Kiiskinen, Timo / Loiri, Vesa-Matti : Pyhät tekstit

Kiiskinen, Timo: Pyhät tekstit

Pyhät tekstit

Kiiskinen, Timo / Loiri, Vesa-Matti

Kustantaja
WSOY
Julkaisuvuosi
2016
EAN
9789510423530

Varastoalen outlet poistot
Lisää kampanjan tuotteita.

Kirja 31,99 € 10,99 €

Nopeimmille tilaajille/varaajille kirja Vesa-Matti Loirin nimikirjoituksella varustettuna! Pyhät tekstit on kertomus ihmisestä, ystävyydestä ja universaalista viisaudesta.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1
  • Hakaniemi, HKI 2
  • Jyväskylä 2
  • Oulu 1
  • Turku 1
  • Tampere 2

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Pyhät tekstit -kirja sisältää pyhyyteen ja viisauteen liittyviä kertomuksia sekä samannimisen albumin laulujen sanat ja nuotit. Kirjassa Vesa-Matti Loiri kertoo Pyhät tekstit -albumin laulujen herättämistä tunnoista ja pysähtyy elämänsä tarinoihin muun muassa anteeksiannon, egon, kuoleman ja rakkauden teemojen kautta. ”Pyhät tekstit -projekti on ollut minulle hyvin henkilökohtainen”, sanoo 71-vuotias Vesa-Matti Loiri.

Ote kirjasta:
”Tuhansien vuosien ajan viisaat eri puolilla maapalloa ovat kertoneet meille oman käsityksensä totuudesta. Tuo viisaus on lopulta hyvin samankaltaista, riippumatta aikakaudesta tai ilmansuunnasta. Valo ei valikoi sitä jolle se loistaa, samalla tavoin viisaus ei valikoi vastaanottajaansa, oli tämä kristitty, hindu, muslimi, juutalainen, ateisti, panteisti tai buddhalainen. Viisaus on sama kaikille.”

Loirin kertomusten lisäksi kirja sisältää levyn syntytarinan sekä nuotit ja sanat Pyhät tekstit -albumin 20 lauluun. Kirjassa on laaja kuvitus äänitysmatkalta Islantiin alkuvuodesta 2016. Pyhät tekstit -kirja julkaistaan 28.10. samaan aikaan levyn kanssa.

Viikko 43 ja sen tykimmät uutuudet.

Voi Loiri! Juuri tuli levyä pihalle ja nyt seuraa myös kirjaa. Uunon tarinoita tuosta!

Mynni - Jyväskylä | 2 vuotta, 2 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa