Dio / Dio, Ronnie James / Wall, Mick : Omaelämäkerta

Dio: Omaelämäkerta
Dio: Omaelämäkerta

Omaelämäkerta

Dio / Dio, Ronnie James / Wall, Mick

Kustantaja
Bazar Kustannus Oy
EAN
9789523763319
Sidottu kirja 29,99 €
Sis. ALV. 10 %

Ronnie James Dion kauan odotettu elämäkerta kertoo yhden hevimusiikin suurimman vaikuttajan värikkään elämäntarinan.

Arvioitu ilmestyminen: 7.10.2021. Tuote lähetetään kotiisi heti ilmestyttyään.

Toimitus alkaen 4,99 €

Halutessasi voit varata tämän tuotteen ja noutaa sen julkaisupäivästä lähtien lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Ronnie James Dio nousi kuuluisuuteen liityttyään Ritchie Blackmoren johtamaan Rainbow-yhtyeeseen 1970-luvun puolivälissä. Vuonna 1979 Diosta tuli Black Sabbathin solisti Ozzy Osbournen lähdettyä bändistä, ja vuonna 1982 hän perusti omaa nimeään kantavan yhtyeen Dio.

Dion elämä oli hyvin värikäs. Nuorena hän oli katujengin päällikkö, 1960-luvulla Vegasissa doo-Wop-muusikko ja lopulta yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista laulajista yli genrerajojen. Dio-yhtye nousi 1980-luvulla maailmanmaineeseen, ja mahtipontiset show’t täyttivät areenat ympäri maailman.

Dio aloitti itse elämäkertansa kirjoittamisen, mutta menehtyi ennen kuin sai sen valmiiksi. Kirjan loppuosan on kirjoittanut tunnettu rock-kirjailija Mick Wall. Apunaan hänellä oli Dion leski Wendy Gaxiola, joka toimi Dion managerina vuosikymmenien ajan. Kirjassa ääneen pääsevät myös monet musiikkimaailman suuret nimet kuten Brian May, Slash, Ozzy Osbourne, Lars Ulrich, Tony Iommi, Bruce Dickinson, Rob Halford, Alice Cooper ja Henry Rollins.

Alkuperäinen nimi: Rainbow in The Dark (Mick Wall)

Jaa rakkaimpiesi kanssa