Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Tarjolla pesti Turun Äxään! Uhka kohtaa mahdollisuuden, unelmat todellisuuden.

Kiinnostaako levykauppiaan hommat? Ja vielä Suomen Turussa morjens!

Meillä on siis tilanne ”se”, että koht’sillään avautuisi levykauppiaan paikka Turun myymälästämme ja sinne tarvittaisiin tekijämiestä tahi naista ottamaan hommia haltuun. Kyseessä on täysipäiväinen paikka, duunia painetaan lähtökohtaisesti tiistaista lauantaihin ja työtehtäviisi kuuluupi levykauppiaan hommat joihin voidaan lukea mm asiakaspalvelu, levyjen hinnoittelu, nettitilausten käsittely & pakkaus, varastohommat, erinäiset markkinointitoimet jne mitä kaikkea nyt yhden kaupan pyörittämiseen voikaan kuulua. 
Emme vaadi (missään nimessä) että sinulla pitäisi olla kokemusta levykauppiaan hommista mutta levyistä ja musasta sinun pitää tykätä niin että järki kaikkoaa päästä. Myös sosiaalisilla taidoilla on jonniin verran merkitystä sillä jos esim vihaat ihmisiä niin laadukas asiakaspalvelu sekä työkavareitten kanssa työskentely voi olla haastavaa. Nämä kaksi on ne tärkeimmät asiat jotka on sulla oltava hallussa: Levyt ja ihmiset! Toki muutakin kuten räväkkyyttä ja perustaitoja koneitten kanssa vaaditaan mutta niistä lisää tuonnempana sitten jos ja kun pääset haastatteluihin saakka.
Äxän henkilökunnalle pidettiin taannoin työhyvinvointikysely ja HIEMAN YLLÄTTÄEN kukaan EI nostanut vastauksissaan esiin esim sitä että ”Äxän palkoilla elää herroiksi” tai että ”Äxän johtoryhmän kusimunat on letkeimpiä tyyppejä ikinä” MUTTA se ilmeni että Äxässä työskentelevät tykkäävät yli kaiken työkavereistaan sekä itse duunista mitä tehdään. Eli ne on meillä kunnossa: Työkaverit on parhaita ja itse duuni on kivaa jos nyt levykauppiaan hommista ja levyjen hiveltelystä tykkääpi. Se on todettava kuitenkin että duunia painetaan Äxässä täysillä eli päivät on ihan kunnon vääntöä - jos kuvitelmissasi on että voit kuulostella päivät pitkät akustista näppäilyä ja tuijotella ikkunasta lumien sulamista kahvimuki kourassa niin tällaisesta pestistä ei valitettavasti ole nyt kyse. Akustista näppäilyä(kin) toki kuulostellaan ja kahvia vedetään mukitolkulla mutta ikkunassa haaveilut jää vähemmälle jos Äxään päädyt.
Mutta mutta, tilanne on tosiaan se että asialla alkaa olla vähän kiire eli aletaan ottamaan vapaamuotoisia hakemuksia sisään tällä sekunnilla ja ne tulee lähettää osoitteeseen [email protected]. Otetaan hakemuksia vastaan 24.1. sunnuntaille saakka ja näistä sitten valitaan kymmenisen henkilöä henkilökohtaisiin haastatteluihin jotka järjestetään Turussa tammikuun lopussa. Joten eikun vaan rohkeasti hakemusta ja sisään ja kerro meille miksi juuri sinusta tulisi jos ei nyt maailman, mutta ainakin Turun paras levykauppias! Ei muuta tällä erää, heippa hei nyt vaan, morjesta pöytään ja siirrytään ns. päivän epistolaan elikkäs miten kuumia uutisia levykäismaailmasta tällä kertaa kuuluu:

Vinyyliherkuttelua kaikissa Äxissä!

Mokoma, Pelle Miljoona, Remu, Kollaa Kestää, Alice In Chains, Stone... Näitä alla näkyviä enempivähempi klassikkojulkaisuja on nyt saannillaan vinyylinä ja monia vieläpä ekaa kertaa maailmanhistoriassa! Siihen päälle kun isketään kotimaisen räpin erikoiskokoelma Kivijalka (osa 1/9 uudesta julkaisusarjasta) niin ai ettien että ja huh huh! Ja bonuksena vielä kotimaisen black metalin tarinan kertovan Pirunkehto-kirjan uusi painos saapui myös joka Äxään sekä suomeksi että englanniksi, kiitos vihtahousun aamen.

Vinyylinhiplaajia ei kuitenkaan päästetä ihan näin helpolla sillä halutaan samalla kertoa, että käytetyn vinyylin työstäjämme ovat nyt parin viikon aikana paukuttaneet tarjolle lähes 1000 tuoretta käytettyä levykäistä ja niitä onpi nyt verkkokaupassamme saannillaan joka iikalle maailmassa. Putiikeistakin niitä löytyy, mutta kannattaa varata etukäteen nettikaupasta, sillä kutakin vinyyliä on vain yksi ainoa kipale!

Näitä artisteja ja genrejä ovat viime aikoina käytetyn vinyylin messiaamme paukutelleet merkittäviä määriä verkkokauppaamme ns. saannilleen: AC/DC, Aerosmith, The Band, Cheap Trick, Kevin Coyne, Dio, Dr. Feelgood, Grateful Dead, Peter Hammill, Iron Maiden, Kiss, Yusef Lateef, Kari Peitsamo, Pink Floyd, Rolling Stones, Saxon, Soft Machine, Status Quo, Tygers Of Pan Tang, UFO, Uriah Heep, Van Der Graaf Generator, Tom Waits, Whitesnake, Frank Zappa ja ZZ Top. Siinä lienee hetkeksi ns. pureskelemista kovimmallakin vinyylinhierojalla!

Ollaan lisätty paljon sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: kotimainen musa, proge, psychobilly, funk/soul, heavy, metal ja jazz! Myös soundtrackeja on laiteltu tarjolle mukava mälli. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

****

Uudet Mokoma-vehkeet!

Saatiin Mokoma-faneille herkkua täyslaidallinen kun varastoon jysähti bändiltä uutta paitulia, kangaspussukkaa sekä etenkin LP-levyjen harrastajille tuttua pyöreää vehjettä nimeltä vinyylimatto.

Mokomasta toiseen Sakara-artistiin eli Stam1naan, jonka uusi single, Sirkkeli, on julkaistu tänään. Kappale on ensimmäinen maistiainen yhtyeen helmikuussa julkaistavalta yhdeksänneltä albumilta, joka kantaa nimeä Novus Ordo Mundi. Kuuntele tämä tuore rykäisy tuosta alta.

Sirkkeli on vapauden symboli. Se katkoo teennäisyyden langat ja kuorii päältämme turhan pois. Kappale paljastaa inhimillisen ytimemme ja jokaisella meistä se sisältää tarvetta huutaa, raivota, juosta ja vapautua.

- Antti Hyyrynen

Tulevaisuudessa nykyhetki on menneisyyttä

Huolimatta sen toissijaisesta positiosta nykyhetkeen verrattuna, tulevaisuudessa häämöttää kuitenkin monia mieltäkiihottavia ja lompuukiatyhjentäviä asioita, kuten esimerkiksi tulevat uutuuslevykäiset sekä uusintajulkaisut. "Niistä" nostetaan tähän hetkeen esille seuraavanlainen kattaus:

Muita suositeltavia ennakkotilattavia ovat mm.:

Vielä kun käyt vilkaisemassa mitä Paul McCartneyn levyjä löytyy nyt tarjoushintaan, niin alkaapi tämä blogi olla taputeltu! Heippa.