Jukka Takalo Suomen kuninkaaksi!

Takalo, Jukka: Suomen kuningas
Takalo, Jukka
Suomen kuningas
CD

"Nyt tämä toimii!" karjui tuottaja Pentti Amore suu fernetbrancaa vaahdoten.

Oli marraskuinen yö Perämeren rannikolla vuonna 2015. Olimme olleet studiossa jo kuukausia. Äänitimme lauluja, jotka olivat syntyneet kaksi vuotta kestäneellä melontamatkallani pohjoisnavalle.
Pohjoisnavalta olin löytänyt KLF-yhtyeen vuonna 1994 naparetkellä hukkaaman ja pahoin jäätyneen jeesus-patsaan. Juuri kun olin ottanut patsaan syliini, näin lumipyryn keskeltä valonpilkahduksen.

Valo kajasti läheisestä iglusta. Siellä minua ja jeesus-patsasta odotteli napa-alueelle julkisuutta paennut Salaisten kansioiden Dana Scully, näyttelijätär Gillian Andersson.
Jeesus laitettiin saunaan sulamaan. Gillian keitti kahvit. Kahvin vielä poristessa Gillian vähensi vaatetustaan ja aloitti viehkeän napatanssin.
Äkkiä minulle alkoi hahmottua minkälaisia lauluja tällä kertaa tekisin! Rehtiä suomirokkia!
Kului muutamia päiviä. Kun jeesus-patsas oli viikon kestäneen saunomisen jälkeen sulanut, aloitimme biisinteon kolmestaan. Gillian toimi träkkerinä, minä keskityin harmonioihin ja jeesus-patsas keksi huukkilainit.

"Tämä on vanhan liiton konseptilevy! Oikia albumivitunkokonaisuus!" karjui iglun oluthuollosta vastannut ja vastikään munkin valan vannonut Vjatseslav Fetisov.

– Jukka Takalo

 

Oululaiset people! Jukka Takalo ilmaiskeikalla Oulun Äxässä uuden Suomen kuningas -levyn julkaisupäivänä, perjantaina 15.4.!

Levykauppa Äxän sivuilla pääset osallistumaan kilpailuun, jossa voit voittaa liput Jukka Takalon keikalle sekä yksityiskeikan itse artistilta! Osallistu tästä linkistä.
Samalta sivustolta on myös kuultavia pari levyn biisiä, jonka jälkeen ostopäätös on vain ja ainoastaan sinun, me emme voi sinua siihen painostaa.

Osoitelähteenä Levykauppa Äxän kanta-asiakasrekisteri.

Mikäli et halua enää mainossähköposteja Levykauppa Äx:stä, klikkaa tästä.