Agents : Agents is back

Agents: Agents is back
Agents: Agents is back

Agents is back

Agents

Levy-yhtiö
Lipposen Levy Ja Kasetti
Julkaisuvuosi
1996/2020
LP - Äxclusive 27,99 €

Musta vinyyli avattavilla kansilla, rajoitettu 300 kpl:een painos. Saatavilla ensimmäistä kertaa vinyylinä ja vain Levykauppa Äxästä! Nopeimmille ennakkotilaajille spesiaali A3-kokoinen juliste.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 4
  • Hakaniemi, HKI 1
  • Jyväskylä 3
  • Kuopio > 5
  • Kuopion varasto > 5 ?
  • Lahti 3
  • Oulu 4
  • Turku 3
  • Tampere 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1 Pieni Sana 2:53
2 Salaperäinen 2:57
3 Kuivaan Pois Kyyneleen 2:38
4 Muistan Kesän 3:47
5 Moskovan Valot 3:54
6 Oothan Mun 2:51
7 Uudestaan 3:21
8 Luonasi 3:18
9 Aron Lempeä 3:14
10 Salainen Rakkaus 4:29
11 Sydämessäin 3:24
12 Pois Hän Lähti 2:55

“gentsin kymmenes pitkäsoitto vuodelta 1996 oli toinen, jolla Jorma Kääriäinen hoiti etulinjan eli suomensi tunteet. ”Moskovan valot”, ”Muistan kesän”, ”Salaperäinen” ja ”Salainen rakkaus” olivat jo sellainen kollektiivista muistia sormeileva nelikko, ettei paremmasta väliä ja kultalevyhän tästä tuli.
Solistin lisäksi myös rumpali oli vaihtunut, Juha Takasta seurasi Heikki Sandrén. Hänkin oli ensiluokan lyömäri, isku läjähti leppoisasti mutta sumeilematta.
”Pois hän lähti” eli ”My Baby Left Me” alkaa jo Elviksen – tai Elvisin, kuten nimi taivutettiin 50-60-luvun vaihteessa Elokuva-Aitassa – versiossa läiskyvällä bassopudotuksella, joka muistuttaa Tuomari Nurmio & Orpojen Tuen ”Valo yössä” -hitin starttia, vaikka historia selostaakin että basisti Make Lievonen ajatteli Nancy Sinatran levytystä ”These Boots are Made for Walkin’”. Nurmio-singlellä kitaroi Hasse Walli, mutta sitä seuranneella älppärillä tietysti Agents-konseptia jo mielessään hautonut Pulliais-Esa.
Jorma Kääriäinen nimensä mukaisesti käärii viestin ja luovuttaa sen kuulijalle, lähimmälleen. Korkeammalta laulettujen sanojen lopputavuissa sykähtää lyhyt, herkkä hele, jota edellä mainittu Presley viljeli voitokkaasti uransa päätöskymmenen suurimmissa onnistumisissa.
Tätä musiikkia ei koota hetkessä, vaikka se kuulostaa periaatteessa helpolta: se ui vaivattomasti, koska sen eteen on nähty vaivaa.”

Uutuuskiekot viikolla 24!

ÄXCLUSIVE! Ekaa kertaa vinyylinä ja nopeimmille tilaajille hieno A3-juliste!

Liisa - Tampere | 10 kuukautta, 1 viikko sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa