McIver, Joel / Cavalera, Max : Muistelmat

McIver, Joel: Muistelmat

Muistelmat

McIver, Joel / Cavalera, Max

Kustantaja
Like Kustannus
Julkaisuvuosi
2014
EAN
9789520108625
Kirja (sidottu) 29,99 €

Metalli-ikonin veretseisauttava muistelmateos

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Hakaniemi, HKI 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Max Cavalera on yksi metalliskenen kunnioitetuimmista muusikoista. Hän perusti veljensä Igorin kanssa legendaarisen thrashmetallibändin Sepulturan, josta vastoin odotuksia sukeutui huikea menestystarina ja joka yksinään nosti Brasilian metallin maailmankartalle. Riitaannuttuaan bändikavereidensa kanssa hän jätti Sepulturan ja perusti deathmetallia, thrashmetallia, brasilialaista kansanmusiikkia ja maailmanmusiikkia yhdistelevän Soulflyn, joka sekin kohosi viime vuosikymmenien arvostetuimpien ja kaupallisesti menestyneimpien metallibändien joukkoon.

Musiikissaan aina omia teitään kulkenut metalli-ikoni ei sorru kliseisiin myöskään omaelämäkerrassaan. Hän kertoo siinä vilpittömän avoimesti draamoista, jotka liittyivät eroamiseen Sepulturasta, mykkäkoulusta veljensä ja bändikaverinsa Igorin kanssa, isänsä, poikapuolensa ja tyttärenpoikansa kuolemista sekä taistelustaan päihderiippuvuutta vastaan. Ainutlaatuinen tarina huikaisee kuilujensa syvyydellä ja huippujensa kirkkaudella.

Max Cavalera (s. 1969) on brasilialainen laulaja-kitaristi, joka on vaikuttanut Sepulturan ja Soulflyn lisäksi veljensä Igorin kanssa perustamassaan Cavalera Conspiracyssä ja hevimetallibändi Nailbombissa.

Jaa rakkaimpiesi kanssa