomuudesta ja synnyinmaa Kongon kivuliaista vaiheista välittyy, kuitenkin aina ilon kautta."
 • Campbell Brothers : Beyond the 4 Walls

  Gospel, Groove and Guitars

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Dixie Frog
  Julkaisuvuosi
  2013
  CD
  10,99 € Osta
   -
  "Yön väistyessä ja aamun sarastaessa synneistä voi puhdistautua “sunnuntaimessussa”, josta hartaus on kaukana. The Campbell Brothers soittaa bluesin lisäksi gospelin erityistä alalajia ”Sacred Steel”, jonka tunnistettava soundi syntyy sylissä näppäiltävistä lap steel- ja pedal steel –kitaroista."
 • Color Dolor : Wonderchild

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Konkurssi Records
  Julkaisuvuosi
  2015
  CD
  19,99 € Osta
   -
  "Helsinkiläinen Color Dolor johdattaa kokeellisten, unenomaisten ja yllättävien äänimaisemien pyörteisiin. Villin soundin alla soi tyylikäs, dynaaminen pop, joka saa tanssijalan taatusti nousemaan lattiasta."
 • Elifantree : Movers and Shakers
  -20%
  Enää 2 kpl

  Elifantree : Movers and Shakers

  Kolmas Elifantree-levy Movers and Shakers kuljettaa persoonallisen yhtyeen ilmaisua uusiin suuntiin. Levyn temaattisena innoittajana on ollut joukko runoilijoita.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Eclipse Music
  Julkaisuvuosi
  2015
  LP
  23,99 €19,19 € Osta
   -
  "Kujeellinen punk-, pop-, ambient- ja jazz-kolmikko Elifantree tarjoilee matkan improvisoidun musiikin rajamaille. Maailmaa havainnoivat tekstit, mielikuvitukselliset sointimaailmat ja sekä hurja live- energia ovat yhtyeen tavaramerkkejä."
 • Fuel Fandango : Trece Lunas

  Toimitusaika n. 3-4 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Warner Spain
  Julkaisuvuosi
  2014
  CD
  13,99 € Osta
   -
  "Fuel Fandango on kiihkeä pop-bändi, jonka omaperäisyys pohjaa flamenco-perinteeseen. Espanjalaisuus kuultaa läpi etenkin balladeissa sekä itsevarmassa, sensuellissa asenteessa. Fuel Fandangon voimahahmot ovat tuottaja Ale Acosta sekä laulaja Nita, joka on itse asiassa entinen flamenco-laulaja. Ryhmä on supersuosittu etenkin Espanjassa mutta myös Euroopassa laajemminkin. Bändi teki viime vuonna hurjat 150 keikkaa, aina yhtä näyttävällä lavashow’lla. Kansainvälistä yhteistyötä Fuel Fandango on tehnyt mm. supertähti Jamie Cullumin kanssa."
 • Hamdan, Yasmine : Ya Nass

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Crammed
  Julkaisuvuosi
  2013/2014
  LP
  29,99 € Osta
   -
  "Polttavan ajankohtainen, sitä hän on. Kysytty ja haluttu, niin elokuva- kuin musiikkipiireissäkin. Yasmine Hamdan on arabiankielisen musiikin maaginen sanansaattaja. Tämä nainen on päättänyt uudistaa kokonaisen kielialueen perinteen, sekä musiikin että tekstin tasolla. Äärimmäisen tyylikäs, miltei minimalistinen tumma laulutyyli yhdistyy elektrobiittiin. Arabian kielen eri murteiden sekoittaminen puolestaan nostaa tekstit poliittisten tarkoitusperien yläpuolelle, rauhan sanomaksi. Hamdan laulaa välillä Libanonin välillä Egyptin murteella, ajoittain palestiinalaisittain tai kuten beduiinit."
 • Leinonen, Ville : Isi
  Enää 4 kpl

  Leinonen, Ville : Isi

  ISI sisältää 10 laulua elämänympyrästä – aamuista, illoista, lapsista, töistä, juhlista, pyykinpesusta, suolasta, sokerista ja kenkäpuroista.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Gaea
  Julkaisuvuosi
  2015
  LP
  11,99 € Osta
   -
  "Kokeilevien ja tummasävyisten levyjen jälkeen Leinonen on palannut kepeän raukeaan ja tunnelmalliseen ilmaisuun uudella levyllään ISI, jonka teksteissä eletään perhe-elämää, koetaan suuria ja pieniä tunteita ja huljutellaan paljaita varpaita järvivedessä."
 • McAnuff, Winston / Winston McAnuff & The Bazbaz Orchestra : A Bang

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Saki
  Julkaisuvuosi
  2011
  CD
  23,99 € Osta
   -
  "Jamaikalainen McAnuff, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Electric Dread, on ollut perinteisen reggaen ytimessä kotimaassaan 1970-luvulta saakka. 2000-luvun alussa hänen tuotantonsa löydettiin vihdoin myös Euroopassa. Siihen tutustui myös mm. Tony Allenia tuottanut Fixi, joka löysi hyvien vibojen saarnamiehestä hengenheimolaisensa."
 • Moroder, Giorgio : Deja vu

  Elektronisen musiikin pioneeri ja discon keksijäksi tituleerattu Giorgio Moroderin sooloalbumi Dèjà Vu julkaistaan 12. kesäkuuta ja levy on Moroderin ensimmäinen sooloalbumi 30 vuoteen.

  Toimitusaika n. 5-7 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Sony
  Julkaisuvuosi
  2015
  2LP
  26,99 € Osta
   -
  "Giorgio Moroder on 1970-80-lukujen yksi vaikutusvaltaisimmista tuottajista, säveltäjä, DJ ja elävä legenda, jota ilman diskokulttuuria ei tunnettaisi nykymuodossaan. 75-vuotias Moroder ei kuitenkaan tyydy muistelemaan menneitä vaan on tiukasti kiinni tämän päivän edm-kulttuurissa. Uuden tulemisensa hän teki pari vuotta sitten Daft Punkin Ran­dom Ac­cess Me­mo­ries -al­bu­min kap­pa­leella Gior­gio by Mo­ro­der, puheroolissa. Moroderin uunituoreella omalla levyllä Déjà Vu vierailevat mm. Kylie Minogue, Charli XCX, Sia ja Britney Spears."
 • Neuza : Flor Di Bila

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Lusafrica
  Julkaisuvuosi
  2013
  CD
  23,99 € Osta
   -
  "Rakkautta, lämpöä, onnea. Ihana Neuza säteilee hyvää mieltä ympärilleen, ensi kertaa Suomessa. Pehmeän sensuelli kapverdeläinen kulkee Cesária Évoran viitoittamaa tietä mutta jättäen aivan omanlaisensa jalanjäljet. Fogon saarella, tulivuoren juurella kasvanut Neuza kantaa paikallista musiikkiperintöä mukanaan. Portugalilainen ukulele cavaquinho soi kaihoisasti, mutta särmää syntyy syntetisaattorilla ja nykyaikaisella asenteella. Ainutlaatuisen raikas, luonnollinen tyyli on puhjennut täyteen kukkaan vihreällä saarella."
 • Nordin, Reino : Bongo rock

  Vinyyli rajoitettu 500 kappaleen painos ja latauskoodit mukana

  Levy-yhtiö
  Monsp
  Julkaisuvuosi
  2014
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
   -
  "Reino Nordin = letkeän menon takaaja, jonka samettiset soundit saavat hyvän olon hormonit hyrräämään."
 • Pascoal, Hermeto : Festa Dos Deuses

  Japan import

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Universal
  Julkaisuvuosi
  1992
  CD
  19,99 € Osta
   -
  "Taikuriksikin kutsuttu brasilialainen säveltäjä, multi-instrumentalisti Hermeto Pascoal elää ja hengittää musiikkia: hän soittaa kosketinsoittimia, näppäinharmonikkaa, melodikaa, saksofoneja, kitaroita, huiluja ja erilaisia kansansoittimia. Instrumenteiksi kelpaavat yhtä lailla astiat, lelut ja jopa miehen oma parta…"
 • Simpson, Sturgill : Metamodern Sounds in Country Music

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  High Top Mountain
  Julkaisuvuosi
  2014
  LP
  29,99 € Osta
   -
  "Hänet on jo ehditty julistaa kantrimusiikin pelastajaksi. Vaatimaton mies ei moisista titteleistä perusta, mutta Sturgill Simpson tarjoaa eittämättä rouhean tyylikkään näkemyksen nykykantriin."
 • Sundfor, Susanne / Sundfør, Susanne : Ten love songs

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Warner
  Julkaisuvuosi
  2015
  2LP
  24,99 € Osta
   -
  "Dramaattinen, elegantti, elokuvallinen, anteeksipyytelemätön, mukaansatempaava. Muun muassa tällaisin sanoin on kuvailtu Susanne Sundføriä, Norjan listaykköstä ja nuorta lahjakkuutta. Alle kolmikymppinen Sundfør on julkaissut jo kuusi albumia ja tehnyt yhteistyötä maanmiestensä Röyksoppin ja ranskalaisen M83:n kanssa."
 • Tagaq, Tanya : Animism

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Six Shooter
  Julkaisuvuosi
  2014
  CD
  21,99 € Osta
   -
  "Kanadalainen inuiittilaulaja, kokonaisvaltainen, voimakas ja aistillinen Tagaq tuottaa selkäpiissä asti tuntuvia inhimillis-eläimellisiä ääniä. Hänen esiintymisensä vie yleisön aistien tuolle puolen, miltei lumottuun tilaan. Ylistetty ja palkittu artisti on työskennellyt mm. Björkin ja Kronos Quartetin kanssa."
 • Uusi Fantasia : Heimo

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Celebrities
  Julkaisuvuosi
  2010
  2LP
  11,99 € Osta
   -
  "Harvinainen tilaisuus nähdä harvakseltaan keikkaileva Uusi Fantasia. Tiedossa on siis teltan täydeltä diskoa, elektroa ja retro-housea iskelmävaikuttein."

Muita listojani - Maija, Kuopio

Maija - Kuopio

Viikon Bäst Säljaret

Päivän Bäst Säljaret

Soitetuimmat levyt

Suosittelemme

Vuoden 2018 parhaat levyt Tanen mielestä
Tanja - Helsinki | 3 h, 34 min sitten
Svartin vinyylivinkit pt. 41!
Svart - Äx | 3 h, 56 min sitten
Uutuudet viikolle 50!
Ansku - Kuopio | 12 h, 50 min sitten
Viimeksi lisätyt tulevat uudelleenjulkaisut
Anne - Jyväskylä | 1 päivä, 6 h sitten
Viimeksi lisätyt tulevat uutuudet
Anne - Jyväskylä | 1 päivä, 8 h sitten
Best of the best 2018!
Ari - Tampere | 1 päivä, 8 h sitten
Vuoden -18 18 parasta julkaisua
Maija - Kuopio | 1 päivä, 9 h sitten
Top 20 julkaisua vuodelta 2018
Lauri - Äx | 1 päivä, 9 h sitten
Rumimmat elikkäs parhaimmat joulupaidat
Maija - Kuopio | 1 päivä, 11 h sitten
Vuoden 2018 TOP20 ei-levykäiset
Jussi - Turku | 5 päivää, 19 h sitten
Top 20 2018
Masi - Helsinki | 6 päivää, 3 h sitten
UUTUUDET VIIKOLLE 49!
Thomas - Kuopio | 1 viikko sitten
Uutuus pökäleet viikolle 48
Mynni - Jyväskylä | 1 viikko, 5 päivää sitten
Top 20 2018
Petteri - Kuopio | 1 viikko, 6 päivää sitten
Vuoden 2018 räp-levyt top 20
Riku - Kuopio | 1 viikko, 6 päivää sitten
TOP20 tuoreet uusintajulkaisut
Tanja - Helsinki | 2 viikkoa sitten
Seinälle kelpaavat levynkannet
Lauri - Äx | 2 viikkoa, 6 päivää sitten
Uutuusboogie viikolla 47
Ville - Oulu | 2 viikkoa, 6 päivää sitten
Just say OZZY!
Hurja - Tampere | 3 viikkoa, 6 päivää sitten
Top 20 livelevyt
Havis - Kuopio | 4 viikkoa sitten
Viikon 46. uutuudet!
Tanja - Helsinki | 4 viikkoa, 1 päivä sitten
20 martoa
Tiia - Kuopio | 4 viikkoa, 1 päivä sitten
Isänpäivä 2018
Anne - Jyväskylä | 1 kuukausi sitten
Svartin vinyylivinkit pt. 40!
Svart - Äx | 1 kuukausi sitten