Pohjonen, Kimmo / Kronos Quartet / Kosminen, Samuli : Uniko

Pohjonen, Kimmo: Uniko

Uniko

Pohjonen, Kimmo / Kronos Quartet / Kosminen, Samuli

Levy-yhtiö
C Major
Julkaisuvuosi
2011
DVD 24,99 €

Toimitusaika n. 2-4 viikkoa.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

Kimmo Pohjosen, Samuli Kosmisen ja Kronos Quartetin yhteisteos Uniko julkaistaan vihdoin DVD:nä. Teos on nauttinut kantaesityksensä jälkeen suurta suosiota. Nyt julkaistava DVD dokumentoi Uniko-teoksen kantaesitystä Helsingin Juhlaviikoilla syyskuussa 2004.

Uniko on seitsenosainen Pohjosen ja Kosmisen säveltämä teos, jossa haitari ja jousisoittimet yhdistyvät elektroniseen äänimaailmaan. Äänitteellä on mukana Yhdysvaltain monipuolisimpiin kamarimusiikkiyhtyeisiin kuuluva Kronos Quartet, jonka kanssa Pohjonen ja Kosminen ovat esittäneet teosta maailmanlaajuisesti. GRAMMY:lla palkittu Kronos Quartet voitti arvostetun Polar Prize palkinnon 2011.

Teos julkaistiin CD-muodossa helmikuussa 2011. Ondinen julkaisema levy (ODE 11852) nousi heti maailmanmusiikkilistojen kärkeen Euroopassa. Myös CD on saatavilla Fg-Naxoksen jakelemana.

Kimmo Pohjonen, Samuli Kosminen & Kronos Quartet: Uniko

Kesto: 82 minuuttia
Kuva: 16:9, väri
Ääni: PCM Stereo, dts 5.1
Kieli: englanti
Bonus: Haastattelut Kronos Quartetin, Kimmo Pohjosen ja Samuli Kosmisen kanssa
Tuotanto: BFMI / YLE Teema

Jaa rakkaimpiesi kanssa