Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

C-kasetit ovat täällä, Dannyn "Käärme" sekä Ratsian ja Somerjoen tuplakokoelmat vinyylinä!

C-kasetit - nuo ihanat vanhan liiton vehkeet jotka tuovat sulosoinnut korviisi ja hymyn huuliloille.

Nyt päätettiin tehdä näin koska mökkihommat, laiturinnokat ja puistotouhuilut pikku kosandereissa kiinnostaa: Me julkaistaan juhannusviikolle (eli parin viikon päästä) 30 (kolmekymmentä!) eri kotimaista klassikkolevyä C-kasettina ou jeah! Saatiin houkuteltua mukaan tähän hiukan epäilyksiäkin herättävään kasettiprojektiimme kova liuta tämän päivän artisteja sekä myös menneitten aikojen suuruuksia: Metallipuolelta löytyypi mm Stam1naa, Nightwishia, Amorphista ja Oranssia Pazuzua, rock-osastolta taas J. Karjalaista, Wigwamia, Hurriganesia sekä Ismo Alankoa. Myös iskelmään iskettiin kovaa pöytään sillä onhan se nyt selvä että iskelmää (jos mitä) on oltava kasetteina - siellä mukana klassikoita mm Topi Sorsakoskelta, Vesa-Matti Loirilta, Carolalta ja Tapio Rautavaaralta.
Tehtiin myös tällaset ihanaiset kasettimällit näistä kaikista eli kun kasetit kustantaa yksittäin 11,99 (paitsi Nightwish 13,99 koska on tuplakassu) kipale niin voit ostaa ne myös 10 kpl:n paketteina 100 euron hintaan. Jos taas olet totaalinen kasettikilu, voit ostaa koko 30 kasetin suur'mällin ja saat kaupantekijäisiksi Äxän 30 euron lahjakortin. Sen voit pitää itselläsi tai antaa läheisellesi jos sellaisia sinulla sattuu olemaan.
 
On myös selvää että kaikki nämä kassut ovat rajoitettuja painoksia, osaa tehdään vain 100 kpl ja joitan taas sitten jokunen satakin vähän riippuen kysynnän tasosta kun osalla menekkiä myös ulkomaita myöten. Katso tästä näin lista kaseteista ja tästä alta taas voit tilata tahikka varata itsellesi nämä ns 10-mällit, nuo kasettiliiketoiminnan mäyräkoirat:
Mökkikasetti-setti no 1 - Suomi-metal (Nightwish, Children Of Bodom, Amorphis, Beast In Black, Mokoma, Stam1na, Stone, Swallow The Sun, Orassi Pazuzu ja Turmion Kätilöt).
 
Mökkikasetti-setti no 2 - Suomi-rokki (Hurriganes, J. Karjalainen, Ismo Alanko, Mana Mana, Juice Leskinen, Leevi And The Leavings, Ultra Bra, Yup, Kotiteollisuus ja Wigwam).
 
Mökkikasetti-setti no 3 - Suomi-iskelmä (Tapio Rautavaara, Topi Sorsakoski, Carola, Tamara Lund, Laila Kinnunen, Irwin Goodman, Vesa-Matti Loiri, Agents, Rauli Badding Somerjoki ja Danny)
 
Ja tosiaan: Jos haluat kaikki 30 kasettia itsellesi niin megamälli onpi tässä näin!
 
Todetaan vielä se että jos haluat ostaa 10-setin mutta vaihtaa joitain kasetteja toisesta 10-mällistä niin eiköhän sekin onnistu - laita tilaus rohkeasti sisään ja perään meiliä meidän helpdeskin väelle [email protected] niin he hoitaa ns "hommat" kuntoon ja vaihteepi kasetit mieleiseksi.

 

Tulevat Lippo-vinyylit, myös ne pistävät miettimään! Samoin kuin Kauko Röyhkän tuleva kirja!

Tälle viikolle ennakkomyyntiin livahti Lippo-osastolta kovan luokan vehkeitä.
1. Dannyn mieletön jyystölevy "Käärme" näkee päivänvaloa ensi kertaa vinyylinä sitten 70-luvun ja on syytäkin - levy täynnä mielettömiä käännöksiä Elton Johnista kätevästi Uriah Heeppiin. 240 kpl:n painos tämä.
2. Ratsian tuplakokoelma jota ei ole ennen vinyylinä ollutkaan olemassa. Tämä vehje sisältää 9 biisiä kahdelta ekalta levyltä, singlet "Lontoon Skidit", "Täältä Tulee Yö" ja "Eilisen jälkeen" ekstrabiiseineen sekä lisäksi 6 biisiä Metropolis -kokoelmalta. Rajoitettu 340 kpl:n painos.
3. Rauli Badding Somerjoen 20 x kokoelma sisältää kyllä mitä parhaimman läpileikkuun Raulin urasta, huikeita biisejä toinen toisensa jälkeen. Ja ekaa kertaa vinyylinä tämä ikinä, cd:n pirulaisesta myös ollut painos pitkään lopussa.
4. Juha Tapion Suurenmoinen Elämä ekaa kertaa vinyylinä, tässä mukana megahitit Kaksi Puuta ja Minä Olen, Sinä Olet. Ja pienehkö 240 kpl:n painos tästäin.
Eikä tässä suinkaan kaikki ennakkomyyntien osalta, mm Kauko Röyhkän tuleva kirja Lapsosen tie nyt tilattavissa ja uutta levyäkin on syksylle luvassa, siihen palataan myöhemmin! Lisäksi vielä kerrottakoon että Tuple Salmelan levy on myös tilattavissa ja tästä alta vielä muut isoimmat ennakkomyynnit mitä tällä viikolla aloiteltu:

Ray Lamontagne: Monolith (26.6.)
Beyond the Black: Hrizns (19.6.)
PJ Harvey: Dry (24.7.)
Mushroomhead: A wonderful life (19.6.)
Orphaned Land: Sahara (26.6.)
Falconer: From a dying ember (26.6.)
Onslaught: Generation antichrist (7.8.)
Professor Tip Top: Tomorrow is delayed (26.6.)
Cat Stevens: Tea for the tillerman 2 (18.9. uudelleenäänitetty versio tästä huikeasta klassikosta)
Strike Anywhere: Nightmares of the west (17.7.)
Turtles: It aint me babe (Turtlesit vinyyliuusintoina) (26.6.)

Tämän viikon kovimmat uutuudet!

Ja viikon uutuuksiakin piisaa jokaisessa maapallon Äxässä eli näitä löytyypi än-yy-tee-nyt: Leevin kokoelma vinyylinä, JP Leppäluoto, Asa & Dje Polarsoul, Lady Gaga sekä Huojuva Lato!
Lisäksi mainittakoon Devin Townsendin boxi, Remun Zin-Khan ja Kuopion Gore kertoopi mitä kaikkea muuta "sieltä" eli levykaupoista löytyykään. Lisäksi muistutettakoon että ollaan nyt ihan normaalisti auki ja jokaiseen kauppaan survotaan kallonseutu hikikarpaloissa hyllyjä täyteen uutta sekä käytettyä cd:tä ja vinyyliä.

Tarjouksiakin on, niinkun aina!

Eritoten halutaan painottaa tätä Warnerin mieletöntä vinyyleitten kesämälliä josta löydät liki 3000 vinyyliä sopuisaan hintaan. Muistathan silti että muilta osin riisto jatkuu totuttuun tapaan. Jos et jaksa kahlata koko listaa läpi voit käydä näppärästi myös genreittäin läpi listoja kun klikkaat tätä linkkiä ja oikealta valitse lempigenresi. Pyysimme myös Äxän tyyppejä tekemään omia Top-20 vinkkejään listasta ja ens' alkuun Ansku sekä Joni iski omat hevikkäät listansa pöytään. Lisää on näitä tulossa, näin meille on luvattu.
Myös klassikkolevykäisiä halvalla -osastoon on saatu uusia tulokkaita, sieltä hyvää hala-valla!
"Kotimaisia herkkuja halpulihintaan" -listaa myös päivitetty, täältä asialllista cd-levykäistä nauruhinnoin.
Kaikki muut voimassa olevat tarjoukset näät näppärästi täältä näinikkääsä.
 
Todettakoon vielä että myös käytettyjen sektorilla kuhina käy asiaankuuluvalla tavalla: Vinyyleihin on lisätty mm isosti Bruce Springsteeniä, Princeä, Dire Straitsia, Michael Jacksonia, Steely Dania ja Madonnaa. Katso kaikki viikon aikana lisätyt tästä linkistä!
 
Kun taas käytettyihin cd-levyihin on lisätty kamatsuunia siinä määrin että sivuiltamme löytyypi rapiat 12 000 käytettyä cd:tä uu mama.
 
Emme myöskään ole unohtaneet vaatetusta. Kesäaikaan on hyvä peitellä tiettyjä ruumiinosia muitten katseilta ja näillä vain Levykauppa Äxästä saatavilla Sentenced paidoilla se onnistuu mainiosti. Tarjolla on kolmea eri t-paitaa, yhtä girlietä sekä vetskarihuppari jonka vetskarin kanssa kannattaa olla varovainen ettei ns nahka jää vetskurin väliin. Kokemusta on tästäkin. Mutta näitä siis kannattaa nyt varailla jotta varmasti saat omasi!
 
Todetaanpa vielä että tällä viikolla myös Mokoman Äxclulive tärähtääpi linjoille eli lauantaina 6.6. klo 18.00 alkaen on kyseinen erikois-show nähtävissä ja siihen saat osteltua lipettejä täältä näin!