Mokoma / Brandt, Joonas / Romsi, Severi : Mokoma in Japan

Mokoma: Mokoma in Japan

Mokoma in Japan

Mokoma / Brandt, Joonas / Romsi, Severi

Kustantaja
Sakara Records
Julkaisuvuosi
2017
EAN
6430015304017

Sakara Recordsin fanituotteiden varastoale
Lisää kampanjan tuotteita.

Sidottu kirja 20,99 € 10,00 €

Mokoma in Japan -photobook

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kuopio 1
  • Kuopion varasto > 5 ?

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

“Olin sopinut Joonaksen kanssa treffit ravintola Siltasen terassille, oli elokuu 2016. Tarkoitus ei ollut puhua Mokomasta, eikä valokuvauksesta, vaan spekuloida Flow-festareiden kattausta. Meillä oli nimittäin piletit taskussa ja aikomus mennä katsomaan Iggy Poppia sekä Massive Attackia. Jostain kumman syystä en malttanut olla fiilistelemättä marraskuulle sovittua Loud and Metal Mania -vetoa Tokiossa. Ja tämän kaveriksi oli suunnitteilla oma keikka Osakaan. Tästä poiki innostunutta keskustelua Japanin meiningin ja kulttuurin kiehtovasta outoudesta, kaikkea löytyy ja vielä vähän päälle! Kerroin Joonakselle kuinka piristäviä kaksi aikaisempaa Japani-visiittiä olivat pitkän uran Suomessa tehneelle bändille; faneja hotellilla, oma musa soi Shinjukun ja Shibuyan rokkibaareissa, keikoilla vastaanotto oli ollut pöyristyttävän hyvä, hirmuiset nimmarijonot meet & greeteissä ja merchandise liikkui! Miten tämä on ylipäätään mahdollista ilman sen suurempia promoponnisteluja sinne suuntaan. Emme saaneet vastausta. Mutta vahvistus reissun dokumentoinnin tärkeydestä syntyi.” Hyge / Mokoma

“Olen varjostanut Mokoman uraa jo vuodesta 2004 lähtien, kun polkumme kohtasivat Pietarissa. Tällä kertaa varjo lankesi myös Japanin ylle. Homma on aina lähtenyt vapaista käsistä ja kuvat yhtyeestä ovat syntyneet pitkälti spontaanisti. Spontaanisti syntyi myös ajatus Japanin koneeseen hyppäämisestä. Kun karjalainen, suomeksi laulava metalliyhtye sai kutsun nousevan auringon maahan, koin että se on syytä tallentaa.” Joonas Brandt

Joonas Brandt on helsinkiläinen valokuvaaja, jonka Sakara Tour 2006 -kuvat voittivat Vuoden kotimainen reportaasi -palkinnon. On se muutakin tehnyt.

Kirjan taitosta ja graafisesta ulkoasusta vastaa Severi Romsi.

Mokoma esiintyi toukokuussa 2013 Tokion Finland Festissä, lämmitellen Nightwishiä. Samana vuonna yhtye esiintyi Loud Parkissa, joka on Japanin suurin metalli-festari.

Viikon 50 karvaisimmat uutuudet!

Mokomat rokkarit Jaappaaniassa! Kuvakirja!

Markus - Jyväskylä | 3 vuotta, 5 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa