Soundtrack

Lisää muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi saadaksesi muistutus artistin (Soundtrack) uusista tuotteista.

Älä pelkää, ei spämmäystä.

Löytyi 2695 Soundtrack tuotetta

 • Soundtrack : Heroes

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Rhino
  CD
  7,99 € Osta
 • Soundtrack : Against all odds

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Wea
  CD
  6,99 € Osta
 • Soundtrack : White man's burden

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Atlan
  CD
  8,99 € Osta
 • Soundtrack : I grandi successi dei car

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Wea
  CD
  9,99 € Osta
 • Soundtrack : I grandi successi della t

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Wea
  CD
  9,99 € Osta
 • Soundtrack : For the boys

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Wea
  CD
  9,99 € Osta
 • Soundtrack : Escape Room

  180gr/Gatefold/Bryan Tyler-John Carey/500 Cps Red Vinyl

  Ilmestyy: 26.4.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Ilmestyy
  26.4.2019
  2LP
  32,99 € Osta
 • Soundtrack / Trapanese, Joseph : Arctic

  180g audiophile vinyls, gatefold, pvc protective sleeve, 4 page booklet. Limited edition of 500 numbered copies on snowstorm colored (white & transparent mixed) vinyl.

  Ilmestyy: 26.4.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Ilmestyy
  26.4.2019
  2LP
  35,99 € Osta
 • Soundtrack / Dixon, Kyle / Stein, Michael : Valley of the Boom

  180g audiophile vinyls, gatefold, pvc protective sleeve, insert with pics and credits, download coupon with complete album +5 bonus tracks, limited edition of 500 numbered copies on blue vinyl.

  Ilmestyy: 19.4.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Ilmestyy
  19.4.2019
  2LP
  35,99 € Osta
 • Soundtrack : How To Train Your Dragon 3

  180gr/Gatefold/Extras/1000 Cps Green Vinyl

  Ilmestyy: 19.4.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Ilmestyy
  19.4.2019
  2LP
  34,99 € Osta
 • Soundtrack / Muumi / Moomin : Moominvalley

  Muumilaakso soundtrack levy sisältää 13 uutta kappaletta, mukana uudet laulut mm. seuraavilta artisteilta: Tom Odell, First Aid Kit, Declan McKenna ja MØ. Soundtrackin suomalaistähtiin kuuluu Alma sekä Jori Sjöroosin ja Christel Sundbergin (Chisu) muodostama duo Roosberg. Tove Janssonin rakastettuihin muumikirjoihin ja -sarjakuviin perustuvan Muumilaakso -sarjan ensimmäinen kausi pitää sisällään kolmetoista 22 minuuttista jaksoa. Muumi-brändistä huolehtivan Moomin Characters Oy Ltd:n, suomalaisen Gutsy Animations -tuotantoyhtiön ja Sony Musicin yhteistyön tuloksena jokainen jakso tulee sisältämään yhden täysin uuden kappaleen. Muumilaakso-animaatiosarja alkaa Ylen kanavilla 25. helmikuuta ja sen suomenkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat muun muassa Joonas Nordman, Satu Silvo ja Ville Haapasalo. Suurta mielenkiintoa kansainvälisesti herättäneen sarjan englanninkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat Taron Egerton, Rosamund Pike ja Kate Winslet. Roosberg kertoo yhteistyöstä ja kappaleesta: ”Tämä on ensimmäinen yhdessä tehty kappale ja ensimmäinen yhteistyö ylipäätään. Tekeminen oli helppoa sillä molemmat omaamme samankaltaisen musiikillisen estetiikan säveltäjinä ja tuottajina. The Author viittaa itse Tove Janssoniin ja teksti kehoittaa kuulijaansa kirjoittamaan itse oman tarinansa.”

  Ilmestyy: 18.4.

  Levy-yhtiö
  Sony
  Ilmestyy
  18.4.2019
  CD
  17,99 € Osta
 • Soundtrack / Muumi / Moomin : Moominvalley (blue)

  Sininen Moomintroll kuvavinyyli. Muumilaakso soundtrack levy sisältää 13 uutta kappaletta, mukana mm. seuraavat artistit: Tom Odell, First Aid Kit, Declan McKenna ja MØ. Soundtrackin suomalaistähtiin kuuluu Alma sekä Jori Sjöroosin ja Christel Sundbergin (Chisu) muodostama duo Roosberg. Tove Janssonin rakastettuihin muumikirjoihin ja -sarjakuviin perustuvan Muumilaakso -sarjan ensimmäinen kausi pitää sisällään kolmetoista 22 minuuttista jaksoa. Muumi-brändistä huolehtivan Moomin Characters Oy Ltd:n, suomalaisen Gutsy Animations -tuotantoyhtiön ja Sony Musicin yhteistyön tuloksena jokainen jakso tulee sisältämään yhden täysin uuden kappaleen. Muumilaakso-animaatiosarja alkaa Ylen kanavilla 25. helmikuuta ja sen suomenkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat muun muassa Joonas Nordman, Satu Silvo ja Ville Haapasalo. Suurta mielenkiintoa kansainvälisesti herättäneen sarjan englanninkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat Taron Egerton, Rosamund Pike ja Kate Winslet. Roosberg kertoo yhteistyöstä ja kappaleesta: ”Tämä on ensimmäinen yhdessä tehty kappale ja ensimmäinen yhteistyö ylipäätään. Tekeminen oli helppoa sillä molemmat omaamme samankaltaisen musiikillisen estetiikan säveltäjinä ja tuottajina. The Author viittaa itse Tove Janssoniin ja teksti kehoittaa kuulijaansa kirjoittamaan itse oman tarinansa.” / Kaikki Muumi-kuvavinyylin Äxästä ennakkoon (18.4. iltaan mennessä) tilanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintonta setti Muumi-lasinalusia (3kpl). Arvomme yhteensä 9 voittajaa.

  Ilmestyy: 18.4.

  Levy-yhtiö
  Sony
  Ilmestyy
  18.4.2019
  Kuvalevy
  31,99 € Osta
 • Soundtrack / Muumi / Moomin : Moominvalley (pink)

  Pinkki Niiskuneiti/Snorkmaiden kuvavinyyli. Muumilaakso soundtrack levy sisältää 13 uutta kappaletta, mukana mm. seuraavat artistit: Tom Odell, First Aid Kit, Declan McKenna ja MØ. Soundtrackin suomalaistähtiin kuuluu Alma sekä Jori Sjöroosin ja Christel Sundbergin (Chisu) muodostama duo Roosberg. Tove Janssonin rakastettuihin muumikirjoihin ja -sarjakuviin perustuvan Muumilaakso -sarjan ensimmäinen kausi pitää sisällään kolmetoista 22 minuuttista jaksoa. Muumi-brändistä huolehtivan Moomin Characters Oy Ltd:n, suomalaisen Gutsy Animations -tuotantoyhtiön ja Sony Musicin yhteistyön tuloksena jokainen jakso tulee sisältämään yhden täysin uuden kappaleen. Muumilaakso-animaatiosarja alkaa Ylen kanavilla 25. helmikuuta ja sen suomenkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat muun muassa Joonas Nordman, Satu Silvo ja Ville Haapasalo. Suurta mielenkiintoa kansainvälisesti herättäneen sarjan englanninkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat Taron Egerton, Rosamund Pike ja Kate Winslet. Roosberg kertoo yhteistyöstä ja kappaleesta: ”Tämä on ensimmäinen yhdessä tehty kappale ja ensimmäinen yhteistyö ylipäätään. Tekeminen oli helppoa sillä molemmat omaamme samankaltaisen musiikillisen estetiikan säveltäjinä ja tuottajina. The Author viittaa itse Tove Janssoniin ja teksti kehoittaa kuulijaansa kirjoittamaan itse oman tarinansa.” / Kaikki Muumi-kuvavinyylin Äxästä ennakkoon (18.4. iltaan mennessä) tilanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintonta setti Muumi-lasinalusia (3kpl). Arvomme yhteensä 9 voittajaa.

  Ilmestyy: 18.4.

  Levy-yhtiö
  Sony
  Ilmestyy
  18.4.2019
  Kuvalevy
  31,99 € Osta
 • Soundtrack / Muumi / Moomin : Moominvalley (green)

  Vihreä Muumipappa kuvavinyyli. Muumilaakso soundtrack levy sisältää 13 uutta kappaletta, mukana mm. seuraavat artistit: Tom Odell, First Aid Kit, Declan McKenna ja MØ. Soundtrackin suomalaistähtiin kuuluu Alma sekä Jori Sjöroosin ja Christel Sundbergin (Chisu) muodostama duo Roosberg. Tove Janssonin rakastettuihin muumikirjoihin ja -sarjakuviin perustuvan Muumilaakso -sarjan ensimmäinen kausi pitää sisällään kolmetoista 22 minuuttista jaksoa. Muumi-brändistä huolehtivan Moomin Characters Oy Ltd:n, suomalaisen Gutsy Animations -tuotantoyhtiön ja Sony Musicin yhteistyön tuloksena jokainen jakso tulee sisältämään yhden täysin uuden kappaleen. Muumilaakso-animaatiosarja alkaa Ylen kanavilla 25. helmikuuta ja sen suomenkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat muun muassa Joonas Nordman, Satu Silvo ja Ville Haapasalo. Suurta mielenkiintoa kansainvälisesti herättäneen sarjan englanninkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat Taron Egerton, Rosamund Pike ja Kate Winslet. Roosberg kertoo yhteistyöstä ja kappaleesta: ”Tämä on ensimmäinen yhdessä tehty kappale ja ensimmäinen yhteistyö ylipäätään. Tekeminen oli helppoa sillä molemmat omaamme samankaltaisen musiikillisen estetiikan säveltäjinä ja tuottajina. The Author viittaa itse Tove Janssoniin ja teksti kehoittaa kuulijaansa kirjoittamaan itse oman tarinansa.” / Kaikki Muumi-kuvavinyylin Äxästä ennakkoon (18.4. iltaan mennessä) tilanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintonta setti Muumi-lasinalusia (3kpl). Arvomme yhteensä 9 voittajaa.

  Ilmestyy: 18.4.

  Levy-yhtiö
  Sony
  Ilmestyy
  18.4.2019
  Kuvalevy
  31,99 € Osta
 • Soundtrack / Muumi / Moomin : Moominvalley (orange)

  Oranssi Moominmamma kuvavinyyli. Muumilaakso soundtrack levy sisältää 13 uutta kappaletta, mukana mm. seuraavat artistit: Tom Odell, First Aid Kit, Declan McKenna ja MØ. Soundtrackin suomalaistähtiin kuuluu Alma sekä Jori Sjöroosin ja Christel Sundbergin (Chisu) muodostama duo Roosberg. Tove Janssonin rakastettuihin muumikirjoihin ja -sarjakuviin perustuvan Muumilaakso -sarjan ensimmäinen kausi pitää sisällään kolmetoista 22 minuuttista jaksoa. Muumi-brändistä huolehtivan Moomin Characters Oy Ltd:n, suomalaisen Gutsy Animations -tuotantoyhtiön ja Sony Musicin yhteistyön tuloksena jokainen jakso tulee sisältämään yhden täysin uuden kappaleen. Muumilaakso-animaatiosarja alkaa Ylen kanavilla 25. helmikuuta ja sen suomenkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat muun muassa Joonas Nordman, Satu Silvo ja Ville Haapasalo. Suurta mielenkiintoa kansainvälisesti herättäneen sarjan englanninkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat Taron Egerton, Rosamund Pike ja Kate Winslet. Roosberg kertoo yhteistyöstä ja kappaleesta: ”Tämä on ensimmäinen yhdessä tehty kappale ja ensimmäinen yhteistyö ylipäätään. Tekeminen oli helppoa sillä molemmat omaamme samankaltaisen musiikillisen estetiikan säveltäjinä ja tuottajina. The Author viittaa itse Tove Janssoniin ja teksti kehoittaa kuulijaansa kirjoittamaan itse oman tarinansa.” / Kaikki Muumi-kuvavinyylin Äxästä ennakkoon (18.4. iltaan mennessä) tilanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintonta setti Muumi-lasinalusia (3kpl). Arvomme yhteensä 9 voittajaa.

  Ilmestyy: 18.4.

  Levy-yhtiö
  Sony
  Ilmestyy
  18.4.2019
  Kuvalevy
  31,99 € Osta
 • Soundtrack / Muumi / Moomin : Moominvalley (4lp)

  Tilaa kaikki 4 erilaista Muumi soundtrack kuvavinyliä (Sininen Moomintroll, Pinkki Snorkmaiden, Vihreä Moominpappa ja Oranssi Moominmamma) samassa paketissa yhteishintaan 119,99 euroa. Muumilaakso soundtrack levy sisältää 13 uutta kappaletta, mukana mm. seuraavat artistit: Tom Odell, First Aid Kit, Declan McKenna ja MØ. Soundtrackin suomalaistähtiin kuuluu Alma sekä Jori Sjöroosin ja Christel Sundbergin (Chisu) muodostama duo Roosberg. Tove Janssonin rakastettuihin muumikirjoihin ja -sarjakuviin perustuvan Muumilaakso -sarjan ensimmäinen kausi pitää sisällään kolmetoista 22 minuuttista jaksoa. Muumi-brändistä huolehtivan Moomin Characters Oy Ltd:n, suomalaisen Gutsy Animations -tuotantoyhtiön ja Sony Musicin yhteistyön tuloksena jokainen jakso tulee sisältämään yhden täysin uuden kappaleen. Muumilaakso-animaatiosarja alkaa Ylen kanavilla 25. helmikuuta ja sen suomenkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat muun muassa Joonas Nordman, Satu Silvo ja Ville Haapasalo. Suurta mielenkiintoa kansainvälisesti herättäneen sarjan englanninkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat Taron Egerton, Rosamund Pike ja Kate Winslet. Roosberg kertoo yhteistyöstä ja kappaleesta: ”Tämä on ensimmäinen yhdessä tehty kappale ja ensimmäinen yhteistyö ylipäätään. Tekeminen oli helppoa sillä molemmat omaamme samankaltaisen musiikillisen estetiikan säveltäjinä ja tuottajina. The Author viittaa itse Tove Janssoniin ja teksti kehoittaa kuulijaansa kirjoittamaan itse oman tarinansa.” / Kaikki Muumi-kuvavinyylin Äxästä ennakkoon (18.4. iltaan mennessä) tilanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintonta setti Muumi-lasinalusia (3kpl). Arvomme yhteensä 9 voittajaa.

  Ilmestyy: 18.4.

  Levy-yhtiö
  Sony
  Ilmestyy
  18.4.2019
  4piclp
  119,99 € Osta
 • Soundtrack / Giacchino, Michael : Star Trek (Original Motion Picture Soundtrack)

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Concord
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : Coneheads -yellow vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Rhino
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : House of wax -clear vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Rhino
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : Howard Stern Private Parts: The Album -blue vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : Lost in translation -violet vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Rhino
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : Malcolm x -red vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : New jack city -silver vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : Music From And Inspired By The Motion Picture South Park: Bigger, Longer & Uncut

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Rhino
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : The crow -black & white vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Rhino
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : Transformers: Dark of the Moon -brown vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Rhino
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : Transformers: Revenge Of The Fallen - The Album -green vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Rhino
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : Transformers: the album -purple vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Rhino
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack / Thielemans, Toots / Van Otterloo, Rogier : Turks fruit -red vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack / Budd, Roy : Get carter -coloured vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack : Breaking Bad -clear vinyl-

  Record Store Day 2019 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 13.4. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  Tuote ei ole myynnissä
 • Soundtrack / Young, Neil : Dead Man

  Dead Man: A Film By Jim Jarmusch (Music From And Inspired By The Motion Picture)

  Ilmestyy: 5.4.

  Levy-yhtiö
  Vapor R
  Ilmestyy
  5.4.2019
  LP
  29,99 € Osta
 • Soundtrack : Passion of the Christ

  180gr/8p Booklet/500cps Transparent Red Vinyl

  Ilmestyy: 5.4.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Ilmestyy
  5.4.2019
  LP
  26,99 € Osta
 • Soundtrack / Young, Neil : Dead Man

  Dead Man: A Film By Jim Jarmusch (Music From And Inspired By The Motion Picture)

  Ilmestyy: 29.3.

  Levy-yhtiö
  Vapor R
  Ilmestyy
  29.3.2019
  CD
  16,99 € Osta
 • Soundtrack : Cloud Atlas

  180gr./6p Booklet/500 Cps "Space & Sky" Coloured Vinyl

  Ilmestyy: 29.3.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Ilmestyy
  29.3.2019
  2LP
  32,99 € Osta
 • Soundtrack : Holmes & Watson

  180gr/4p Booklet/Mark Mothersbaugh/500 Cps Orange Vinyl

  Ilmestyy: 29.3.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Ilmestyy
  29.3.2019
  LP
  26,99 € Osta
 • Soundtrack / Horner, James : Deep Impact

  180g audiophile vinyls, gatefold, pvc protective sleeve, first time on vinyl, limited edition of 750 individually numbered copies on flaming solid yellow & solid orange mixed colored vinyls.

  Ilmestyy: 22.3.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Ilmestyy
  22.3.2019
  2LP
  34,99 € Osta
 • Soundtrack / Blanchard, Terence : Blackkklansman

  Colored 180g vinyl. Deluxe packaging details include 1970’s inspired design work by Aesthetic Apparatus, a heavyweight printed insert, old style tip-on gatefold jackets and red & black smoke colored vinyl.

  Ilmestyy: 22.3.

  Levy-yhtiö
  Waxwork Records
  Ilmestyy
  22.3.2019
  LP
  66,99 € Osta
 • Soundtrack / Bowers, Kris : Green Book
  Enää 4 kpl

  Soundtrack / Bowers, Kris : Green Book

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Milan
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  36,99 € Osta
 • Soundtrack / Horner, James : The Mask of Zorro

  180g audiophile vinyl, gatefold, pvc protective sleeve, first time on vinyl, limited edition of 750 individually numbered copies on solid red vinyl

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  35,99 € Osta
 • Soundtrack / Silvestri, Alan : Welcome to Marwen

  180g audiophile vinyls, pvc protective sleeve, gatefold, printed innersleeves, limited edition of 500 individually numbered copies on clear vinyl

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  35,99 € Osta
 • Soundtrack : Notting Hill

  180g black vinyl, gatefold, pvc protective sleeve

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Julkaisuvuosi
  1999/2019
  LP
  28,99 € Osta
 • Soundtrack / V/A : The Greatest Showman: Reimagined
  Enää 1 kpl

  Soundtrack / V/A : The Greatest Showman: Reimagined

  Mukana mm. Panic at the Disco, Craig David, Kesha ja moni muu.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Julkaisuvuosi
  2019
  CD
  20,99 € Osta
 • Soundtrack / Pasek, Benj / Paul, Justin : The Greatest Showman
  Enää 1 kpl

  Soundtrack / Pasek, Benj / Paul, Justin : The Greatest Showman

  Original Soundtrack

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Julkaisuvuosi
  2019
  CD
  20,99 € Osta
 • Soundtrack / V/A : The Greatest Showman: Reimagined
  Enää 1 kpl

  Soundtrack / V/A : The Greatest Showman: Reimagined

  Mukana mm. Panic at the Disco, Craig David, Kesha ja moni muu.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  22,99 € Osta
 • Soundtrack / Pasek, Benj / Paul, Justin : The Greatest Showman

  Original Soundtrack

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  23,99 € Osta
 • Soundtrack / V/A : Just a gigolo: original motion picture soundtrack

  Levy-yhtiö
  CHERRY RED
  Julkaisuvuosi
  2019
  CD
  13,99 € Osta
 • Soundtrack : Taxi driver

  180 Gr./Award Winning Score/2500 Copies Yellow Vinyl

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  23,99 € Osta
 • Junkie XL / Soundtrack / Holkenborg, Tom : Alita: Battle Angel
  Enää 3 kpl

  Junkie XL / Soundtrack / Holkenborg, Tom : Alita: Battle Angel

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Milan
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  36,99 € Osta
 • Soundtrack / Blanchard, Terence : Blackkklansman
  Enää 1 kpl

  Soundtrack / Blanchard, Terence : Blackkklansman

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Backlot Music
  Julkaisuvuosi
  2019
  CD
  19,99 € Osta
 • Soundtrack / Goransson, Ludwig : Creed 2

  180g audiophile vinyl, 500 Numbered Copies on Blue Vinyl

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  30,99 € Osta
 • Junkie XL / Soundtrack / Holkenborg, Tom : Alita: Battle Angel

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Milan
  Julkaisuvuosi
  2019
  CD
  20,99 € Osta
 • Soundtrack / Carpenter, John / Carpenter, Cody / Davies, Daniel : Halloween
  Enää 3 kpl

  Soundtrack / Carpenter, John / Carpenter, Cody / Davies, Daniel : Halloween

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Sacred Bones
  LP
  26,99 € Osta
 • Soundtrack / Santaolalla, Gustavo : The Last Of Us (Original Score) Vol. 1

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  68,99 € Osta
 • Soundtrack / Jackman, Henry : Predator

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  0780163533125
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  31,99 € Osta
 • Soundtrack / Doctor Who : The dalek's master plan

  Demon Music presents a narrated full-cast TV soundtrack adventure starring William Hartnellas the Doctor, in an epic quest to defeat his arch-adversaries, the Daleks. Presented across 7 x Heavyweight 180gBlue translucent pieces of vinyl, this narrated TV soundtrack evokes a classic Doctor Who adventure in all its aural magnificence.

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  DEMON RECORDS
  Julkaisuvuosi
  2019
  7LP
  143,99 € Osta
 • Queen / Soundtrack : Bohemian Rhapsody

  Bohemian Rhapsody on elämäkertaelokuva legendaarisesta brittiyhtye Queenistä, keskittyen sen solisti Freddie Mercuryyn. Elokuva kertaa bändin tarinan sen alkuvaiheista ikoniseen Live Aid -esiintymiseen asti. Soundtrack sisältää ennen julkaisemattomat livetaltioinnit bändin unohtumattomalta Live Aid -keikalta vuodelta 1985. Yhtyeen kyseistä konserttia on kehuttu yhdeksi parhaista live-esiintymisistä rockin historiassa. Lisäksi levyltä löytyy muita harvinaisia livetaltiointeja, uusia versioita vanhoista suosikeista sekä valikoima bändin upeimpia studiokappaleita. Soundtrackin kappaleiden tuotannosta vastaavat yhtyeen jäsenet Brian May ja Roger Taylor. 2 x 180-gram heavyweight black vinyl housed in a gatefold sleeve, Includes download voucher / Äxän kisassa liput Queen-iltamaan voittivat Maarit Heikkinen ja Mikko Uusi-Oukari. Onnittelut!

  Toimitusaika n. 2-3 viikkoa.

  Julkaisuvuosi
  2018
  2LP
  35,99 € Osta
 • Soundtrack : Hurricane

  180g audiophile vinyls, gatefold, first time on vinyl, etched d-side, PVC protective sleeve.

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  35,99 € Osta
 • Soundtrack / Howard, James Newton : Fantastic Beasts and Where to Find Them

  180g audiophile vinyls, gatefold, PVC protective sleeve

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  35,99 € Osta
 • Soundtrack / Bowers, Kris : Green Book

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Milan
  Julkaisuvuosi
  2019
  CD
  20,99 € Osta
 • Soundtrack / Jonsi / Jurriaans, Saunder / Bensi, Danny / Sivan, Troye : Boy Erased

  180g audiophile vinyl, gatefold, PVC protective sleeve, printed innersleeve, 4 page booklet with exclusive picture, secret inscriptions in run-out groove.

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  30,99 € Osta
 • Soundtrack : Big Lebowski

  Reissue on honor of the film's 20th Anniversary. Featuring songs by Bob Dylan, Elvis Costello, Nina Simone, The Gipsy Kings, Townes Van Zandt and many more. Black 180g vinyl.

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Mondo
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  49,99 € Osta
 • Morricone, Ennio / Soundtrack : Maddalena
  Enää 1 kpl

  Morricone, Ennio / Soundtrack : Maddalena

  Clear & Solid Silver Mixed

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Monte Stella Records
  Julkaisuvuosi
  1971/2019
  LP
  30,99 € Osta
 • Morricone, Ennio / Soundtrack : Secret of the Sahara

  Black & Solid Orange Mixed Vinyl. Original soundtrack from the TV series, a great mysterious score from Morricone.The Secret of the Sahara is an Italian television miniseries directed by Alberto Negrin and broadcast in 1988.

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Monte Stella Records
  Julkaisuvuosi
  188/2019
  LP
  30,99 € Osta
 • Greenwood, Jonny / Soundtrack : There Will Be Blood

  Music from the Motion Picture

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  WMG/Nonesuch
  Julkaisuvuosi
  2007/2019
  LP
  27,99 € Osta
 • Soundtrack / Goldsmith, Jerry : The burbs

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Waxwork Records
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  70,99 € Osta
 • Soundtrack / Cameron, John : Kes

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Trunk
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  33,99 € Osta
 • Soundtrack / Duprez, John : Teenage mutant ninja turtles

  180gr. Orange & Green Vinyl

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Waxwork Records
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  78,99 € Osta
 • Soundtrack : The american dreamer (original soundtrack)

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Cinewax
  Julkaisuvuosi
  2019
  CD
  24,99 € Osta
 • Soundtrack / Eivor / Lunn, John : The Last Kingdom

  180g audiophile vinyl, PVC protective sleeve, Insert with pictures and credits.

  Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  27,99 € Osta
 • Soundtrack / Järnefelt, Armas / Kuusisto, Jaakko : Laulu tulipunaisesta kukasta

  Järnefelt, Armas - Song of the Scarlet Flower - Laulu tulipunaisesta kukasta - Sången om den eldröda blomman (Full Score) - Kuusisto, Jaakko

  Toimitusaika n. 2-4 viikkoa.

  Levy-yhtiö
  Ondine
  Julkaisuvuosi
  2019
  2CD
  29,99 € Osta
 • Soundtrack / Cheer, Alec : Night kaleidoscope (original soundtrack)

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Trunk
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  31,99 € Osta
 • Soundtrack / Young, Christopher : Drag me to hell

  180gr. Hell-Fire Colored Vinyl

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Waxwork RecoRDS
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  63,99 € Osta
 • Elfman, Danny / Soundtrack : Batman (1989 original soundtrack)

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  MONDO
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  52,99 € Osta
 • Soundtrack / Konami Kukeiha Club : Gradius

  Crystal Clear Colored Vinyl, Insert

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Ship To ShorE
  Julkaisuvuosi
  2019
  LP
  44,99 € Osta
 • Soundtrack / Konami Kukeiha Club : Snatcher - original video game soundtrack

  Transparent Blue Vinyl, Insert

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Ship To Shore
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  70,99 € Osta
 • Soundtrack : Night of the Living Dead (original 1968 soundtrack)

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Waxwork RecoRDS
  Julkaisuvuosi
  2019
  2LP
  66,99 € Osta
 • Soundtrack / Rick And Morty : The Rick and Morty soundtrack
  Enää 1 kpl

  Soundtrack / Rick And Morty : The Rick and Morty soundtrack

  The Rick and Morty soundtrack Limited box set

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Sub Pop
  Julkaisuvuosi
  2018
  2lp + 7"
  114,99 € Osta
 • Soundtrack / Roubaix, François De : Daughters of Darkness
  Enää 3 kpl

  Soundtrack / Roubaix, François De : Daughters of Darkness

  180g audiophile transparent vinyl, gatefold, includes exclusive poster, printed innersleeves, PVC protective sleeve

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2018
  LP
  30,99 € Osta
 • Soundtrack / Zimmer, Hans : Widows
  Enää 1 kpl

  Soundtrack / Zimmer, Hans : Widows

  Hans Zimmerin soundtrack elokuvaan Widows, mukana myös kappaleet Nina Simonelta, Cool Kidsiltä ja Sadelta.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Milan
  Julkaisuvuosi
  2018
  CD
  21,99 € Osta
 • Soundtrack / Zimmer, Hans : Widows
  -15%
  Enää 2 kpl

  Soundtrack / Zimmer, Hans : Widows

  Hans Zimmerin soundtrack elokuvaan Widows, mukana myös kappaleet Nina Simonelta, Cool Kidsiltä ja Sadelta.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Milan
  Julkaisuvuosi
  2018
  2LP
  40,99 €34,99 € Osta
 • Soundtrack / Dun, Tan : Hero

  180g audiophile vinyls, Gatefold, PVC protective sleeve, 45 rpm pressing

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2018
  2LP
  32,99 € Osta
 • Soundtrack / Beltrami, Marco : A Quiet Place

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  DEATH WALTZ RECORDING CO
  Julkaisuvuosi
  2018
  LP
  43,99 € Osta
 • Soundtrack : RuneScape: Original Soundtrack Classics
  Enää 2 kpl

  Soundtrack : RuneScape: Original Soundtrack Classics

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  LACED RECORDS
  Julkaisuvuosi
  2018
  CD
  20,99 € Osta
 • Soundtrack : RuneScape: Original Soundtrack Classics

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  LACED RECORDS
  Julkaisuvuosi
  2018
  LP
  44,99 € Osta
 • Soundtrack : RuneScape: The Orchestral Collection
  Enää 1 kpl

  Soundtrack : RuneScape: The Orchestral Collection

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  LACED RECORDS
  Julkaisuvuosi
  2018
  CD
  20,99 € Osta
 • Soundtrack : RuneScape: The Orchestral Collection

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  LACED RECORDS
  Julkaisuvuosi
  2018
  2LP
  44,99 € Osta
 • Soundtrack : Yellowstone

  180gr./Gatefold/Insert/Brian Tyler/500 Cps Yellow Vinyl

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Music On Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2018
  2LP
  33,99 € Osta
 • Soundtrack : Patrick Melrose

  180gr./Score By Hauschka/Insert/500 Cps Coloured Vinyl

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Music on vinyl
  Julkaisuvuosi
  2018
  LP
  27,99 € Osta
 • Legend, John / Soundtrack / Bareilles, Sara / Alice Cooper : Jesus Christ Superstar Live In Concert

  180g audiophile vinyls, gatefold, PVC protective sleeve, 4 page booklet.

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2018
  2LP
  35,99 € Osta
 • Soundtrack : Breaking Bad
  Enää 1 kpl

  Soundtrack : Breaking Bad

  10th anniversary box set 5x10", definitive collection of songs featured in the five seasons of Breaking Bad, 5x10" vinyl in different jackets, each 10" representing one season, lift of box set with Breakin Bad logo on front with special dripp-off varnish, exclusive Breaking Bad poster, exlusive "Los Pollos Hermanos" plastic id badge, 24-page booklet with exclusive pictures and extensive liner notes by Thomas Golubic, Limited edition of 5000 individually numbered copies on albuquerque crystal (transparent with a hint of turquoise) vinyl, all the essential Breaking Bad songs by Badfinger, Calexico, Far East Movement, Fever Ray, Apparat, Whitey, Knife Party, The Peddlers and others.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Music on Vinyl
  Julkaisuvuosi
  2018
  5x10"
  109,99 € Osta
 • Soundtrack / Shore, Howard : The Lord Of The Rings: The Motion Picture Trilogy Soundtrack
  Enää 2 kpl

  Soundtrack / Shore, Howard : The Lord Of The Rings: The Motion Picture Trilogy Soundtrack

  Limited-Edition Boxed Set Features The Soundtracks to All Three Films In The Acclaimed Trilogy On Six 180-Gram LPs. Book Style Deluxe Box, featuring a Leather style spine.

  Tuotetta hyllyssä, toimitus heti

  Levy-yhtiö
  Rhino
  Julkaisuvuosi
  2018
  6LP
  219,99 € Osta
 • Soundtrack / Carpenter, John : The Fog (Original Soundtrack)

  The multi-talented filmmaker's atmospheric synthesizer score has long been a soundtrack favorite and this 7" single features it's two most recognizable themes.

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Julkaisuvuosi
  2018
  7"
  26,99 € Osta
 • Soundtrack / Richter, Max : White Boy Rick

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Deutsche Grammophon
  Julkaisuvuosi
  2018
  LP
  51,99 € Osta
 • Soundtrack : Katamari Damacy

  Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  Mondo
  Julkaisuvuosi
  2018
  LP
  56,99 € Osta
 • Soundtrack / Parton, Dolly : Dumplin'

  Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

  Levy-yhtiö
  RCA Nashville
  Julkaisuvuosi
  2018
  CD
  21,99 € Osta

Sivu 1/27