Vuorinen, Juha : Kakkonen

Vuorinen, Juha: Kakkonen

Kakkonen

Vuorinen, Juha

Kustantaja
WSOY
Julkaisuvuosi
2009
EAN
9789510339701
Käytetty Kirja 5,00 €
Sis. ALV. 0 %

Toimitus alkaen 2,99 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Jyväskylä 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Karkeakirjallisuuden hiomaton timantti, sanaparturi Juha Vuorinen, sädehtii entistä kirkkaampana uusimmassa salapoliisiromaanissaan! Painajainen piparitalossa kärrää lukijan Suomenlinnan luoliin ja vie 24 tunnin pärisevälle kiertoajelulle Le Mansin homoystävällisimpään hotelliin.

DikDek-sarjan neljännessä osassa Tapsa Mäkilä päätyy isännöimään varsin erikoista taloyhtiötä, jonka huoltomiehinä häärää – mikäpä muukaan kuin monitoimikaksikko Händikäppers. Kaikki sujuisi varmasti ilman ongelmien häivääkään, ellei talon omistajalla olisi hieman arveluttava tapa valikoida vuokralaisiaan ja toinen huoltomiehistä jatkuvasti hokisi: “Mitä vittuu se mulle kuuluu, mitä mulle kuuluu.” Tietysti sekaan mahtuu niin suolaisia kuin makeita hetkiä Annan kanssa.

Jännityksellä odotamme… tai no helvettiäkö sitä tässä vaiheessa edes spekuloimaan. Kirja ilmestyy sitten kun kaikki putket on rassattu ja luolat nuohottu, eli joskus 2009.

Jaa rakkaimpiesi kanssa