Crib45 : Marching Through the Borderlines

Crib45: Marching Through the Borderlines

Marching Through the Borderlines

Crib45

Levy-yhtiö
Symbolic Records
Julkaisuvuosi
2014
CD 16,99 €
Sis. ALV. 24 %

Toimitus alkaen 2,99 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Turku 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1. Gathering the Storms
2. Catharsis
3. Waiting For Deliverance
4. Borderlines
5. Towards Perdition
6. Fading Hope
7. Into the Abyss
8. Clearing the Eye
9. Transcending

“Albumi kertoo maailman vajoamisesta ihmisyyden pimeään aikaan. Tilaan jossa myötätunto on heikkoutta ja sääli sairautta. Levyn keskeinen teema on epätoivo sekä uskon menettäminen siihen, että ihminen oppisi virheistään sekä kuinka ihmiskunta sen sijaan että etsisi tietä pelastumiseen, pakonomaisesti ajautuu polulle kohti tuhoutumistaan. Levyn maailma on synkkä, koska sitä ympäröivässä maailmassa ei ollut mitään muuta mahdollista lopputulosta.

Levy esittelee uudistuneen Crib45:n, missä uusi kokoonpano on vahvempi kuin koskaan. Levyllä yhtye on ottanut suuren harppauksen musiikillisesti kokeellisempaan suuntaan. Musiikki perustuu perinteisen säkeistö-kertosäkeistö muotin sijasta lineaariseen rakenteeseen, jossa toistuvien osien sijasta kappaleet kulkevat lähes poikkeuksetta aina eteenpäin. Uusitun kokoonpanon myötä levy esittelee myös uudistuneen retro-futuristisen äänimaiseman, jossa nousevat esille 80-lukumaiset John Carpenterille hattua nostavat analogikoskettimet, paikoitellen elektroniset rytmit sekä rumpuvallin, joka on noussut vastaamaan jo aiemmin tuttua kolmen kitaran vallia, tehden äänimaailmasta kokonaisemman ja tasapainoisemman.”

Jaa rakkaimpiesi kanssa