Metallica / Brannigan, Paul / Winwood, Ian : Syntymä Metallica kuolema osa II

Metallica: Syntymä Metallica kuolema osa II

Syntymä Metallica kuolema osa II

Metallica / Brannigan, Paul / Winwood, Ian

Kustantaja
Like
Julkaisuvuosi
2014
EAN
9789520108663
Kirja (sidottu) 28,99 €

osa 2

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kuopion varasto 1 ?
  • Tampere 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Sisäpiirikertomuksen toinen osa kertoo Metallican murskaavan menestyksen vuosista

Metallica on kaikkien aikojen suurimpia rockbändejä ja maailman merkittävin metallibändi. Se on myynyt yli 100 miljoona levyä, saanut yhdeksän Grammya ja julkaissut viisi peräkkäistä albumia, jotka nousivat Yhdysvaltain listaykkösiksi.

Yhtyeen matkaa Los Angelesin autotalleista stadioneille on kartoitettu ennenkin, mutta vasta tämä eeppinen, kaksiosainen saaga päästää lukijan bändin jäsenten iholle ja kertoo kaiken yhtyeen sisäisistä jännitteistä, tragedioista ja tavoitteista. Saagan toinen osa alkaa Mustan albumin ennennäkemättömästä menestyksestä ja ulottuu nykyhetkeen. Kirja julkaistaan suomeksi samaan aikaan kuin englanninkielinen alkuteos.

Paul Brannigan on Kerrangin entinen päätoimittaja ja musiikkikirjailija, joka kirjoittaa säännöllisesti Mojoon ja Q:hun. Ian Winwood on Englannin tunnustetuimpia rock- ja metallitoimittajia, joka kirjoittaa muun muassa Rolling Stoneen ja The Guardianiin.

Jaa rakkaimpiesi kanssa