Ylva Haru : Linnut

Ylva Haru: Linnut

Linnut

Ylva Haru

Levy-yhtiö
Soit Se Silti
Julkaisuvuosi
2019
CD 18,99 €

Ylva Haru on lähtöisin Klovharusta, Tove Janssonin mökkisaarelta, missä yövyttyään lauluntekijä sai kokea luonnon puhuttelevan mystisen energian syksyllä 2012. Hän kuuli siellä jotain, mistä kaksi vuotta myöhemmin syntyi artisti nimeltä Ylva Haru. Nyt se jokin soi 33-vuotiaan artistin tunnelmallisissa folk-lauluissa. Kotimaisen folk rockin kiintoisimpiin nimiin nousseen Ylva Harun keskiössä ovat vahvat tarinat, hienot melodiat ja juureva yhtyesoitto. Albumikokonaisuus tarjoaa ison kirjon pelkistetystä livetaltioinnista paikoitellen massiivisiinkin bändisovituksiin. Biiseistä vastaa keulakuva itse, ja bändin riveistä löytyy alkumetreiltä asti kulkenut sama kokoonpano sekä uuden lisämausteen levylle tuo koskettimet, joista vastaa Kasperi Kallio.

Toimitusaika n. 5-7 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1. Tähän hetkeksi jään
2. Kunnes katsomme
3. Elämä kantaa
4. Linnut
5. Yksinkertaista
6. Lupa onneen
7. Oikeiden luona
8. Tietää ei saa
9. Meri
10. Vapaa tuntemaan

Viikon 6 uutuudet

Ylva Harun kappaleet ovat päättymättömiä lauseita, jotka porautuvat selkäytimeen ja pehmeät vokaaliosuudet soljuvat mukavasti rosoisen folktunnelman mukana.

Ansku - Kuopio | 2 vuotta, 2 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa