Zusak, Markus : Kirjavaras

Zusak, Markus: Kirjavaras

Kirjavaras

Zusak, Markus

Kustantaja
Otava
Taskukirja Loisto - Pokkari
Julkaisuvuosi
2012
2009 - Pokkari
EAN
9789511263449 9789524599795 - Pokkari
Saatavat versiot
Pokkari
Tuote ei ole myynnissä

Kuvaus

Natsi-Saksa toisen maailmansodan keskellä. Kuolema, tarinamme lempeä kertoja, ei ole koskaan ollut kiireisempi. Hän kohtaa yhdeksänvuotiaan Liesel Memingerin ensimmäisen kerran valkeana talvipäivänä 1939 saapuessaan noutamaan tämän pienen veljen sielua.

Sota pakottaa kuoleman seuraamaan Lieselin elämää myöhemmin kasvatuskodissa Münchenin lähellä. Pommisuojassa Liesel lukee varastettuja tarinoita naapureilleen ja kellariin piilotetulle juutalaismiehelle. Ja jossakin pisteiden ja niitä seuraavien isojen kirjainten välissä näkyy pilkahdus taivasta ja toivoa.

Pokkari
Tuote ei ole myynnissä

Kuvaus

Kiitetty kertomus sodasta lapsen silmin – kertojana kuolema! Natsi-Saksa toisen maailmansodan aikaan on kova ja kylmä paikka ja kuolema ei koskaan ole ollut niin kiireinen. Kuolema kohtaa pienen 9-vuotiaan Lieselin kylmänä talvipäivänä noutaessaan tämän pikkuveljen sielun. Kuolema vaikuttuu pienestä, yksinäisestä tytöstä niin, että seuraa tämän elämää kasvattiperheessä sotavuosina. Lieselin karua elämää ilostuttavat varastetut kirjat.

Kirjavaras on valloittanut maailmalla kaikenikäiset lukijansa! Koskettava, herkkä kertomus siitä, kuinka pienet asiat antavat valonpilkahduksen mustimpaankin yösydämeen ja saavat toivon nostamaan päätään.

Jaa rakkaimpiesi kanssa

Muut katsoivat myös näitä tuotteita