Ralli, Simo : Raapasuja

Ralli, Simo: Raapasuja

Raapasuja

Ralli, Simo

Kustantaja
Like Kustannus
Julkaisuvuosi
2014
EAN
978-952-01-1036-9
Sidottu kirja 29,99 €

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Elämäntapaoptimistin toinen tuleminen

Kolumnisti Simo Ralli on täällä taas. Ralli radalla kokoelmasta tuttu strategia ”teesi, synteesi ja antiteesi” toimii edelleen: jos on aihetta valittaa, on syytä keksiä ratkaisu. Ralli pullauttaa ilmoille yhteiskunnan, politiikan, talouden sekä maaseutu ja kaupunkielämän erojen kirvoittamat ajatukset luovan hullusti ja tasaisella maalaisjärjellä. Mukana on myös kommenttiraita, jossa Ralli kertoo, minkälaisessa tilanteessa ja miksi on kulloinkin kirjoittanut.

Simo Ralli on Elonkerjuun kitaristi ja teuvalainen maanviljelijä, joka tekee kaikkensa salmiakki-vinoneliön ja suomalaisen mallasohratuotannon eteen. Myös mm. Ilkka- sekä Maaseudun Tulevaisuus -lehtien kolumnistina kunnostautuneen miehen esikoiskirja Ralli radalla ilmestyi syksyllä 2010. Teos koostuu Rallin kolumneista sekä keikkapäiväkirjoista. Rallin romaanidebyytti Uurna sai vuoronsa syksyllä 2012.

Jaa rakkaimpiesi kanssa