Deafheaven : Sunbather

Deafheaven: Sunbather

Sunbather

Deafheaven

Levy-yhtiö
Deatwish Inc
Julkaisuvuosi
2013
CD 17,99 €

Deafheavenin debyytti "Roads to Judah" ylsi vuonna 2010 NPR:n parhaat metallialbumit-listalla sijalle kuusi ja huiteli puolivälissä Pitchforkin Top 40 Metal Albums -listaa. Uusi albumi "Sunbather" sisältää melodisempaa ja kirkaampaa post-black metallia kuin edeltäjänsä, se sopii niin metalliharrastajien kuin kokemattomampienkin kuulijoiden korville. Debyytin tavoin uusien kappaleiden lyriikat liikkuvat hyvin henkilökohtaisissa teemoissa, jotka ovat pääosin laulaja George Clarken ja kitaristi Kerry McCoyn käsialaa.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Turku 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1 Dream House
2 Irresistible
3 Sunbather
4 Please Remember
5 Vertigo
6 Windows
7 The Pecan Tree

Post-rock Top 15

Mitä tapahtuu kun yhdistetään post-rock, shoegaze ja black metal. Ainakin mielipiteitä suuntaan ja toiseen: toisten mielestä uutta ja mielenkiintoista ja toisten mielestä roskiin joutavaa hipsterimusiikkia. Itse kuulun ensimmäiseen vaikka samaan hengenvetoon täytyykin todeta että tämä post-black metal / blackgaze-musiikki on saanut paljon samalta kuulostavia jäljittelijöitä. Deafheavenin vuonna 2013 julkaistu Sunbather on kuitenkin genren parasta antia. Yhtye vei soundia pidemmälle muutama vuosi myöhemmin New Bermudalla joka sekin kannattaa tsekata mikäli tämä "hipsterimetalli" uppoaa.

Kim - Turku | 11 kuukautta, 3 viikkoa sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa