Renegades / Kuloniemi, Esa : Luopiotarina

Renegades: Luopiotarina

Luopiotarina

Renegades / Kuloniemi, Esa

Kustantaja
Like Kustannus
Julkaisuvuosi
2017
EAN
9789520114459

Musakirjoja edullisesti
Lisää kampanjan tuotteita.

Kirja (sidottu) 31,95 € 9,95 €

The Renegadesin matka Birminghamista suomalaisten suosikiksi.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 2
  • Hakaniemi, HKI 1
  • Jyväskylä 2
  • Kuopion varasto 5 ?
  • Turku 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

The Renegadesin matka Birminghamista suomalaisten suosikiksi

Birminghamin teollisuuskaupungista ponnistanut The Renegades oli ensimmäisen Suomessa todellista massahysteriaa aiheuttanut rockyhtye. Brittibändi edusti 1960-luvun puolivälissä suomalaisnuorisolle samaa mitä Hurriganes kymmenen tai Dingo kaksikymmentä vuotta myöhemmin.
Renegades antoi esimerkkiä omaehtoisesta tekemisestä, omien laulujen kirjoittamisesta. Se näytti Suomen sydänmaiden estradeilla kuinka rajua rock ‘n’ roll voi todella olla ja mikä on kunnon lavashow. Renegades sisälsi myös annoksen androgyynisyyttä sekä kaikkea muuta mistä hyvä, aikuisten paheksuma ja nuorten rakastama rock rakentuu.
Mutta keitä The Renegadesin pojat tarkalleen olivat? Mistä he tulivat? Mitä heille tapahtui kolmen kiihkeän Suomen-vuoden jälkeen?
Yli sataan haastatteluun ja muuhun tutkimusmateriaaliin perustuva The Renegades – Luopiotarina kertoo yhtyeen alkuhistorian, sen hurjat menestysvuodet ja myöhemmät ajat kaunistelematta ja suoraan. Yhtyeen ura pitää sisällään järkyttäviä ihmiskohtaloita, rajuja kusetuksia, uskomattomia nousuja sekä aallonpohjia.
Lähtemättömän jäljen suomalaiseen kollektiiviseen musiikkitajuntaan jättäneen Renegadesin vaikutuksesta kertovat kirjan sivuilla paitsi yhtyeen elossa olevat jäsenet, myös roudarit, aikalaiset ja nykytaiteilijat Aki Kaurismäestä Esa Pulliaiseen.

Jaa rakkaimpiesi kanssa