John, Elton : Minä Elton John

John, Elton: Minä Elton John

Minä Elton John

John, Elton

Kustantaja
WSOY
Julkaisuvuosi
2019
EAN
9789510432594

KOMIA KIRJATARJOUS
Lisää kampanjan tuotteita.

Sidottu kirja 26,99 € 22,99 €

Iloa pursuavan hauska ja armottoman rehellinen. Ensimmäisessä ja ainoassa omaelämäkerrassaan Elton John paljastaa totuuden ihmeellisestä matkastaan popmusiikin kiintotähdeksi.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kuopion varasto 2 ?
  • Lahti 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Iloa pursuavan hauska ja armottoman rehellinen. Ensimmäisessä ja ainoassa omaelämäkerrassaan Elton John paljastaa totuuden ihmeellisestä matkastaan popmusiikin kiintotähdeksi. Buddy Holly -laseja käyttävä ujo poika varttui Lontoon esikaupungissa pop-tähden urasta haaveillen. 23-vuotiaana sama poika ällistytti Amerikan-kiertueen yleisöjä noustessaan lavalle tiukoissa hopeisissa mikroshortseissa ja t-paidassa, johon oli kirjailtu paljetein ROCK AND ROLL. Elton John oli ottanut paikkansa pop-taivaalla.Elton Johnin elämä on ollut dramaattisten käänteiden värittämää varhaisten laulujen välinpitämättömästä vastaanotosta listaykkösiä tehtailevan supertähden holtittomaan suosioon. Minä kertoo suorasukaisesti niin Los Angelesin puolivillaisesta hukuttautumisyrityksestä, discotanssista kuningattaren kanssa, Elton John AIDS Foundationin perustamisesta kuin ystävyydestä John Lennonin, Freddie Mercuryn ja George Michaelin kanssa.Elton John kirjoittaa myös vuosikymmenen kestäneestä huumeriippuvuudestaan ja siitä irrottautumisesta ja viimein rakkauden löytämisestä kumppaninsa David Furnishin kanssa sekä isäksi tulemisen tunteista. Sir Elton Johnin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 300 miljoonaa kappaletta, ja hänen singlensä Candle in the Wind 1997 on kaikkien aikojen myydyin single. Elton John on naimisissa David Furnishin kanssa, ja heillä on kaksi poikaa.

Jaa rakkaimpiesi kanssa