Takahashi, Yoshihiro : Hopeanuoli 12

Takahashi, Yoshihiro: Hopeanuoli 12

Hopeanuoli 12

Takahashi, Yoshihiro

Kustantaja
Punainen Jättiläinen
Julkaisuvuosi
2011
EAN
9789521612619
Kirja (nidottu) 5,99 €

veren värjäämä lampi

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kuopion varasto 1 ?

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Ihastuttava japanilainen klassikkosarjakuva ensi kertaa suomeksi. Sarjan osat julkaistaan kerran kuussa toukokuusta alkaen.

Gin on hopeanharmaa, tiikeriraitainen Akita-koira. Tiikeriraitaisena sitä odottaa ennalta määrätty kohtalo; tulla karhukoiraksi. Ginin isä Riki on kylänsä paras karhukoira, mutta kun se häviää taistelun hirvittävää Akakabuto-karhua vastaan, Gin saa karhusta elinikäisen vihollisen. Ginin ollessa vasta pentu, alkaa sen kova koulutus isänsä veroiseksi karhukoiraksi. Hopeanuoli on alun perin vuonna 1984 julkaistu klassikko, joka muistetaan Suomessa rakastettuna piirrettynä. Nyt suomalaisilla lukijoilla on mahdollisuus tutustua alkuperäiseen, koskettavaan ja jännittävään mangaan.

Akabuton alaiset osoittautuvat oletettuakin vahvemmiksi vastustajiksi, ja koirat ovat hätää kärsimässä. Onko itsemurhaisku ainoa keino voittoon?

Suositellaan yli 13-vuotiaille.

Jaa rakkaimpiesi kanssa

Muut katsoivat myös näitä tuotteita