Nousiainen, Jukka : Aina haisee, aina soi! / Pari kaljaa vaan!

Nousiainen, Jukka: Aina haisee, aina soi! / Pari kaljaa vaan!

Aina haisee, aina soi! / Pari kaljaa vaan!

Nousiainen, Jukka

Levy-yhtiö
Jukan Musiikki
Julkaisuvuosi
2017
7"
7,95 € Osta

7″-single isolla reiällä että sopii vaikka jukeboksiin! Taiteltu KELTARUSKEA A3 kansi!

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Lahti 1
  • Tampere 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

“ ”Aina Haisee Aina Soi” tuli valmiiksi ennen Jukka & Jytämimmien aurinkorannikon matkaa joulukuussa 2014, ja tein siihen tavoistani poiketen myös musiikkivideon junamatkalla Madridista Fuengirolaan, koska ajattelin että nyt kyllä Epsanjanmarkkinat aukeaa! Kävikö näin vai miten, Internetistä löytynee jotain todistusaineistoa puoleen tai toiseen. Keskeinen instrumentti tällä äänityksellä on yks 90-luvun Casio, sama instrumentti jota kuullaan miltei jokaisella Räjä Elektrik Millenium tuplaälpeen kappaleella. Sen perverssi äänimaailma yhdistettynä säröiseen kitaraan ja iskelmämelodioihin jaksaa kiehtoa ja viihdyttää.

”Pari Kaljaa Vaan” on äänitetty pääosin Keltaisella Talolla ja soi myöskin Fuengirolan Radio Finlandiassa jo Tapaninpäivänä 2014 mutta tämä levyllä oleva miksaus on tehty loppuun linja-autossa Tampereen ja Jyväskylän välillä joskus syksyllä 2016 ja sisältää loppukaneetin Faarao Pirttikankaalta ennen kevään 2014 Kanarianmatkaa pidetyistä ”Faarao Pirttikangas & Muumio Nousiainen” sessioista, jotka päättyivät siihen, että Faarao joutui kantamaan Muumion taksiin. Edelleen on epäselvää, mikä aiheutti noin viikon kestäneen liikuntakyvyn menetyksen. Nauhoja selvitellään edelleen. Taustalaulut kappaleessa laulaa Kalevi Suopursun johdolla Sekakuoro Marata 55 ja ne äänitettiin Pietarissa 5.12. 2015. Ei näistä paljoo muuta oo kerrottavaa. Ai niin, paitsi että se pitäis kuulemma sanoo Tesomalle eikä Tesomaan, mistäs näitä tampereenkiältä taitamaton tietäis!

t. Jukka Nousiainen”

Kahdennentoista viikon uusia julkaisuja

Nousiainen tuotteliaana nyt kaljakuppilan tuoksuisella pienlevyllä!

Olli - Helsinki | 1 vuosi sitten

Jukka Nousiainen : Aina haisee, aina soi!

Jaa rakkaimpiesi kanssa