Vakoilijan käsikirja : Vakoilijan käsikirja

Vakoilijan käsikirja: Vakoilijan käsikirja

Vakoilijan käsikirja

Vakoilijan käsikirja

Kustantaja
Tammi
Julkaisuvuosi
2018
EAN
9789513054465

Joulun bäst säljare kirjat
Lisää kampanjan tuotteita.

Kirja 21,99 €
Sis. ALV. 10 %

Alkuperäislaitos. Pidä salaisuudet turvassa vihollisvakoojilta!

Toimitus alkaen 4,99 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1
  • Jyväskylä 2
  • Kuopion varasto > 5 ?
  • Tampere 2

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Pidä salaisuudet turvassa vihollisvakoojilta!

Vakoilutiedon klassikko sellaisena kuin jo 1980-luvun lapset sen muistavat – nyt alkuperäisasussaan myös uusien vakoilijasukupolvien iloksi ja opiksi.

Taitava vakoilija osaa olla täysin huomaamaton ja havaitsee pienimmätkin merkitykselliset seikat ympäristössään. Vakoilijan käsikirjan avulla opit naamioitumaan, varjostamaan, kirjoittamaan salakielisanomia ja kätkemään viestejä aivan kuin oikea vakooja! Kirjan tehtävät ja hauskat harjoitukset harjaannuttavat käytännössä vakoilemisen nikseihin ja niiden parissa riittää jännittävää tekemistä yhdessä kavereiden kanssa.

Käsikirjojen klassikkosarjassa ovat uusintapainoksina ilmestyneet myös Salapoliisin käsikirja sekä vain rohkeimmille soveltuva kauhun kulttiklassikko Noidan käsikirja.

Kirjavinkit jäbältä, joka ei lue

Tärpeistä ainoa jonka olen lukenut! Tänäkin päivänä talvisin monasti tuoreessa hangessa kävelen takaperin sumuttaakseni varjostajia. 5/5

Kriso - Hakaniemi | 1 vuosi, 5 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa