Metal: A Headbanger's Journey

Metal: A Headbanger's Journey

Metal: A Headbanger's Journey

Yhtiö
Future Film / 2006
Julkaisuvuosi
2005
Tekstitys
suomi
Käytetty DVD 5,00 €
Myynnissä vain 1 kpl tähän hintaan.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Hakaniemi, HKI 1
  • Lahti 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Heavy Metal on nykyään yksi merkittävimmistä ja suosituimmista musiikin genreistä, vaikuttaen ympäri maailmaa usean miljoonan kannattajan voimalla ja innostuksella. Silti se yhä herättää siitä tietämättömien joukossa myös runsaasti ennakkoluuloja, halveksuntaa, inhoa ja jopa pelkoa – negaatioita, joista metallin puolestapuhujat ja sen alakulttuureja arvostavat saavat osansa.
Elokuvan ohjaaja, antropologi ja heavy metal fani Sam Dunn, antaa hevin soida vapaana, ilman ennakkoluuloja, pistäen raskaiden sointujen ja lyriikan välistä kuulumaan myös hevikulttuurin kiistattoman älyn ja sen faneja “hevareita”, yhdistävän fyysisen energian. Mielipiteensä metallista, sen kehityksestä, levinneisyydestä, eri tyylilajeista ja voimasta kertovat myös sen raskaansarjan huippunimet mm. Black Sabbath, Iron Maiden, Alice Cooper, Motörhead, Rage Against the Machine, Korn, Slip Knot, Slayer, Mötley Crüe ja White Zombie. Tämä on matka suoraan “Pedon sydämeen”. Uskalla mukaan!

Jaa rakkaimpiesi kanssa

Muut katsoivat myös näitä tuotteita