Mikael Gabriel / Friman, Laura : Mikael Gabriel - Alasti

Mikael Gabriel: Mikael Gabriel - Alasti

Mikael Gabriel - Alasti

Mikael Gabriel / Friman, Laura

Kustantaja
WSOY
EAN
9789510424438
Kirja (sidottu) 27,99 €

"En ole kertonut teille vielä mitään " Täysin avoin elämäkerta huippusuositun ja ristiriitaisen artistin tiestä kasvatuskotiin ja sieltä kuuntelijoiden sydämiin.

Arvioitu ilmestyminen: 4.3.2019. Tuote lähetetään kotiisi heti ilmestyttyään.

Halutessasi voit varata tämän tuotteen ja noutaa sen julkaisupäivästä lähtien lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

“En ole kertonut teille vielä mitään “

Täysin avoin elämäkerta huippusuositun ja ristiriitaisen artistin tiestä kasvatuskotiin ja sieltä kuuntelijoiden sydämiin.

Ollessaan 14-vuotias Mikael Gabriel passitettiin kasvatuskotiin Hyrynsalmelle. Takana oli pitkään jatkunut kipuilu ja kapinointi, joka ilmeni pienempien kolttosten lisäksi myös päihteidenkäyttönä ja autovarkauksina. Isä istui vankilassa, eikä äiti kovista otteistaan huolimatta saanut poikaansa kuriin. Aika lastenkodissa oli vaikeaa ja jatkui yli neljä vuotta, mutta lopulta Helsinkiin palasi muuttunut nuorukainen. Mikael Gabriel oli alkanut kirjoittaa tuskaansa biiseiksi ja haaveili räppärin urasta. Loppu on suomalaista musiikkihistoriaa. Lukuisten listahittien, loppuunmyytyjen keikkojen, Vain elämää -menestyksen, leffaroolien, oman levy-yhtiön perustamisen ja X-Factor-tuomaroinnin jälkeen on aika kertoa Mikael Gabrielin koko tarina. Laura Frimanin kirjoittama Mikael Gabriel – Alasti on sukellus ainutlaatuisen suomalaisen artistin elämään ja sisimpään.

Jaa rakkaimpiesi kanssa