Stam1na : Stam1na Roast

Stam1na: Stam1na Roast
Stam1na: Stam1na Roast

Stam1na Roast

Stam1na

Levy-yhtiö
Lehmus Roastery Oy

Äxclusiiviset tuotteet, joita et muualta saa
Lisää kampanjan tuotteita.

kahvi - Äxclusive
Tuote ei ole myynnissä

Kolmesti Suomen parhaaksi paahtimoksi valitun Lehmus Roasteryn Stam1nalle valmistama uniikki paahto. Aromeissa tummaa suklaata ja pähkinäisyyttä, täyteläinen suutuntuma. Kahvi on specialty coffee -luokiteltua erikoiskahvia ja pakattu kartonkiseen 7"-levykoteloon, joka on valmistettu erityisesti tätä paahtoa varten. Kannet voi nostaa ylähyllylle silmäin iloksi, vaikka kahvi olisikin jo nautittu. Paketti sisältää 220 grammaa kahvia. SUODATINJAUHATUS. Rajoitettu erä ja tätä saapi vain Levykauppa Äxästä senkin kahvipylly!

Kappaleet

Stam1na Roast on maksimivolyymilla sykkivä nautinto aamulla ja illalla, arjessa ja juhlassa… Aivan kuten bändin musiikki! Se nostaa tunnelman ja parantaa päivän maailmanluokan malliin: Yellow Bourbon -lajikkeesta tummaksi paahdettua brasilialaista livahtaa hyvässä seurassa helposti useampi kuppi.

“Suosittelen Stam1na Roastia nautittavaksi laktoosittoman suklaan, tuoreen korvapuustin tahi villeimpien keikkojen yhteydessä vaikkapa konjamiinilasillisen komppiparina.” – Antti Hyyrynen

****

Stam1na Roast
Alkuperä: Brasilia
Alue: Pedralva, Carmo de Minas
Käsittelyasema: Pedra Branca
Lajike: Yellow Bourbon Arabica
Kasvukorkeus: 1600m
Käsittely: Natural- eli aurinkokuivaus
Paahtoaste: 3,5/5

Jaa rakkaimpiesi kanssa