Rolling Stones / Cohen, Rich : Aurinko & Kuu & Rolling Stones

Rolling Stones: Aurinko & Kuu & Rolling Stones

Aurinko & Kuu & Rolling Stones

Rolling Stones / Cohen, Rich

Kustantaja
Otava
Julkaisuvuosi
2017
EAN
9789511279969

Varastoalen outlet poistot
Lisää kampanjan tuotteita.

Kirja (sidottu) 36,99 € 20,00 €

Rolling Stonesin koko tarina vetävästi ja moniulotteisesti kirjoitettuna.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Hakaniemi, HKI 2
  • Jyväskylä 1
  • Kuopio 3
  • Kuopion varasto 1 ?
  • Oulu 2
  • Turku 1
  • Tampere 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Koe vierivien kivien huikea matka!

Rolling Stonesin koko tarina vetävästi ja moniulotteisesti kirjoitettuna.
Huikeita anekdootteja ja lähikuvia rockin ikoneista. Tähän pystyy vain bändin mukana kiertänyt ja sisäpiiriin päässyt musiikkitoimittaja, jota polttelee pakkomielle Rollareihin. Tarina rönsyilee antoisasti huumeista ja tyttöystävistä musiikkiin ja sen tekemiseen. Näin syntyy kokonaiskuva historian suurimmasta yhtyeestä.

Kepeästi rullaavaa bändihistoriaa parhaimmillaan Rolling Stonesin koko tarina vetävästi ja moniulotteisesti kerrottuna. Rollarien kanssa lavoja kiertäneenä sisäpiiriläisenä ja yhtyeen intohimoisena fanina Rich Cohen saa bändin historian lentoon tarinoidessaan rockin ikoneista värikkäitä anekdootteja ja kaivaessaan esiin todelliset henkilöt myyttien takaa. Päähuomio on kuitenkin aina itse musiikissa, erityisesti bändin uran kultakaudessa 1968–72. Cohen kirjoittaa niin kuin Mick Jagger esiintyy: energisesti, luovasti ja rehvastellen.

Rich Cohen on ollut läheisissä väleissä Mick Jaggerin ja muiden Rolling Stonesin jäsenten kanssa jo reilun 20 vuoden ajan ja hän on päässyt toimittajana seuraamaan rollareiden elämää myös bändin kiertueilla. Intohimoisena Rollarit-fanina Cohen kertoo bändin historian tarkasti ja saa sen lentoon kaikkine sisäpiirin tarinoineen ja vitseineen.
Kertomus alkaa Jaggerin ja Keith Richardsin kohtalokkaasta tapaamisesta asemalaiturilla 1961 ja jatkuu halki reilun viiden vuosikymmenen. Päähuomio kohdistuu Rollareiden kulta-aikaan albumien Beggars Banquet (1968) ja Exile on Main Street (1972) välillä, jolloin bändi oli tuottavimmillaan ja luovimmillaan.
Cohen kertoo rönsyillen keskittyen kuitenkin huumeiden ja tyttöystävien ohella itse pääasiaan eli musiikkiin. Aurinko & Kuu & Rolling Stones saakin lukijan haluamaan kuunnella bändin levyjä aivan uudella uteliaisuudella, sillä musiikki yhdessä Cohenin tuoreen ja sähköistävän kuvauksen kanssa määrittävät Rolling Stonesin ikuisen merkityksen vastaansanomattomasti.

Rich Cohen (s. 1968) on Vanity Fair- ja Rolling Stone -lehden avustava toimittaja, ja aiemmin hän on kirjoittanut muun muassa The New Yorkeriin ja Harper’s Magazineen. Cohen on julkaissut useita kirjoja.

Jaa rakkaimpiesi kanssa