Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Äxästä nyt myös kiukaat ja Sakara Recordsin muut kuumat vehkeet Hyrden kirjaa unohtamatta!

Stam1nan HEV1-kiuas on tos1juttu ja nyt kerromme miten sen saat haltuusi kivien kera!

Lemin ylpeys Stam1na hieraisi melkosen diilin kotipaikkakuntansa kiuasvalmistaja Misan kanssa ja nyt on meidänkin kautta ennakkotilattavisssa fanituotteista varmasti kuumin, kiveksenkovin ja kulutusta kestävin eli HEV1-kiuas! Sen voit nyt tilata joko asiaankuuluvilla kiuaskivillä (200 kilon möntti) varustettuna tahi ilman (pelkkä kiuas painaa vain 134 kiloa). Kiuas toimitetaan pakattuna TEHO-lavalle tehtaalta suoraan tilaajille. Toimituskulut vain 2,99 euroa! Kaupan päälle Stam1nan Taival-levyn uusi cd-painos (jewel case) ilmaiseksi elikkäs kuluitta! Kiuas ja levy toimitetaan erikseen. Painavista syistä johtuen tästä vehkeestä ei heru kanta-asiakasleimoja. Tuotteen ns. erikoislaatuisuudesta johtuen sitä ei voi tilata postiennakolla, Smartpostilla tahi "nouto kaupalta" -varauksella. Tilisiirron, luottokortin tahi Klarna-laskuttelun käyttö maksutoimenpiteenä ovat siis tässä tapauksessa ne vaihtoehdot, joilla pääset lähemmäksi HEV1-kiukaan omistajuutta. Tuotesivultamme löydät myös kaiken tarvittavan infon mistä materiaaleista kiuas ja kivet koostuvat, miten ne kannattaa asentaa ym. tekniset detaljit. Ja tuotetakuuhan näissä möllyköissä on kunnossa, jos "sitä" mietit.

Kiuas edestä.
Kiuas sivusta.
Kiuaksen kivet kuumottaa nivusta.
Stam1nan kuuma "kuudes jäsen".

Muillakin Sakara Records -aiheisilla osastoilla käydään kuumina: mm. Stam1nan Hyrden kirja ja Mokoman Ihmissokkelo julkaistaan ensi kuussa!

Muusikko, kirjailija, kiuasekspertti. Näillä titteleillä voipi pian kutsua Stam1nan Antti "Hyrde" Hyyrystä kun helmikuussa julkaistaan myös miehen esikoisromaani Viimeinen Atlantis. Kirjan kylkeen vain Äxästä saat ihanaista kangaskassia sekä Hyrden nimmaroimaa valokuvaa, ja muista että rajoitettu painos onpi tämä! Sakaran tulevia levykäisjulkaisuja tämän mielettömän kiukaisen lisäksi kun katsotaan niin voidaan todeta, että hyvällä mallilla onpi kotimaisen musiikin tola, sillä tulossahan on uutta Mokomaa kera miljuunien eri bundlevaihtoehtojen, Hynys-Jounin ja Luodin Miran Maanalaista Armeijaa paitulilla varustettuna sekä Stam1nan Viimeinen Atlantis -levyn kymppivuotisversio komeana valkoisena värivinyylinä sekä uusimman Taival-studiolevykäisen uusi cd-painos perusmallisena jewel casena. Ja tosiaan, Taival-uusintapainos sisältyy kaupan päälle myös kaikkiin HEV1-kiukaan tilauksiin! Kiukaan tilaukseen suosittelemme ostamaan kylkeen myös tulevan uuden Stam1na-pukineen elikkäs Tulihammas-teepaitulin!

Tuosta vielä loppukaneetiksi HEV1-kiukaan virallinen mainosvideo. Heippa nyt ja kuumottelemisiin!

asasa