Sixx, Nikki : Heroiinipäiväkirja

Sixx, Nikki: Heroiinipäiväkirja

Heroiinipäiväkirja

Sixx, Nikki

Kustantaja
Like
Julkaisuvuosi
2012/2018
EAN
9789520117771
Kirja (nidottu) 14,99 €

Mötley Crüe -basistin päivitetyt sekoilut

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kuopion varasto 1 ?
  • Lahti 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Heroiinipäiväkirja (päivitetty)

Mötley Crüe -basistin päivitetyt sekoilut

Siinä missä The Dirt – Törkytehdas on koko Mötley Crüe -miehistön sekoilusaaga, Heroiinipäiväkirja keskittyy bändin armoitetuimpaan sekopäähän Nikki Sixxiin, jonka tempausten rinnalla Tommy Leen pornoilut ja Vince Neilin kolaroinnit kalpenevat. Ainutlaatuisissa muistelmissaan Sixx paljastaa häkellyttävät päiväkirjamerkintänsä vuodelta, jonka aikana huumeet alkoivat viedä miestä kuin pässiä narussa.

Päivitetty kymmenvuotisjuhlapainos kertoo myös Sixxin viime vuosien kuulumiset.

Nikki Sixx (oik. Frank Feranna) varttui Seattlessa ja muutti Los Angelesiin 17-vuotiaana. Vuonna 1981 hän perusti Tommy Leen kanssa legendaarisen tukkahevibändin Mötley Crüen. Nykyään hän on perheellinen mies, jolla on Crüen ohella uusi bändi ja oma vaatemerkki.
Kirjan arvostelut

”Heroiinipäiväkirja on aivan mahtava! Se kertoo siitä kuinka kamalia huumeet ovat ja mitä Nikki on joutunut kokemaan. On ihmeellistä että hän edes elää enää. Mötley Crüe on minulle tärkeä bändi ja kirjaa oli joskus jopa vaikea lukea, koska se on niin karua tekstiä. Olen myös lukenut Dirtin, ja se kertoo todellisesta sekoilusta, ja siksi se onkin niin best!!” – Nimimerkki ”Tanjan” lukijapalaute

Jaa rakkaimpiesi kanssa