Niiranen, Miikka / Salminen, Pekka (Päkä) : Sä maksat

Niiranen, Miikka: Sä maksat

Sä maksat

Niiranen, Miikka / Salminen, Pekka (Päkä)

Kustantaja
Johnny Kniga / WSOY
Julkaisuvuosi
2017
EAN
9789510426807
Kirja (sidottu) 26,99 €

Sä maksat on raa´an realistinen romaani helsinkiläisten graffitimaalareiden elämästä.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Tampere 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Sä maksat on raa´an realistinen romaani helsinkiläisten graffitimaalareiden elämästä.

Kaikki pinnat on tehty maalattaviksi. Tärkeintä on, että oma kädenjälki näkyy ympäri kaupunkia. Jännityksestä purkautuva adrenaliini ja jointti yhdessä ystävien kanssa. Parasta.

Ja putsauksesta aiheutuvat kulut maksat sinä.

Sä maksat on myös kuvaus ystävyydestä ja siitä, kuinka nuoret kokevat elämänsä suunnan olevan hukassa. Kaikki on arvokasta ja arvotonta samaa aikaan. Onko millään mitään väliä? Maailmassa tuhlataan kaikkea mahdollista kiihtyvällä tempoon, mutta työ ja rahat jakautuvat yhä pienemmälle joukolle. Kannattaako niitä edes tavoitella vai pitäisikö vain keskittyä elämään itselleen?

Miikka Niiranen ja Pekka Salminen on opittu tuntemaan Suomen musiikkikentällä rap-yhtye Gaselleiden Hätä-Miikkana ja Päkänä. Musiikin teon lisäksi Niiranen on suorittanut kasvatustieteiden ja Salminen yhteiskuntatieteiden opintoja Helsingin yliopistossa. He ovat tehneet töitä muun muassa media- ja viestintäalalla.

Gasellit tunnetaan lähiöräppiä ja modernia rytmimusiikkia yhdistelevästä soundistaan. Yhtyettä on kiitelty siitä, kuinka he ovat onnistuneet sanoituksissaan kuvailemaan 2010-luvun suomalaisnuorten sielunmaisemaa. Bändi onkin keikkaillut ahkerasti pitkin Suomea, muun muassa loppuunmyydyllä Tavastialla ja suurilla festareilla, kuten Ruisrock, Provinssi ja Ilosaarirock.

Gaselleiden kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 13 miljoonaa kertaa. Instagramissa ja Facebookissa Gaselleilla on yhteensä yli 22 000 seuraajaa. Yhtye valittiin Funky Awardseissa vuoden yhtyeeksi vuonna 2016.

Jaa rakkaimpiesi kanssa