Mononen, Anssi / Anssi Mononen & työryhmä : 12 tuumaa – tarinoita suomalaisista levykaupoista

Mononen, Anssi: 12 tuumaa – tarinoita suomalaisista levykaupoista

12 tuumaa – tarinoita suomalaisista levykaupoista

Mononen, Anssi / Anssi Mononen & työryhmä

Julkaisuvuosi
2015
EAN
9789529363353
Kirja (nidottu) 17,99 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Hakaniemi, HKI 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Toisin kuin monesti kuvitellaan, levykaupat eivät ole katoamassa. Vaikka internet on imaissut suuren osan musiikin välityksestä, ei tunnelmaa, jutustelua ja päämäärätöntä selailua saa verkosta. Monen levykaupan ja -divarin tiskin takana istuu vannoutunut musadiggari, jolle ammatti on elämäntapa.

12 tuumaa kertoo tarinoita levykaupoista ja ihmisistä niiden takana. Kirjaa varten on tehty lähes 50 haastattelua, otettu uusia valokuvia ja kaivettu arkistomateriaalia. Moni pitkäänkin toiminut levykauppa dokumentoidaan nyt ensimmäistä kertaa. Ääneen pääsee niin aktiivisia kuin lopettaneita levykauppiaita yhdeksästä kaupungista eri puolilta Suomea.

Kirjan takana on parinkymmenen hengen työryhmä musiikkiharrastajia ja elämänsä levykaupoissa pyörineitä kavereita. Tekoprosessin aikana porukka on viettänyt lukemattomia tunteja merkittävinä pitämissään levykaupoissa haastatellen, valokuvaten ja levyaarteita selaillen.

Kirjassa haastatellut kaupat:
Helsinki:
Fuga, Tunnelin levy, Digelius, Eronen, Popparienkeli, A.H. Records, Lifesaver, Stupido Shop, Good Crates (Digger’s Gym), Keltainen jäänsärkijä, Diskeri, Green Grass Records, Oskun Divari, The Funkiest, Music Hunter, Combat Rock Shop, Fennica Records, Black & White, Hippie Shake, Panic Room, Vallilan Stoori, Fresh Garbage Records

Järvenpää:
Retro Musiikki

Lahti:
Misirlou

Turku:
8raita, Levymyynti, Asema, Kane, Iki-Pop, Kaakko

Tampere:
Swamp Music, Kyttälän Voima, Platta, Juke Boss, Aikakone Antikva, Sammakka-Pop

Kouvola:
Novgorod

Kotka:
Hämäläisen levydivari, Pop, Sävelaitta

Kuopio:
Records-Land

Joensuu:
Levy-Eskot

Erikoisartikkelit:
Anttila, Epe’s, Levykauppa Äx, Elektronisen musiikin erikoisliikkeet (haastattelussa Street Beat, Dis ‘n Dat, Mind Records ja Groovy Beat)

Viime hetken lahjavinkit!

Pitääkö hän musiikista? Ravaako hän solkenaan levykaupoissa? Onko hyllyissä levyjä, mutta et oikein tiedä mitä hänellä jo on? Huoli pois!
Anna lahjaksi tämän vuoden HIENOIN teos; 12 TUUMAA, kirja levykaupoista ja ihmisistä niiden takana.

Janette - Lahti | 3 vuotta, 2 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa