Liinoja, Tapio / Pulliainen, Esa : Vampula Pop Vol. 2 (cd)

Liinoja, Tapio: Vampula Pop Vol. 2 (cd)

Vampula Pop Vol. 2 (cd)

Liinoja, Tapio / Pulliainen, Esa

Kustantaja
Arktinen Banaani
Julkaisuvuosi
2011
EAN
9789522700308
CD 19,99 €

Toimitusaika n. 2-7 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Kirjallinen äänilevy elää ja voi hyvin! Kirjallisilla äänilevyillä on kuultu Lauri Viidan runoja kirjailijan itsensä lausumana ja Muksujen musiikkia tunnettujen runoilijoiden teksteihin. “Liisankadulla samassa talossa…” Pentti Saarikosken tekstiin on todellinen klassikko.

Tätä kirjallis-musiikilista perinnettä jatkaa jo toinen Vampula Pop -levy, joka yhdistää näyttelijänä, kirjoittajana ja Lapinlahden Lintuna tunnetun Tapio Liinojan itse lukemia kertomuksia Esa Pulliaisen kitaratunnelmointiin. Pulliainen tunnetaan parhaiten Agents-yhtyeen soolokitaristina ja äskettäin kuolleen Topi Sorsakosken keskeisenä yhteistyökumppanina.

Vampula on paikkakunta… vai onko sitä enää? Tapsan tarinat vievät kuulijan Suomeen jota ei enää ole. Esan herkät kitarasovitukset tunnetuista melodioista elävöittävät kerronnan ainutlaatuiseksi elämykseksi. Joulutarinassa soi Jouluyö, juhlayö, kevättä kohti soivat uudet sävelet.

Jaa rakkaimpiesi kanssa