Mercedes Bentso / Roine, Linda-Maria / Pystynen, Venla : Mercedes Bentso - ei koira muttei mieskään

Mercedes Bentso: Mercedes Bentso - ei koira muttei mieskään

Mercedes Bentso - ei koira muttei mieskään

Mercedes Bentso / Roine, Linda-Maria / Pystynen, Venla

Kustantaja
WSOY
Julkaisuvuosi
2019
EAN
9789510435809
Sidottu kirja 29,99 €
Sis. ALV. 10 %

Yhdenkin ulkopuolisen tuki voi kääntää solmuun menneen elämän suunnan. Nuoren naisen selviytymistarina huumehelvetistä.

Toimitusaika n. 2-7 arkipäivää.

Toimitus alkaen 4,99 €

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Naisnäkökulmasta kerrottu tositarina Helsingin huumepiireistä ja musiikin pelastavasta voimasta. Kertomus siitä, miten yksikin välittävä ihminen voi pelastaa elämän.

Kun helsinkiläinen Linda-Maria Roine on 16-vuotias, hän tapaa sattumalta juuri vankilasta vapautuneen narkomaanin ja alkaa seurustella tämän kanssa. Tyttö ajautuu huonoon seuraan.

Hyvinvointivaltion syrjäkujilla Linda-Maria tutustuu ihmisiin, jotka ovat tippuneet kaikkien turvaverkkojen läpi. Naiset kärsivät jatkuvasta hyväksikäytöstä, vaientamisesta ja väkivallasta. Kun poikaystävä lähes tappaa Linda-Marian kamapäissään, tyttö saa repäistyä itsensä irti huumemaailmasta.

Uutuuksia viikolla 9!

Räppärinä tunnetun nuoren naisen selviytymistarina. Naisnäkökulmasta kerrottu tositarina Helsingin huumepiireistä ja musiikin pelastavasta voimasta. Kertomus siitä, miten yksikin välittävä ihminen voi pelastaa elämän.

Joni - Äx | 2 vuotta, 6 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa