Miettinen, Markus / Seppälä, Jaakko : Malinen

Miettinen, Markus: Malinen

Malinen

Miettinen, Markus / Seppälä, Jaakko

Kustantaja
Ylioppilaslehden Kustannus
Julkaisuvuosi
2010
EAN
9789529270514
Nidottu kirja
Tuote ei ole myynnissä

pistähän rähinä piälle

Kuvaus

Ylioppilaslehden suosittu Malinen-sarjakuva saa jo kolmannen albumin. Kemin kansainvälisessä sarjakuvakilpailussa palkittu Malinen kertoo savolaisen jäniksen opiskelijaelämästä pääkaupungissa.

Markus Miettisen ja Jaakko Seppälän Malinen – Pistähän rähinä piälle on jatkoa kahdelle suuren suosion saavuttaneelle Malinen-albumille. Juuri ilmestyneeseen albumiin on koottu kaikki Ylioppilaslehdessä vuosina 2008-2010 ilmestyneet Maliset ja 28 kokonaan uutta strippiä.

Kolmas albumi jatkaa siitä, mihin toinen jäniksen jätti. Malisella opinnot lähestyvät loppuaan ja mielessä pyörii jo opintojen jälkeinen suuri tuntematon. Gradupaineiden ohella Malinen ehtii edelleen nauttia rennosta opiskelijaelämästä ja pyöräillä koti-Savoon rauhoittumaan. Ison kaupungin touhu ihmetyttää yhä, konkariakin. Mukana stripeissä pyörivät vanhat tutut ystävät, Kuappi, Kettunen, Seepra, Koira, Mäyrä, Herra Sika ja tietenkin Malisen perhe.

Malinen-sarjakuvassa kohtaavat savolainen ja helsinkiläinen puheenparsi. Myös sarjan tekijöiden juuret ovat kahdessa kaupungissa. Tutkija Markus Miettinen on syntynyt Juankoskella ja graafikko Jaakko Seppälä asunut ikänsä Helsingissä.

Sarjakuva syntyi alun perin työnä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan Opiskelijaelämää-sarjakuvakilpailuun. Ylioppilaslehdessä sitä alettiin julkaista syksyllä 2004. Malinen on ollut koko ilmestymisaikansa yksi lehden luetuimmista palstoista.

Jaa rakkaimpiesi kanssa