McNeil, Legs / McNeil, Gillian : Please Kill Me - Punkin sensuroimaton esihistoria

McNeil, Legs: Please Kill Me - Punkin sensuroimaton esihistoria

Please Kill Me - Punkin sensuroimaton esihistoria

McNeil, Legs / McNeil, Gillian

Kustantaja
Like
Julkaisuvuosi
2011
EAN
9789520106850
Kirja (nidottu) 21,99 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1
  • Jyväskylä 1
  • Kuopio 1
  • Lahti 1
  • Oulu 1
  • Turku 2
  • Tampere 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Hillittömän hauska, pysäyttävän traaginen ja populaarikulttuurisesti ylittämätön haastattelukirjaklassikko on taas saatavilla.

Please Kill Me porautuu punkkulttuurin alkujuurille, sen luoneen kuohuvan, intohimoisen skenen ytimeen. Tapahtumien näyttämönä on 1960-70-luvun New York, jonka taiteilijapiireissä punkin tee se itse -eetos ja olennaiset ideat hahmottuivat, ja kertojina ovat skenen keskeiset säätäjät. Andy Warhol, Lou Reed, Nico, Wayne Kramer, Iggy Pop, Joey Ramone, Patti Smith, Malcolm McLaren, Debbie Harry, Richard Hell ja lukuisat muut asianosaiset kertovat, miten populaarikulttuurin nihilistisin mutta myös energisin liike sai alkunsa ja millaista elämä pääkallonpaikalla oli.

Alan tekijöiden kertomukset valottavat sekä punkin valtavaa merkitystä että elämäntavan traagisia seurauksia. Nancy Spungen, Sid Vicious, Johnny Thunders ja kumppanit maksoivat hillittömyyden lunnaat hengellään.

Legs McNeil ja Gillian McCain ovat koonneet lukemattomien ihmisten haastatteluista rakenteellisesti ehyen ja monitahoisen kirjallisen mosaiikin, jossa on tilaa myös riitasoinnuille.

Jaa rakkaimpiesi kanssa