Pelle Miljoona : Jumala kuoli Al Rezassa

Pelle Miljoona: Jumala kuoli Al Rezassa

Jumala kuoli Al Rezassa

Pelle Miljoona

Kustantaja
Like Kustannus
Julkaisuvuosi
2016
EAN
978-952-01-1469-5

Varastoalen outlet poistot
Lisää kampanjan tuotteita.

Kirja (sidottu) 28,99 € 17,00 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1
  • Hakaniemi, HKI 2
  • Kuopion varasto 2 ?
  • Tampere 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

”Jake”, Sokrates kuiskasi, vatsa muljahti ja jalat muuttuivat honteloiksi. Vuoteen ympärillä seisoi kolme mustiin pukeutunutta miestä, kahdella kalashnikovit tanassa, yhdellä kädessään Isisin lippu.

Sokrates, junioreiden Länsi-Afrikan mestaruuden voittanut nuori senegalilaismies, pakenee levottomia oloja. Matkalla Sokrates pelastaa merestä itsemurhaa yrittäneen suomalaisnaisen. Sokrates ja Jake, naisen − ja bosnikkitaistelijan − poika, ovat kohdanneet vuonna 2009 Helsinki Cupissa. Kovia kokenut Jake on vaihtanut jalkapallon jihadiin ja päätynyt Isisiin. Sokrates pääsisi onnensa kukkuloille, futbolistaksi Kemiin, mutta tekee toisen ratkaisun, koska hänen sydämensä sanoo niin.

Jumala kuoli Al Rezassa on tähän aikaan päivitetty vanhan mantereen blues. Siinä puretaan maailmanpolitiikan lähihistoriaa ja käännetään sivu sivulta esiin slamismin nousun ja pakolaisuuden syitä.

Syys tulee, lukuhommat tulille!

Pelle sivuaa uusimmallaan ajankohtaisia aiheita

Marko - Äx | 2 vuotta, 6 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa