Pasi ja Pekka : Pasi ja Pekka

Pasi ja Pekka: Pasi ja Pekka

Pasi ja Pekka

Pasi ja Pekka

Levy-yhtiö
Rocket records
Julkaisuvuosi
2014
CD 14,99 €

Veljesduo Pasin ja Pekan kaikki tallennetut levytykset ovat nyt ensimmäistä kertaa saatavilla yhdellä CD-levyllä. Yhtye tuli suomalaisten tietoisuuteen 1970, jolloin duo julkaisi ensilevytyksensä ja esiintyi myös suositussa Syksyn Sävel -kilpailussa. Levy sisältää “Pasi ja Pekka" -levyn alkuperäisessä kappalejärjestyksessään sekä myöhemmät levytykset, sisältäen jo kulttiklassikoiksi nousseet versiot kappaleista “Jungle Rock" ja “Elephant's Boogie".

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kuopio 1
  • Kuopion varasto > 5 ?
  • Turku 1

Päivässä perillä

Tämä tuote kotiisi jo huomiseksi, kun tilaat ennen klo 15. Lue lisää
Päivässä perillä tuotteet pyritään toimittamaan sinulle kotiisi seuraavaksi arkipäiväksi, kun teet tilauksen arkisin ennen klo 15:00. Tämä koskee siis kotiin tilattuja tuotteita (ei siis varauksia, postiennakkoa tai Smartpostia).

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1. Se on hänen tapaistaan
2. Laulu sinulle
3. Tyttö pieni
4. En ole mitään
5. Naisten mies
6. Taakse katsonut en
7. Etkö nää – muuttunut mä oon
8. Heikko mies
9. Näkis vaan
10. Kuoleva klovni
11. Tietäispä äitimuori
12. Maailman kylmä tie
13. Pyörällä pää
14. Sukkanauha-rokki
15. Jungle rock
16. Elephant´s boogie

Veljesduo Pasi ja Pekka Saarnikko nousi suomalaisten tietoisuuteen vuonna 1970. Tuolloin Pasi ja Pekka tekivät ensilevytyksensä sekä esiintyivät suositussa Syksyn Sävel -kilpailussa. Veljesten levytysura ajoittuu vuosiin 1970-1977, jona aikana heiltä ilmestyi nippu sinkkuja sekä kokoelmalevytyksiä ja yksi albumi. Tälle cd-kokoelmalle on sisällytetty mukaan kaikki veljesten levytykset.

Levyn raidat 1-12 sisältävät vuonna 1974 ilmestyneen Pasi ja Pekka -albumin alkuperäisessä kappalejärjestyksessään. Cd:n loppupuolelle sijoitetut Satsanga-levytykset pitävät sisällään muun muassa jo kulttiklassikoiksi muodostuneet versiot kappaleista Jungle Rock ja Elephant´s Boogie.

Lähes kaikki julkaisun kappaleista ilmestyvät nyt ensimmäistä kertaa cd-muodossa.
17. Haistakaa paska koko valtiovalta
18. Häirikkö

Jaa rakkaimpiesi kanssa