Rauhaa! Tulin teitä noutamaan

on vasta Pisara ja lammas 2 -levyllä kuultava tervehdys, mutta sopii se jo tähän ykköslevyynkin, samaa tarinaahan ovat. Pahaa sisältävän pisaran ja pahaa aavistamattoman lampaan tarinasta piti alunperin tulla maksimissaan puolituntinen teos, albumin sisältäessä lisäksi aurinkoisia uptempo-hittejä, joista Sinä meidät niin hyvin tunnet ja joiden takia Sinä niin sydämellisesti meitä haaveissasi rutistat.


Absoluuttinen Nollapiste : Pisara ja lammas 1 CD / LP / CD + T-paita / CD + Girlie

Mutta ei, homma pursui, eikä juttu alkuunkaan olisi mahtunut yhdelle CD-kiekolle. Päätimme jakaa sadun kahtia ja julkaista osat peräkkäisinä vuosina. Koita jaksaa, vaikka tämä "jatkuu ensi numerossa".

Ja jaksathan Sinä. Etkö? Äläs nyt, meidänkin täytyy. Tähän ekaan lättyyn kului vuosi studiossa ja sitä ennen seitsemän laihaa vuotta kirjoituspöydän ääressä. Loppujen lopuksi meillä oli aivan hauskaa. Paitsi ensin meillä oli YT:t, se on kyllä pakko myöntää. Janne lähti pändistä veeg, keikkamyyjä vaihtui, studiotila vaihtui, levy-yhtiökin vaihtui. Nyt meillä on oma labeli: Diu Dau Records. Nauroivat pankissa kun perustimme tiliä. Ehkä heidän hymy ei hyydy, mutta ei nyt välitetä siitä.

Pisara ja lammas 1 on tämän syksyn uutisemme. LP-koossa tuo kansikuva näkyy komeammin, ostapa se. Toisaalta CD soi myös autossa. Hanki oikeastaan molemmat. Ja rätti päälle! Äxän poikien ja tyttöjen kanssa ollaan sorvattu tuommoinen pakettitarjous. Paita on vähän parempaa textiiliä, ihan Sinua ajatellen. Tiedämmehän, että olet vaativa kuluttaja ja kohdattaessa yrmy. Pidä se! Me puolestamme yritämme suojella sinua pahoilta pettymyksiltä.

Absoluuttisen Nollapisteen Facial Bukkake -sivulla on lyhkäsiä ja lystikkäitä videoita tämän levyn teosta. En pistä linkkejä tähän, koska ovikello soi ja pottuvesi kuohuu.

Terveisin
Tommi Liimatta
Absoluuttinen Nollapiste

Levykauppa Äx
Mikäli et halua enää mainossähköposteja Levykauppa Äx:stä, klikkaa tästä.